KNJIŠKI MOLJAC

Plejadinci i Barbara Marciniak

Preveli i uredili: Urednici Matrix Worlda

Donositelji svitanja, Barbare Marciniak

Rad Barbare Marciniak je jedan od najpoznatijih u domenu direktnog kanaliziranja, poruke koje su joj prenijele ujedinjene misaone forme pod nazivom Plejadinci, (koji su kasnije postali poznatiji s nove lokacije pod nazivom Kasiopejci koje je kanalizirala i još uvijek kanalizira Laura Knight Jadczyk, i koji se trenutačno prenose iz Lava) postale su poznate širom svijeta i prevedene su na mnoge jezike.

Pleajadinci su počeli komunikaciju s Barbarom u svibnju 1988., predstavili su se kao pomagači ljudskom rodu u spiritualnoj transformaciji koja treba uslijediti u budućnosti.

Mi ćemo se uglavnom koncentrirati na poruke prenesene u knjizi Donositelji Svitanja, koju smatramo prethodnicom Kasiopejskih poruka i najboljim djelom Barbare Marciniak. U ovoj knjizi kompilirano je preko stotinu sati kanaliziranja i mnogobrojne poruke.

donositelji-svitanja

Evo nekih izvoda:

Mi smo Plejadinci, jedan energetski kolektiv i dolazimo iz vaše budućnosti. Iza nas je duga povijest. Naši preci su došli iz svemira koji je već iskusio završetak. Vi sada djelujete na planeti koja upravo stoji pred završetkom jednog ciklusa, a mi smo tu da vam pri tome pomognemo. Ova transformacija se najavljuje već eonima. Ovo sto se sada događa na zemlji odrazit će se na cijeli svemir. Završetak ciklusa znači da vi shvatite tko ste vi, da bi mogli nastaviti ovaj eksperiment.

Naši preci su bili jedni od originalnih stvaratelja planete Zemlje, stvaratelja koji su sa puno umijeća i ljubavi „sijali“ svjetove i civilizacije. Zbog njihovih kvalifikacija, voljeli su kreirati svjetove, bas onako kako dirigenti vole dirigirati orkestrom. Naši preci su također i VAŠI preci, i mi vas rado zovemo našom „starom obitelji“, što vi zapravo i jeste. Naši preci su dali dijelove svoje DNK originalnim stvarateljima Zemlje i ta DNK je postala dio ljudske genetike.

U jednoj verziji našeg „sada“ postoji jedno mjesto tiranije i nemira. Mi smo vidjeli vjerojatne verzije zemljine budućnosti u kojima vlada ista takva tiranija i kaos. U trodimenzionalnoj stvarnosti vrijeme je jako krivo razumijevano. Vi vjerujete da se vrijeme mjeri u sekundama. Vrijeme je puno kompleksnije nego sto vi možete zamisliti. Vrijeme zapravo kodira informacije i igra se s njima. Zbog toga se vi možete istovremeno kretati u različitim realitetima ako vrijeme rastegnete, savijete, okrenete, uvinete. Vi možete takoreći, skočiti na eliptičnu liniju i doživjeti bezbrojne realitete, jednostavno krećući se na toj elipsi i otkrivajući da vrijeme nije „čvrsto“, kao niti stvarnost. Kao sšo stvarnost nije čvrsta niti determinirana, tako nije niti budućnost determinirana, mi upravo zato vidimo sada tu mogućnost, da promijenimo „mogućnosti za budućnost za jednu puno pozitivniju budućnost za Zemlju. Mi želimo ponovo donijeti svjetlost na Zemlju i dovesti Zemlju do njene prvobitne SVRHE, a to je da postane veličanstveno intergalaktičko sjedište za razmjenu informacija. Tako smo došli natrag u vremenu, da posadimo „sjeme“ koje će izazvati promjenu na bolje. Ova promjena neće utjecati samo na Zemlju, nego na vašu budućnost, našu sadašnjost i čitav svemir. To su fascinantne novosti. Vi ste inkarnirani na Zemlji u mjestu i vremenu u kojem slijedi značajna evolucija. Veliki skok u razvoju će se dogoditi uskoro i vi ste došli da sudjelujete u njemu. Vi niste sami i niste prepušteni sami sebi, jer puno drugih „energija“ dolazi sada, da sudjeluju također u tom velikom projektu.

Ovo što sada slijedi na Zemlji je evolucija super-svjesnosti, VAŠA evolucija u najveći mogući aspekt vašeg bića. Ne brinite se kako ćete vi postati to super-svjesno biće, VI to već jeste, VI se samo morate toga sjetiti. Od vremena Harmonične Konvergencije (1987.) gusti zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okružena se razrjeđuju i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardirani s tom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povećava, u onolikom stupnju u kojem ste vi to u stanju podnijeti. Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada će vam se učiniti kao 10 godina koje ste proživjeli u prošlom stoljeću. Osjetite koliko ste već do sada postigli u svom osobnom razvoju i osjetite što i tko ćete biti ako i dalje nastavite tim tempom. Bit će kao da ste živjeli sto godina u jednoj dekadi.

SADA se bliži jedan veliki PRIJELAZ, jedan dimenzionalni pomak, kroz koji se gustoća treće Dimenzije smanjuje, tako da se možete kretati u više dimenzije u kojima tijelo nema takvu gustoću materije. VI ste došli ovamo, jer ste željeli ovladati svojim evolucijskim procesom i jer ste željeli živjeti s njim. To će biti jako uzbudljivo, jer to znači da ćete istovremeno funkcionirati u različitim stvarnostima. SVI mogući odgovori na vaša pitanja su zakopani duboko u vama. Pitanja koja vam sada naviru u vašu svijest, dolaze u vašu svijest da bi VI našli odgovore na njih u VAMA SAMIMA. DA biste VI dobili te odgovore, vi morate kao prvo vjerovati da su sve informacije pohranjene u VAMA. Čovječanstvo uči sada jednu veličanstvenu lekciju. Ta lekcija je da vi spoznate vašu BOŽANSTVENOST, vašu povezanost sa Pra-Stvarateljem i sa svime što postoji. Lekcija je da je SVE POVEZANO i da ste VI DIO SVEGA. Postoji nebrojeno mnogo kultura i društava u širinama svemira i ove kulture i društva su od samog početka dolazili i odlazili na vaš planet. Ne samo mi – Plejadinci – smo došli da vam pomognemo, mi smo samo jedna grupacija. Tu su mnogi i svi su oni tu iz različitih razloga. Većina ih je tu zbog podizanja razine vaše svijesti, ali mnogi su tu i iz drugih razloga.

U vašoj povijesti, vi ste se kretali kroz mnoga važna razdoblja. Mnogi od vas su prije eona dobili mogućnost, kroz rad sa višim nivoima upoznati Zemlju i raditi na Zemlji. Upoznati ste sa teškoćama kroz koje je Zemlja prolazila, kao na primjer, koliko puta su se Zemljina kora i kontinenti pomicali i koliko puta je došla pomoć s neba. Informacija je tada bila iskrivljena, kada se one koji su došli s neba i koji su vam pomogli u vašem razvoju pretvorilo u BOGOVE. Kao djeca koja idoliziraju odrasle, jer mogu nešto što oni ne mogu, vaše društvo je pretvorilo u Bogove one koji su bili tehnološki razvijeniji i koji su mogli raditi stvari koje vi niste mogli. VI ste tu da promijenite upravo TAJ koncept, način na koji nastaju TAKVA vjerovanja. Trodimenzionalni svijet je svijet velikih izazova, koji dozvoljava fantastična ograničenja. Kroz ta ograničenja se formiraju strukture i kroz taj proces  ograničavanja i bez ograničavanja, vi učite da ste vi zapravo dio Pra-Stvoritelja i da je Pra-Stvoritelj taj koji želi osjetiti to ISKUSTVO.

Energija može poprimiti sve moguće forme kreativnosti, ali kad je pri tome osnovni motiv pohlepa ili mržnja, ili bilo koja druga emocija koja ne teži prema svjetlu, može se napredovati samo do određenog stupnja razvoja. Za ovaj stupanj vibracija (vođeni npr. mržnjom ili pohlepom) stoji na raspolaganju samo jedna ograničena mjera informacija. Ako je netko u stanju osjetiti ljubav, ljubav prema svemu postojećem, njemu su sve mogućnosti otvorene. VAŠ plan je donijeti natrag na zemlju koncept SVJETLA, koji je koncept INFORMACIJE i koncept LJUBAVI  koja je u stvari kreativnost. Za ovakav plan su potrebni upravo odmetnici kao „Obitelj Svjetla“, da dođu u sistem koji je eonima bio pretežno mračan i da izazovu promjenu. Mi smo također odmetnici, kao i VI. Našs vlastiti sistem također treba transformaciju. MI djelujemo kao inicijator kroz „Obitelj Svjetla“ u raznim sistemima da bi tako promijenili naš vlastiti sistem. Ako VI sa ljubavlju i odgovornošću podižete svoj nivo svjesnosti, to nas hrani, jača nas i širi našu svijest, tako da se mi možemo dalje razvijati. Kako smo mi prijatelji i pomažuči VAMA, tako vi pomažete nama na isti način. Kud će vas odvesti ova promjena? Mi želimo da vi postanete kvalificirani da stvarate i oblikujete SVJESNO druge svijetove. Vi se sada pripremate da date vašu „žetvu“ dalje, da pripremite sjeme i da budete vrsta koja će biti posijana u mnoge nove svijetove koji se upravo formiraju. Zato jer su u vašem sjećanju pohranjene informacije o tome što se sve događalo na Zemlji, vi ćete biti sposobni da UČITE druge i da svjesno držite pravac u kojem će se ti novi svijetovi razvijati. Vi upravo sudjelujete u jednom grandioznom planu. SVI ste VI željeli doći upravo u ovo vrijeme na OVO mjesto. Bili ste sigurni da ćete u tom planu uspjeti.

Dok radimo s vama, naša namjera je da se vi sjetite tko ste VI, tako da vi SAMI otkrijete najveći izvor vaše vlastite inspiracije. Mi želimo da vi budete sami sebi najveća INSPIRACIJA. Ako postanete sposobni da tako živite, postat ćete inspiracija za sve druge u vašoj okolini, za sve druge sa kojima se srećete i tada ćete uistinu živjeti vaše vlastito SVETLO i to je nešto iznimno i posebno.

Neki ljudi u vašem sistemu vjeruju da smo mi ovdje da širimo strah, ali mi to ne vidimo tako. Mi ne želimo strašiti nikoga od vas: MI vas jednostavno želimo informirati. Ako sjedite u tamnoj sobi i čujete čudne zvukove, to može biti zastrašujuće. Ako upalite svjetlo, da vidite što stvara te čudne zvukove, onda to više nije tako strašno. Mi želimo da budete informirani da spoznate sve sa čime imate posla. Svjetlo je informacija, ignoriranje je tama. Mi želimo da vi radite sa svjetlosti, a ne u mraku.

MI trebamo vas, kao što vi trebate nas. Vi, kao članovi Obitelji Svjetla možete implementirati fantastične nove mogućnosti u lanac mogućih realiteta, koji ce implodirati u vašu stvarnost u sljedećih 20 godina od sada, samo zato jer VI FIZIČKI živite na ovom planetu. Vi ste ti kroz koje će se dogoditi transformacija. Sve što vi radite ima utjecaja na nas. Sve što se sada događa sa Zemljom, ima utjecaja na nas.

Riječi koje mi izabiremo i koncepti o kojima mi pričamo su okidači za kodove koji su pohranjeni duboko u vašim tijelima. Vaša tijela čekaju, da pitanja budu postavljena, tako da vi možete ući u rezonanciju s odgovorima koji su u vama, tako da se vaša stanična memorija može početi sjećati onoga sto već zna. Za vrijeme dok mi vama ovo govorimo, vi ćete se poćeti sjećati.

Ovo nas vodi natrag do prvog i posljednjeg NAČELA: MISAO STVARA! Bez obzira u kojoj se situaciji vi našli, moć vaših misli vas je dovela tamo. Također, vaše duboko uvjerenje, da misli kreiraju, će transformirati vaše iskustvo i cjelokupno postojanje na planeti.

VI SAMI ste izabrali da budete ovdje. VAŠ zadatak je da se sjetite i da postavite ponovo vrijednost ljudskog postojanja u prvi plan. VI ste traženi. VI ste za ovaj život kroz mnoge druge živote bili podučavani i vi niste došli nepripremljeni. SVE sto trebate znati je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao sto smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga što već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka.

Uskoro ćemo vam donijeti druge poruke Plejadinaca.

Do čitanja.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.