PONERIZACIJA DRUŠTVA

Svjetski Trgovinski Centar srušen kontroliranim eksplozijama, a ne udarom zrakoplova o “blizance”

Autori: Urednici Matrix Worlda

Matrix World

Dr. James Fetzer, su osnivač udruge: Znanstvenici i Istina o 11.09. (Scholars for 911 Truth), govorio je na Univerzitetu Arizone prije 4 godine o njegovim zadnjim istraživanjima koje je inspirirala Dr. Judy Wood. Uzimajući u obzir potpuno uništenje – čak i vaporizaciju – nebodera Svjetskog Trgovačkog Centra i njihovoh sadržaja, Fetzer sasvim razumno pita: „Odakle je došla sva ta energija? Pa iz eksplozija i to kontroliranih.

wtc2.premablast.valley

Obratite pažnju na eksploziju desetak katova ispod točke rušenja! Opa, zrakoplovi to mogu uraditi! Stvarno?

Video snimke (linkovi u donjem dijelu teksta) uspoređuju ogroman nedostatak energije za koju se tvrdi da je postojala u trenutku uništenja zgrada i energije koja je zapravo bila potrebna da bi u potpunosti uništila “Blizance Svjetskog Trgovačkog Centra.” Izvor stvarne energije koja je bila potrebna za uništenje može postati očigledna ako se malo razmisli, ali do nedavno samo je nekoliko ljudi bilo svjesno postojanja takve tehnologije…

Još fotografija koji su dokaz za ove navode:

Potpuna vaporizacija jednog od WTC tornjeva, zar tako izgleda obično urušavanje??

Potpuno presječene nosive masivne grede od specijalne legure metala koja je mogla izdržati mnogo više temperature nego li one koje su stvorili udari zrakoplova i njihovo gorivo.

Nakon “urušavanja” nosive grede su ostale stršati iz poprišta zločina baš onako kako to ostaje na zgradama koje se ruše kontroliranim eksplozijama.

Zbog eksplozija materijali iz zgrade su letjeli po horizontalnom pravcu, baš onako kako to izgleda u kontroliranim eksplozijama i rušenju zgrada.

Sve dijelove predavanja dr. Jameas Fetzera, možete pogledati ovdje.

Više o temi iz videa koji je napravio ABC.

Kompletan video s izlaganjem Dr. James-a Fetzer-a o kontroliranom rušenju WTC-a.