PONERIZACIJA DRUŠTVA

Dokazi da AA 757 zrakoplov nije udario u zgradu Pentagona

Autori: Urednici Matrix Worlda

Matrix World

Većina svjetskih medija dan danas podržava priču da je o zgradu Pentagona udario putnički zrakoplov American Airlinesa, no to baš i nije tako i o tome imamo dokaze.

Danas je obljetnica „terorističkog napada na SAD“. Matrix World je već pokrio neke jako važne činjenice glede rušenja „Blizanaca Svjetskog Trgovačkog Centra“ i uz pomoć izvornih fotografija smo vam predočili da se „Blizanci“ baš i nisu srušili onako kako to tvrdi zvanična priča. (Cijeli tekst pregledajte ovdje.)

No postoji još materijala vezanog uz ovaj tragičan dan, a to je udar putničkog zrakoplova o zgradu Pentagona.

Dokaz broj 1: Nadzorne kamere koje su snimale stranu Pentagona u koju je navodno udario putnički zrakoplov, nisu snimile sam zrakoplov kako u nju udara. To je malo čudno zar ne!?

Dokaz broj 2: Rupa nastala od udarca „putničkog zrakoplova“ je premala. Ovo već graniči sa čudom, jer je nepoznato da toliko velik putnički zrakoplov ostavi štetu koja nalikuje udaru projektila ili nečeg sličnog.

Dokaz broj 3: Na samom mjestu događaja nije ostalo ništa od putničkog zrakoplova i tijela putnika. Također, mjesto nije dodatno gorjelo, što bi bilo za očekivati s obzirom da su tankovi zrakoplova bili napunjeni gorivom.

Dokaz broj 4: Što god da je udarilo u Pentagon je probilo nekoliko zidova da bi u zadnjem zidu u unutarnjem dijelu Pentagona rupa od udarca bila promjera nešto više od jednog i pol metra. Ostaci tijela putničkog zrakoplova i tijela putnika nisu nađeni ni na tom mjestu.

Dokaz broj 5: Ostatak paljevine zbog udarca „putničkog zrakoplova“ na tratini Pentagona je uzak i pravolinijski, te nalikuje na rolanje manjeg tijela, a ne komercijalnog zrakoplova.

Dokaz broj 6: Neposredno nakon „napada“, vlasti su promijenile kompletan travnjak, iako je šteta jedva vidljiva iz zraka. Naše pitanje bi bilo: zašto?

Dokaz broj 6: Na mjestu događaja su pronađeni ostaci motora i prednjih točkova Global Hawka a ne AA 757.

Ovako izgledaju točkovi AA 757.

Dokaz broj 7: Pronađen je jedan dio oplate zrakoplova koji se slaže sa logom ocrtanim na AA, ali su boje pogrešne. Kako je to moguće da zrakoplov AA, koji je navodno udario o Pentagon, nema boje te kompanije?

Dokaz broj 8: Jedna od nadzornih kamera je uhvatila repni dio manjeg zrakoplova (ili projektila) koji se u stvari zabio o Pentagon.

Da li je mogući navođeni zrakoplov izgledao ovako?

Cijeli tekst pročitajte na: Freedom Files Website