PONERIZACIJA DRUŠTVA

Vudu monstrum „mama“ osuđena na 17 godina zatvora jer je zapalila svoju kćer

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Matrix World

© Ellis Kaplan
Marie Lauradin

Danas je majka monstrum pokušala izgladiti svoju priču o tome kako je zapalila svoju šestogodišnju kćer u vudu ritualu, izjašnjavajući se da je kriva za „barbarsko“ nedjelo – ali sudac iz Queensa se nije dao prevariti dok je ona pokušavala iskriviti istinu te je osudio ovu ženu na period od 17 godina iza rešetaka.

Marie Lauradin, 29 godina stara žena, priznala je krivicu za napad kojeg je napravila prošli mjesec nakon što je svoju malu kćer Frantzciu Saintili zapalila u ritualu koji se naziva „Loa.“ Ali u postupku prije suđenja, Marie Lauradin je promijenila svoju priču, tvrdeći da je samo „trljala alkoholom (na Frantzciaino tijelo) jer joj je kćer bila bolesna i jer je imala temperaturu kada je svijeća, koja se nalazila u blizini, zapalila djevojčicu.“

„Dajem vam još jednu priliku da kažete istinu,“ rekao je predsjednik vrhovnog suda Queensa sudac Richard Buchter nakon što je Lauradin pokušala iznijeti još jednu laž.

„Jeste li polili svoju kćer gorivom i jeste li je zapalili?“ započeo je sudac sa ispitivanjem o tome što se dogodilo maloj djevojčici.

„Da,“ rekla je ona uz pomoć prevoditelja.

„Jedino demonsko prisustvo o kojem se ova djevojčica trebala brinuti je bilo prisustvo njene majke,“ zaključio je sudac.

Lauradin je prvotno rekla policiji da je kuhala rižu na štednjaku u njenom domu u Queensu 04.02.2009. godine, kada je Frantzcia prišla u trenutku kada je ona micala posudu nazad na štednjak, te joj je dijete udarilo ruku od pozadi, i tako napravilo da je prolila vrućom vodom, i tu priču su iznijeli i tužitelji.

Ovo je barbarski čin, a ne nesreća,“ rekao je sudac. „Žrtva jako voli svoju majku… ona još uvijek želi biti voljena i prihvaća ovu užasnu izliku od svoje majke.“

Malena Frantzcia ima užasne ozlijede – neke od njih su trajne – i nisu odgovarale priči njene majke.

„Ona je ionako patila zbog bijesa kojeg su iskaljivala na nju djeca u školi i zato što su je ismijavala,“ iznio je u svojoj izjavi tužitelj Leigh Bishop, čitajući e-mail kojieg je poslala Sunday Cruz udomiteljica male Frantzcie.

Lauradinina majka Sylvenie Thessier, stara 70 godina, bila je u blizini za vrijeme događaja dok je 25% posto tijela njene unuke bilo prekriveno opeklinama drugog i trećeg stepena – uključujući i njeno lice.

Thessier je osuđena za napad iz nemara ranije ove godine i osuđena je u travnju na kaznu od 1-3 godine zatvora.

Majci i kćeri prijeti deportacija na Haiti nakon što odsluže kazne zatvora.

Christina Carrega New York Post

Komentar Matrix Worlda: Neshvatljivo je kako “ljudi” prihvaćaju i obavljaju najstrašnije rituale žrtvujući svoju vlastitu djecu u ime religije. To nema veze s duhovnošću i spiritualnim htijenjima bića da bude bliži “bogu. Za nas je to oblik čiste psihopatije. Ovaj slučaj nije usamljen primjer, ali je dobro medijski pokriven i poznat javnosti, zato ga i objavljujemo jer želimo da se otkrije što više zločina koji su napravljeni “u ime boga” ili “za boga” kakav god to “bog” bio.