MISTERIJE

Nevjerojatne snimke ljudske duše koja napušta tijelo u trenutku smrti

Autor: Ljubica Šaran

Ruski znanstvenik Dr. Konstantin Korotkov smatra da njegov način snimanja aure  može pokazati točan trenutak ljudske smrti.

Korotkov tvrdi da je plava boja koja nestaje iz glave mrtvog tijela - duša.

Zapadnjački mediji gotovo ništa ne pišu o saznanjima i istraživanjima dr. Korotkova, zašto je to tako odlučite sami. 

Mi ne možemo s točnošću reći što je snimio Konstantin Korotkov, ali vas možemo pobliže upoznati s njegovim radom. Konstantin Korotkov je profesor fizike na Tehničkom Univerzitetu St. Petersburgu u Rusiji. Publicirao je više od 70 radova o fizici i biologiji u vodećim znanstvenim tiskovinama i stvorio je 12 patenata na području bio-fizike. Objavio je 4 knjige, od kojih je najpoznatija; Light After Life: Experiments and Ideas on After-Death Changes of Kirlian Pictures, 1998, NY, Backbone Publishing.

Stvorio je tehniku pod nazivom: Gas Discharge Visualization technique (GDV), koja je stvorila znanstveni prodor na području Kirlianove fotografije. S GDV tehnikom Korotkov tvrdi da  u stvarnom vremenu može snimiti, s njegovim specijalnim kamerama; fizičku, emocionalnu i spiritualnu energiju koja izvire ili ide ka promatranoj osobi ili osobama, također to isto može snimati na biljkama, tekućinama, raznim usitnjenim materijalima itd.

S ovom tehnikom snima i rupe u „auri“, našem energetskom polju i s njom može primijetiti bilo kakav ne-balans u energiji. GDV Tehniku je prihvatilo Rusko ministarstvo zdravlja i Medicinske tehnologije i za sada je koristi preko 300 liječnika i istraživača koji je koriste za dijagnostiku.

Jedna od najinteresantnijih snimaka Dr. Korotkova je slanje osjećaja ljubavi od osobe do osobe čije su boje aura – bio polja sudionika u eksperimentu i odaslane energije bile ljubičastih nijansi, unatoč uvriježenom uvjerenju da je crvena boja ljubavi i strasti.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.