PLEJADINCI - DONOSITELJI SVITANJA

Barbara Marciniak, kanalizirane poruke – treći dio

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Nastavljamo s trećim dijelom pregleda knjige „Donositelji Svitanja“ Barbare Marciniak.

Kao pripadnici Obitelji Svjetla, vi ste odmetnici. VI ćete razoriti taj sistem, vi ste tu da pobijedite svoje vlastite strahove i da pokažete čovječanstvu da nema razloga da se boje ičega.

VI jednostavno volite da dođete i stvarate neugodnosti, VI ste po tome poznati, vaša ogranak Obitelji Svjetla. VI ste poznati po tome da ulazite u sisteme i mijenjate frekvenciju sistema donoseći informacije. Vaš posao kao člana Obitelji Svjetlosti nije da misionarite. VI jednostavno uđete u sistem i služite kao primatelj: vi primate kreativne kozmičke zrake u svoja tijela, tijela u kojima stanujete dok ste na planeti Zemlji. Vi ste prerušeni u ljude i vi jednostavno dozvoljavate da se taj proces odvija u vama.

Vi ste kodirani i čim se više počnete sjećati, reagirat ćete na plan sa kojim ste došli ovamo da bi sudjelovali u mijenjanju frekvencije. Vi ćete početi držati, nositi jednu izvjesnu frekvenciju i onda ćete tu frekvenciju živjeti. Vaš identitet kao frekvencija je suma totalnih emitiranja ili zračenja vašeg fizičkog, emocionalnog, mentalnog i spiritualnog tijela koji zrače ili se emitiraju kao elektronički pulsovi. Kad vi živite vašu frekvenciju, vi utječete na sve i svakoga svugdje – gdje god idete. To je ono sto VI radite SADA. Mnogi od vas već razumiju svoj zadatak, a mnogima se sjećanje na to upravo SADA budi.

Plan da se promijeni to frekvencijsko ograničenje obuhvaća i novo restrukturiranje vaše DNK, tih svjetlom kodiranih vlakana. Plan je ogroman. Zemlja pomaže sada, na svoj način evoluciji kompletnog svemira. Zemlja je ono mjesto gdje se te stvari događaju, ona je upravo sada u žiži zbivanja. To je mjesto gdje plan počinje cvjetati, i ono sto se dešava na Zemlji će se odraziti na mnoge svijetove.

Kao članovi Obitelji Svjetla, vi ste se složili sa tim, da dođete na Zemlju puno puta u mnogim oblicima, u mnogim raznim vremenima da bi se pripremili za vaš zadatak, da bi shvatili o čemu se tu zapravo radi i da bi bili trenirani. Bilo je potrebno da iskusite Zemlju i da se pripremite za vrijeme kada će se promjena vaše frekvencije stvarno dogoditi i da se inkarnirate u čim većem broju da bi sproveli taj plan u djelo.

Obitelj Svjetlosti je sada na putu da se ujedini, tj. da se njeni članovi ujedine. VI se morate koncentrirati na to što vam je zajedničko, a ne na ono sto nas razdvaja. Kao članovi Obitelji Svjetlosti, vi neutralno donosite informaciju ovom planetu da bi stimulirali svoj vlastiti razvoj. Potrebno je da vi to radite, jer vaš vlastiti razvoj utječe na razvoj planeta.

Vaša DNK će evoluirati iz 2 spirale u 12 spirala. Tih 12 spirala odgovaraju energetskim centrima čakrama iznutra i izvana vašeg tijela. Milijuni vas su sada na planeti na ovom zadatku i vi ste se svi složili sa tim da ćete nositi tu frekvenciju i izvršiti zadatak. Jedna šaka vas sada postaje besprijekorna i ova šaka sada utječe na druge. Uskoro će vam postati kristalno jasno tko ste vi zapravo i što je vaš zadatak.

Ovaj proces je jedan nevjerojatan revolucionarni skok i u slijedećih 20 godina će se ubrzavati brže i brže.

Kada se ljudska DNK počne restrukturirati i kad se ove informacije počnu ispoljavati, počet će se oslobađati nevjerojatna moć. Ljudi će, samim tim da dođu zajedno i zajedno formuliraju NAMJERU, postati telepatski prijemnici za energije iz čitavog svemira i tako će promijeniti lice svemira.

Ovo restrukturiranje vaše DNK mi nazivamo MUTACIJA. Jednom kad VI, članovi Obitelji Svjetla postanete sposobni dozvoliti da se ta MUTACIJA odvija u vašem tijelu, bit ćete sposobni integrirati 12 informacijskih centara. VI ćete početi shvaćati da ste VI TI koji kreiraju VAŠA iskustva i naučit ćete da postanete SVJESNI STVARATELJI. Čak i više od toga, vi ćete postati svjesni sjećanja toga tko ste vi.

Doći će do stapanja identiteta, stapanja kultura i pojavit će se mnogo novih svjetskih redova i sve će to rezultirati u kaosu i zbunjenosti. Kao članovi Obitelji Svjetla, vi ćete jednostavno promatrati stanje stvari jer znate da kaos i konfuzija moraju doći da bi slomili sadašnji sistem i da bi se sistem mogao ponovo izgraditi na svjetlosti.

Kao članovi Obitelji Svjetla vi možete razumjeti da je upravo jedan evolucijski proces u toku i da će oni koji su u stanju da izađu na kraj sa mijenjanjem frekvencije evoluirati u svakom slučaju. Zemlja je vrlo uzbudljivo mjesto da se bude na njoj u ovo vrijeme.

Ovo je dobar plan, zar ne?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.