NLO I NEOBJAŠNJIVE SNIMKE I SLIKE

Krug u žitu „svemirac koji puši lulu mira“

Prevela i uredila: Ljubica Šaran
Matrix World

Nakon nekoliko blijedih kopija i slabo falsificiranih starih krugova u žitu, u Engleskoj se pojavio novi koji nalikuje na originale, bez slomljenih grančica žita, bez oštećenog roda, sve je autentično, osim što zbunjuje svojim izgledom i porukom, jer je na njemu nitko drugi već svemirac koji puši lulu.

Nakon gotovo sedam mjeseci bez ijednog autentičnog kruga u žitu, s nekoliko blijedih kopija prepunih slomljenih stabljika biljaka i oštećenog uroda, ljubitelji krugova u žitu mogu odahnuti, jer se ponovno pojavio autentičan prikaz koji je nastao u nekoliko sati preko noći u samoj blizini Stonehengea pokraj Cherhillskog bijelog konja iz brončanog doba u Wiltshireu u Engleskoj 27.07. ove godine, ovaj prikaz u žitu će razveseliti ljubitelje NLO tematike koliko i pušače jer prikazuje izvanzemaljca koji puši.

Naravno da nam je tema ovog kruga u žitu više nego interesantna, skeptici su u isti čas dočekali svojih pet minuta da optuže, inače „ozbiljne“ teme ovakvih prikaza, pokušavajući naći najmanju pogrešku u kompoziciji i slomljene stabljike u žitu, ali nisu uspjeli naći ni najmanju grešku, no ostala im je tema i smatraju da je prikaz autentičan sigurno ne bi imao za temu izvanzemaljca koji „dimi“.

Pobornici pušenja su zadovoljni jer smatraju kako je ovaj interesantan krug vjerojatno prikaz „lule mira“ a ne neke „izvanzemaljske šale.“

Inače miran i ruralan kraj koji se ponosi svojim „Bijelim konjem,“ prikazom iz prapovijesti napravljenog u kredi na obronku brda Cherhill, sada je dobio i mnogobrojne posjetitelje iz cijelog svijeta koji se žele slikati s neobičnim oblikom u žitu.

Prikaz je duljine 60 metara i oko njega nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na „ljudske“ umjetnike, koji se obično zabavljaju praveći oblike u žitu preko noći kako bi privukli svjetske medije i turiste iz cijelog svijeta.

Internetom su se pojavili različiti članci od šaljivih i skeptičnih do začuđenih i onih koji su pokušali racionalizirati ovakvu pojavu.

Matrix World ne zna kako je nastala ova slika, i što bi značila njena poruka, to ostavljamo vama da sami zaključite.