SVIJET POD LUPOM

Crna rudarska pluća postaju RAK PLUĆA U PUŠAČA!

Autor: Ljubica Šaran

Ovako Malezija propagira prestanak pušenja na kutijama cigareta u slobodnoj prodaju, s Crnim rudarskim plućima ili Pneumoconiosis.

Ali zar to nije rak pluća? Ne to je pneumoconiosoma

Slike govore više od tisuću riječi. Kako je moguće da je duhan od ljekovite biljke u samo sto godina postao najveći ubojica na Zemlji? Što je s radijacijom, GMO hranom, otrovnim kemikalijama u okolišu, zatrovanim i prljavim zrakom, električnim i elektromagnetskim prljanjem okoliša? Što je sa stresom, nepravilnom ishranom, prekomjernim radom? Kome odgovara da se duhan manje prodaje, (vama i nama ne)? On nas smiruje i povećava kognitivne sposobnosti, on nas štiti od raka pluća, spriječava Parkinsonovu bolest, štiti od radijacije i pomaže nam opstati u ovome ludome svijetu. Pa, dakle, kome odgovara da se duhan ne prodaje?

Odgovor je u jednoj od najvećih dobro organiziranih svjetskih mafija na svijetu: „Big Pharma“ ili velikim farmaceutskim kompanijama.

Već godinama se vodi hajka na jednu običnu biljku, na duhan. Ta biljka koja se u svojoj pradomovini, Karibima i Amerikama, smatra (među autohtonim stanovništvom) medicinom, i svetom biljkom koju nude u obliku toliko stereotipne „lule mira“ ili šamanskog sredstva za povezivanjem sa višim denzitetima. U „zapadnjačkom svijetu” postala je državni neprijatelj broj jedan. Želja je vladajućih da nas kroz patokraciju i ponerologiju u potpunosti “zombiraju” a to će vladajućoj klasi biti najlakše uraditi ako ne mislimo svojom glavom. Nama to ne odgovara ali svijetu u kojem vladaju psihopate i te kako odgovara.

Je li duhan opasan po zdravlje?

NIJE, u čistom obliku. Poznate su mnoge malverzacije velikih duhanskih kompanija koje su, da bi povećavale prodaju i ovisnost, u duhan ubacivale (i još uvijek ubacuju) različite kemijske supstance da bismo mi pušači postali ovisni o još većim količinama njihovih proizvoda. Treba li za to kriviti duhan? Ne, nego te iste kompanije.

Nikotin ne izaziva ovisnost već te iste kemikalije koje se stavljaju u finalne proizvode duhana.

Zašto pušimo?

Pušimo jer nas duhan opušta, jer nam omogućava da se nosimo s mnogim nedaćama i stresom u ponerološki orijentiranom svijetu. Istraživanja su pokazala mnoge korisne stvari koje čisti duhan radi: štiti od raka, povećava kognitivne sposobnosti i još mnogo toga.

Zašto politika sluša velike farmaceutske kompanije?

Odgovor je: zbog novca! Poznato je da u SAD-u mnoge velike kompanije plaćaju političke lobije da bi prošli zakoni koji njima odgovaraju. Najbolji je primjer kako je Monsanto organizirao prodaju Aspartama koji dokazano stvara tumore na mozgu i mnoge druge boljke. Nakon vojne i političke mafije, najorganiziranija je i najjača ona farmaceutske industrije, koja ne samo da ne želi da mi budemo zdravi (jer onda neće moći prodavati svoje lijekove) već nas treba bolesne i boležljive, a duhan tu smeta. Zašto bismo se opuštali cigaretama kada možemo Prozacom ili Praxilom ili nekim sličnim što će stvoriti dodatne psihofizičke probleme zbog kojih ćemo trebati uzimati još lijekova?

Švicarska također koristi crna rudarska pluća da zaplaši pušače od raka pluća zbog pušenja!

Zašto na kutijama pokazuju Crna rudarska pluća i zašto se tako predstavlja rak pluća u pušača?

malezija-pokazuje-crna-rudarska-pluc48da-kao-rak-pluc48da

Zato jer te slike izgledaju groznije i zato jer roza tkivo raka pluća neće ostaviti dovoljan efekt.

Ali to znači da nas lažu?

Da, to zaista znači da nas lažu u mnogo čemu. Do istine se danas teško dolazi, na vama je želite li je znati!

Evo kao izgledaju neke od reklama na paklicama cigareta koje će bez sumnje doći i do nas kada uđemo u EU:

Smrt je dobra propaganda protiv pušenja u EU.

EU smatra da je pušenje ovisnost kao i upotreba teških droga??

Belgija propagira opasnost od impotencije, sve je to kriv duhan!

Još malo zastrašivanja crnim rudarskim plućima iz EU!

EU smatra da je za pad nataliteta i neplodnost kriv duhan!!

Na paklicama cigareta iz Australije, pušenje je najveći uzročnik smrtnosti!

Australija smatra da je pušenje uzročnik zatajenja perifernog krvnog sustava a ne dijabetes, koji je pošast ovog vijeka!!

I Brazilu se sviđa impotencija uzrokovana pušenjem!

U Brazilu smatraju da će vas smrt sa slikom leša sigurno nagovoriti da prestanete pušiti.

Ako to ne uspije onda će grozne slike u photoshopu zasigurno odvratiti Brazilce od pušenja.

Singapur je stvorio cijeli niz “reklama” na cigaretnim pakovanjima za odustajanje od pušenja, grozno!

Pridružio mu se Tailand s nevjerojatnim grozotama, i za sve to je isključivo i samo KRIV DUHAN!!!?