MISTERIJE

Znanstvenici dokazali DNK se može reprogramirati riječima i frekvencijama!

Prevela  i uredila: Ljubica Šaran

LJUDSKI JE DNK BIOLOŠKI INTERNET i superioran je u mnogim aspektima od umjetno napravljenog interneta. Ruski znanstvenici su istraživanjem direktno i indirektno objasnili fenomene kao što su: vidovitost, intuicija, spontano zacjeljivanje i zacjeljivanje na daljinu, samoizlječenje, tehnike afirmacije, neobičnih svjetala/aura oko ljudi (naročito spiritualnih učitelja), utjecaj uma na vremenske uzorke i mnogo drugih stvari. U dodatku tome, postoje dokazi o cijelom novom tipu medicine u kojemu DNK može biti mijenjan i reprogramiran uz pomoć riječi i frekvencija BEZ isključivanja i zamjene jednog jedinog gena.

Samo se 10% DNK koristi za građenje proteina. Taj dio je u fokusu zapadnjačkih istraživača DNK-a i taj dio je ispitan i kategoriziran. Ostatak od 90% DNK-a se smatra „smećem“ DNK-a. Ruski znanstvenici su pak uvjereni da priroda nije glupa, te su se udružili s lingvistima i genetičarima da bi zajednički istražili tih 90% smeća DNK-a. Njihovi rezultati, otkrića i zaključci su jednostavnom riječju REVOLUCIONARNI!

Prema njihovim riječima, naš DNK nije samo zaslužan za konstrukciju naših tijela već služi i za pohranu podataka i komunikaciju. Ruski lingvisti su pronašli da genetički kod, naročito onaj u „navodnih“ beskorisnih 90%, prati iste zakone kao i svi ljudski jezici.

Do sada su oni ispitali zakone sintaksi (načina na koji se riječi skupa stavljaju da bi formirali fraze i rečenice), semantike (studija o značenja jezika i jezičnih formi) i osnovna pravila gramatike. Oni su pronašli da lužine naše DNA prate regularnu gramatiku i da imaju isti niz zakonitosti kao drugi jezici. Dakle, ljudski jezici nisu samo tako slučajno nastali već su refleksija nerazdvojive DNK.

Ruski biofizičar i molekularni biolog Pjotr Garajajev i njegove kolege su također istraživali vibracijsko ponašanje DNK (zbog obimnosti materijala ovdje ćemo samo dati kratki pregled istraživanja. Za daljnje istraživanje kliknite na linkove na kraju teksta.).

Zaključak bi bio: „Živući kromosomi funkcioniraju kao solitonični/holografski kompjuteri koji koriste našu endogenu DNK lasersku radijaciju“

To znači da su, na primjer, uspjeli modulirati određene uzorke frekvencija na lasersku zraku i da su s tim utjecali na DNK frekvenciju i s time na samu genetičku informaciju. Pošto su bazične strukture DNK lužinasti parovi i jezik je (kako smo prije objasnili) sačinjen od iste strukture, nije potrebno dekodiranje DNK.

Možemo koristiti same riječi rečenice ljudskog jezika! Ovo je također eksperimentalno potvrđeno! Živa DNK supstanca (u živom tkivu ne in vitro) će uvijek reagirati na jezično modulirane laserske zrake čak i na radio valove, ako se koristi pravilna frekvencija.

Ovo konačno znanstveno objašnjava zašto afirmacija, autogeni treninzi, hipnoza i slične stvari koje imaju jak efekt na ljudska tijela u stvari djeluju. Potpuno je normalno i prirodno za DNK da reagira na jezik.

Dok zapadnjački znanstvenici sijeku jedan gen iz DNK lanca da bi ga ubacili negdje drugdje, Rusi su entuzijastično radili na napravi koja može utjecati na celularni metabolizam kroz odgovarajuće modulirane radio i svjetlosne frekvencije da bi tako popravili genetičke defekte. (Iskreno se nadamo da vojsci neće pasti na pamet iskoristiti u destruktivne svrhe iste ili slične naprave!! Op. Ur.)

Aura – energetsko polje oko ljudi.

Istraživačka grupa Garajajeva je uspjela dokazati kako se s ovom metodom kromosomi koji su, na primjer, oštećeni zračenjem mogu popraviti. Oni su čak uspjeli uhvatiti uzorke informacija određene DNK i transmisijom je prebacili na drugu, koja je tako reprogramirala stanicu s drugačijim genomom. Dakle uspješno su transformirali, na primjer embrio žabe u embrio daždevnjaka jednostavnom transmisijom uzoraka informacija DNK!

Na takav način prenesena je cijela informacija bez jedne jedine nus pojave ili dis-harmonije na koje se nailazi kada se geni sijeku i ponovno ubacuju u sljedove DNK. Ovo predstavlja nevjerojatnu transformacijsku revoluciju i senzaciju kroz riječi! I to s jednostavnom aplikacijom vibracije i jezika umjesto arhaične procedure sječe gena! Ovaj eksperiment pokazuje nevjerojatnu moć valne genetike koja je očigledno imala veći utjecaj na formaciju organizama nego li bio-kemijski procesi lužnatih sekvenci.

Ezoterična i spiritualna učenja znaju od davnina da se naše tijelo može programirati jezikom, riječima i mislima. To je sve sada znanstveno dokazano i objašnjeno.

Reakcije fantomske DNK, s kojom je eksperimentirao Pjotr Garajajev.

Naravno frekvencija mora biti pogođena. I to je razlog zašto nisu svi jednako uspješni ili da to mogu uvijek raditi s istom snagom. Osoba mora raditi na individualnim osobnim unutrašnjim procesima i odrasti da bi uspostavila svjesnu komunikaciju s DNK. Ruski znanstvenici rade na metodi koja ne ovisi o ovim faktorima, već na metodi koja UVIJEK radi ako se koristi pravilna frekvencija.

No osobe s razvijenom individualnom sviješću će manje trebati pomoć ovakve vrste naprave! Svatko može dobiti takve vrste rezultata na sebi, i tako će se znanost konačno prestati smijati takvim idejama te će potvrditi i objasniti rezultate. I tu nije kraj. Ruski su znanstvenici otkrili kako naša DNK može napraviti uznemiravajuće uzorke u vakuumu, te tako stvaraju magnetizirane crvotočine!

Crvotočine su mikroskopi ekvivalenti takozvanih Eintesin-Rosenovih mostova u blizini crnih rupa (ostatci izgorenih zvijezda). Ove tunelske konekcije između potpuno drugačijih područja univerzuma kroz koje se mogu transmisijom prenijeti informacije izvan svemira i vremena. DNK privlači te komadiće informacija i prebacuje ih svjesnosti. Taj proces hiper komunikacije je najefektniji u stanju relaksacije. Stres, brige i hiperaktivni intelekt sprečavaju uspješnu hiper komunikaciju ili će informacije biti u potpunosti iskrivljene i beskorisne.

Laserski aparat Garajajeva s kojim je dobivao reakcije na DNK.

U prirodi hiper komunikacija je uspješno primjenjena već milijunima godina. Organiziran protok života u životinjskom svijetu ovo dramatično potkrepljuje. Moderan čovjek to poznaje samo na puno suptilnijem nivou „intuicije.“ Ali i mi možemo dobiti u cijelosti ovu moć. Na primjeru prirode: kada je matica mrava odvojena od njene kolonije, izgradnja se i dalje nastavlja prema planu. Ali ako je kraljica ubijena, sav rad u koloniji će prestati.

Ni jedan mrav neće znati što dalje treba raditi. Izgleda da matica šalje „građevne planove“ čak i  kad je daleko udaljena od kolonije, to radi via grupne svijesti svojih mrava. Ona može biti udaljena od njih koliko hoće, sve dok je živa. U ljudskoj hiper komunikaciji s njom se najčešće susrećemo kada iznenadno dobijemo pristup informacijama koje su izvan naše baze znanja. Takva hiper komunikacija se često iskusi kao inspiracija ili intuicija. Italijanski kompozitor Guiseppe Tartini je, na primjer, bio u mogućnosti zapisati dionicu melodije iz memorije koju je nazvao Sonata Vražjeg trilera.

Originalni uradak pročitajte ovdje.

Drugi dio teksta.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.