MISTERIJE

Je li biće fotografirano i snimljeno video kamerom u Amazoniji posjetitelj iz svemira?

Autori: Ljubica i Zoran Šaran

Matrix World

Mail online donosi članak s pričom koja zaslužuje biti objavljena na našoj stranici. Amazonija je biološki raznovrsna no ovo čudno biće ne izgleda kao prirodan stanovnik brazilske džungle. U stvari, ne izgleda ni kao stanovnik Zemlje.

Biće prikazano na slikama koje vidite u ovom tekstu, pozira na tek nekoliko metara od hipnotizirajučeg svjetla koje bljeska, i nama se čini kao dokaz da mi zaista nismo sami u univerzumu, osim ako ove slike nisu bezobrazna fotomontaža namijenjena obmanjivanju javnosti.

Slike i video je prikupio pisac o paranormalnim pojavama Michael Cohen. On tvrdi da su ih napravila dva britanska turista koja su posjetila regiju Amazone oko Manausa.

Djeca poziraju ispred kamere, dok se iza njih nalazi svjetlo koje bljeska u crvenom krugu i nešto što nalikuje na malo biće koje stoji na lijevoj strani slike pored drveta također u crvenom krugu.

Dok je kamera bila fokusirana ne neku malu djecu, u pozadini iza njih se vidi bljeskavo svjetlo.

Pa ipak, tek kad oči odvratimo od okoliša džungle postaje očigledno da također vidimo malo biće koje stoji pored jednog drveta leđima okrenuto deblu.

Forma vanzemaljca je „nezamjenjiva“ i poznata svim ljubiteljima NLO fenomena. Na našem jeziku oni se nazivaju “sivi,” no ne nudi se objašnjenje što bi svjetlo pored snimljene humanoidne figure  moglo biti.

Iako se za mnoge snimke i slike ustanovilo da su prevara, gospodin Cohen, koji vodi stranicu pod nazivom All News Web, sugerira kako će ove fotografije na neki način dokazati postojanje vanzemaljaca.

Neobjašnjiva aktivnost: Svjetlo koje bljeska je najvjerojatnije povezano s vanzemaljcem, ali što bi moglo biti? Ovaj dio Amazonije je poznat po intenzivnom viđenju NLO-a.

“Snimke i slike dolaze iz područja koje je poznato po intenzivnom viđenju NLO-a i njihovoj aktivnosti. Vrlo je moguće da su vanzemaljci zainteresirani za ovo područje zbog biološke raznovrsnosti,” tako barem tvrdi Mail Online, no mi bi se usudili priznati, ako nas zaista posjećuju hiperdenzitetska bića, po Magogijskoj teoriji Jacques Valleea i John Alva Keela, tada se s pravom osjećamo ugorženi na način koji su se osjećali Idiosi za vrijeme posjeta Konkvistadora.

„Ovo područje je fokus istraživanja brazilske vlade pod nazivom „Operacija Prato“ kojom je vojska dobila zadatak da potvrdi vanzemaljsku prisutnost u regiji,“ rekao je Cohen.

On je dodao da je brazilska vlada godinama poricala operaciju Prato dok na svjetlo dana nisu izašli mnogi dosjei i podaci povezani s istim.

Kada je dobio ove snimke, gospodin Cohen, koji je priznat u krugovima NLO i paranormalnih istraživanja, je dobio ponude hollywoodskih producenata da iskoriste ove dokaze.

„Ovaj film i slike će biti direktno iskorištene u američkoj filmskoj industriji i još jedan su pokazatelj koliko su ovo važne snimke,“ dodao je Cohen.

Urednici Matrix Worlda s pažnjim prate ovaj slučaj. Bez obzira što je tekst s ovim informacijama izašao prije nekoliko mjeseci, još uvijek nema zvaničnih infomacija vezanih za isti slučaj. Interesantno je da se slična situacija dogodila i sa snimkama neidentificiranog letećeg objekta koji je iz više kutova i s različitih udaljenosti snimljen na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012., godine. Nismo pobornici teorija zavjera i istina je jedino što nas interesira, kakva god istina bila. Vlasti ne stvaraju pozitivan marketing niti nam ulijevaju povjerenje ako se ne opetuju na ovakve slučajeve.