PONERIZACIJA DRUŠTVA

Trooka riba uhvaćena pored argentinske nuklearne elektrane

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Matrix World

Bez obzira što nas „znanstvenici“ i političari već decenijama „truju“ idejom da su nuklearna postrojenja najčišći i najbolji način da se dođe do energije (kao da nemamo sunce, vodu i vjetar) bez obzira na strahote koje je napravio Černobil ili Fukušima, sada imamo i dokaz da „pročišćena“ voda za hlađenje nuklearnih reaktora izaziva abnormalne mutacije i na stanovnicima voda.

Ovo je jako uznemiravajuće. Riba koju gledate ulovljena je u argentinskom jezeru. Problem je u tome što se ovo jezero, rezervoar, nalazi u blizini nuklearne elektrane koja „slučajno“ svakodnevno pumpa svoje rashladne vode u ovo jezero, tako da ovaj slučaj trooke ribe nimalo nije umirujuć.

1 tooka riba

Argentinska riba s tri oka je prošla potpuno neopaženo u velikim medijima. Ako mislite da je to samo slučajan propust, tada ste potpuno u krivu.

„Mi smo lovili ribu kada smo uhvatili nešto što smo smatrali novom vrstom,“ izjavio je Julian Zmutt, jedan od ribara koji je uhvatio ovu ribu. „Kako je tada bilo mračno nismo primijetili što smo ulovili, ali kada smo ribu pogledali pod svjetlom baterijske lampe, shvatili smo da imamo trooku ribu,“

Ali je li riba nuklearni mutant? Iskreno se nadamo da nije, iako nas sve navodi na takvu pomisao. Ribari su ovaj primjerak predali znanstvenicima s nadom da će saznati je li treće oko ribe povezano s nuklearnom elektranom u blizini.

Originalni članak na Engleskom jeziku pročitajte ovdje.

Komentar Matrix Worlda: Ni sami nismo sigurni je li planeta već došla u stadij kada se nalazi na putu bez povratka jer sve dok se mi ljudi budemo ponašali kao virusi, povlačeći našu Zemlju u propast kao što virusi (ako se ne bori protiv njih) povlače zaraženo tijelo u grob, ovakve stvari će prolaziti neprimjetno i nekažnjeno. Nuklearni lobi je dio energetskog lobija koji je, zajedno s vojnim i farmaceutskim i financijskim lobijem, najjači na svijetu. Ako budemo dozvoljavali da nas šačica psihopata na vlasti bude držala u totalnom neznanju i nezainteresiranosti za svijet oko sebe ne bismo se čudili i da ljudima počnu rasti treća oka, ali ne onakva kakvima se nadaju pripadnici „new age“ pokreta, već zbog mutacija uzrokovanih svakakvim otpadima u okolišu.