PONERIZACIJA DRUŠTVA

Američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) namjerno prikriva znanstvena otkrića koja povezuju autizam i živu!

Koliko nas lažu o cjepivima i njihovoj štetnosti?

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Oni koji negiraju vezu između cjepiva s živom i autizmom teško će moći negirati dokaze koje je podnjela COMED – organizacija koja se zalaže za lijekove bez žive. Neprofitna udruga posjeduje kritične dokumente koje je dobila putem zahtjeva FOIA – zakona o slobodi informiranja, otkrivajući  ulogu CDC – Američkog državnog centra za kontrolu i prevenciju bolesti koji laže i manipulira ključnom danskom studijom koja jasno ukazuje na vezu između cjepiva s živom i autizma.

Časopis Pediatric je 2003. godine objavio studiju provedenu u Danskoj koja istažuje značajan pad stope autizma temeljeno na zemljama koje su odbacile thimerosal – komponentu baziranu na živi iz cjepiva.
Ali zahvaljujući korumpiranom utjecaju CDC-a , objavljena studija u Pediatricu upravo tvrdi suprotno i tvrdi da je navodno uklanjanje thimerosala dovelo do povećanja stope autizma!!!

Prema dokumentima, CDC je ukonio veći dio podataka iz studije koji pokazuju pad stope autizma uklanjanjem spornog spoja. Nakon toga su obrnuli preostale podatke pokušavajući prikazati rast stope autizma zbog uklanjanja thimerosala i sugerirajući da nema direktne veze između Thimerola i autizma.

Nakon iznošenja CDC-ove izmjenjene verzije studije časopisu Pedriatic, autori studije kontaktirali su odgovorne u CDC da obznane kako su krivo iznjeli podatke iz studije. Pokušali su im objasniti da su im podaci i zaključci potpuno krivi i da trebaju unjeti izmjene.
CDC je odgovorio da će pogledati navedene podatke, ali su nastavili s podnošenjem krivo prenesene studije časopisu Pedriatic. Nakon podsticanja uredništva Pediatrica da ubrzano objavi krivotvorenu studiju, oni su je i objavili, 2003. godine.

Sada kada je kritična studija objavljena da je cijeli svijet vidi, CoMeD traži od CDC-a da provede punu kaznenu istragu i objavi formalnu izjavu da li je ili nije bila uključena znanstvena prevara.

Lisa Sykes, predsjednik CoMeD, kaže : ” To se ne smije tolerirati od onih kojima smo povjerili zdravlje i blagostanje naše djece.”

Originalni članak na engleskom jeziku pročitajte ovdje.