BISERI

Malo smijeha: Babuni iz zabavnog safari parka otvorili krovni prtljažnik i pobjegli sa svom odjećom iz prtljažnika

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Babuni su brzo naučili kako otvarati krovne prtljažnike.

Osoblje safari parka Knowsley pokazalo zašto se u park ne može ući sa krovnim prtljažnicima koje su radoznali babuni naučili otvarati i krasti stvari njih.

Majmune jako interesira sve što nađu u prtljažnicima.

Osoblje safari parka Knowsley je bilo prisiljeno izdati upozorenje zbog kradljivih primata koji imaju posebnu radoznalost prema svemu što ljudi posjeduju. Zločesti majmuni – koji su poznati po demoliranju automobila – su počeli s velikom pažnjom okradati krovne prtljažnike posjetitelja, koji su prisiljeni bespomoćno gledati dok im majmuni kradu stvari iz prtljažnika.

Interes za krađu robe iz prtljažnika su pokazali svi babuni, i mali i veliki.

Novi vlasnici ovog parka su izdali novi pravilnik za posjetitelje parka kojeg nazivaju „Naredbe o nesocijaliziranju s babunima“ kojim upozoravaju posjetitelje da ne prolaze parkom s krovnim prtljažnicima.

Zbog ogromnog interesa babuna za ljudskim stvarima, automobili s krovnim prtljažnicima u trenutku postanu centar pažnje cijelog čopora.

Direktor safari parka David Ross je izjavio kako babunima nije trebalo dugo da shvate kako se otvaraju krovni prtljažnici; nakon toga su počeli sustavno otvarati i krasti robu iz istih.

Dok babuni pljačkaju prtljažnike, posjetitelji nemoćno gledaju što se događa s njihovim stvarima.

Radoznali primati izvlače sve stvari iz prtljažnika i bez pardona ih razvlače po parku.

Originalni članak na engleskom jeziku pročitajte ovdje.