PONERIZACIJA DRUŠTVA

NEBULOZA: Američki CDC savjetuje da se mladići cijepe protiv virusa HPV cjepivom protiv raka grlića maternice

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Po CDC-u (Američki centar za kontrolu bolesti) mladići stari između 11. i 21. godine moraju se cijepiti protiv HPV-a, virusa koji kod žena izaziva rak grlića maternice, otkriva Natural News. Usprkos tome što muškarci ni nemaju grlić maternice, 12 od 14 članova odbora CDC-a je odlučilo da je cjepljenje protiv HPV-a odlična ideja. U zasebnom glasanju većina članova odbora je također odlučila da se svi muškarci u dobi do 26 godina trebaju cijepiti!

Odluku temelje na vjerovanju da Gardasil tvrtke Merck & Co.’s i GlaxoSmithKline  (GSK) Cervarix, dva cjepiva koja su odobrena za HPV,  također djeluju i protiv genitalnih bradavica i raznih tipova spolnih tumora kod muškaraca. Takve tvrdnje, naravno, nisu nikada potvrđene. Studije uzete kao dokaz za tu tvrdnju su naravno i financirane od strane proizvođača cjepiva.

Zaista nema pravog medicinskog dokaza da cjepiva Gardasil i Cervarix mogu spriječiti infekcije HPV virusom, niti spriječiti rak, niti spriječiti prijenos virusa s muškarca na ženu, kako to tvrde zagovornici cjepiva.

Iako je oko 40 zemalja odobrilo cjepivo za muškarce, još uvijek nema medicinskih dokaza da je ono i zaista korisno za to što se navodi – izjavljuje izvjestitelj u AP – Associated Pressu iz 2008. godine.

No, CDC ne odustaje….oni ne mogu prihvatiti da činjenice stanu na put propagandi cjepiva protiv HPV-a.
U nedavnom izvještaju s CNN-a u vezi ove objave priznaju da iznenadno cjepljenje muškaraca protiv HPV-a ima jako malo toga zajedničkog s prevencijom širenja ove bolesti i puno toga s cijepljenjem što je više moguće ljudi uopće.

Izvještaj kaže – da je jedan od razloga za ovo cjepljenje to što broj cjepljenih djevojčica i djevojaka nije tako velik kako su to doktori očekivali. A razlog zašto one nisu cjepljene u tako velikom broju kako se očekivalo je u tome što se cjepivo protiv HPV-a povezuje s jako opasnim i čak smrtim nuspojavama, i nije nikada potvrđeno kao korisno u sprječavanju ili liječenju ičega.

U članku: Gardasil HPV cjepivo kontaminirano s genetski modificiranim HPV virusom koji ostaje u krvi  istražuje se zašto postoje takve nuspojave od cjepiva protiv HPV-a, te su otkrili da je cjepivo Gardasil kontaminirano genetski modificiranim HPV virusom ! Znači, ne radi se o prirodnom virusu već o genetski modificiranom virusu koji se dodaje u cjepivo u toku proizvodnje.

Istraživanje je provela SANE Vax, Inc. Cjepiva su kupljena u zemljama širom svijeta tako da se može reći da je ovo globalni fenomen. Provodeći istraživanje, dr. Sin Hang Lee našao je rDNA i HPV 11 i HPV 18, koji su čvrsto pričvršćeni na aluminijski reagens. Sama činjenica da je aluminij prisutan u cjepivu je zastrašujuća sama po sebi jer je aluminij toksičan za organizam, a posebno je opasan za nervni sustav.  Ove činjenice govore da je ovo zapravo više biološko oružje nego cjepivo.
SANE Vax je ovo istraživanje započeo nakon što je jedna djevojka u roku od 2 sata nakon cjepljenja dobila juvenilni reumatidni artritis.

Dr. Lee, patolog koji je vršio ispitivanje kaže : “Prirodni HPV DNK ne zadržava se u krvi dugo, međutim, on u Gardasilu nije prirodan – stvoren je genetskim inženjeringom. Za rDNK se zna da se ponaša drugačije od prirodnog DNK. Može ući u ljudske stanice, posebno u upalne stanice nastale od aluminijskog reagnesa, preko slabo nam razumljivih mehanizama. Jednom kad je rDNK unesen u ljudske stanice, teško možemo predvijeti posljedice. U stanici može biti privremeno ili ostati zauvijek, uzrokujući ili ne mutacije. No nakon toga stanice domaćini sadrže i prirodni i genetski modificirani virus HPV-a.”