PONERIZACIJA DRUŠTVA

ŠOKANTNO: Policija i tajne služne ubacuju agente u prosvjede “Anonimusa”, hoće li 1% psihopata srušiti napore 99% svjetske populacije??!!

Mi spadamo u 99% populacije, objavljuje plakat Anonimusa, no 1% ponerologa i te kako pokušava na svake moguće načine srušiti masovne svjetske prosvjede iznutra i pretvoriti ih u nasilno divljanje, da bi policija silom rastjerala do sada mirne prosvjede.

Ako još uvijek sumnjate da policija i tajne službe nisu u stanju infiltrirati svoje agente u mirne mase prosvjednika, molimo vas da pročitate naš tekst pod nazivom:  SRAMOTNO: Policijski agenti po zapovijedi isceniraju nasilje „maskirani“ u prosvjednike kako bi eskalirali sukobe na velikim skupovima i prosvjedima!?

Koliko je situacija ubacivanja specijalnih agenata koji imaju za zadatak srušiti mirne prosvjede postala ozbiljna pokazuju nedavna otkrića koji su sami Anonimusi u prosvjednici zabilježili na skupovima i raskrinkali policijske i vladine agente koji su se infiltrirali u redove prosvjednika.

Jedan je bloger uspješno objavio sliku policijskog agenta koji se ubacio u prosvjednike, no na žalost to nije jedini slučaj, čini se da vlast i te kako postaje nervozna jer ne samo da ubacuje policijske i vladine agente u mase prosvjednika već im je repertoar postao mnogo širi. Ovaj policijski službenik je imao zadatak da iznutra promatra prosvjednike te da dojavi policiji koje treba uhititi, ovaj agent je pripadnik policije Oakland-a.

Ladylibertyslamp je otkrila niz infiltriranih agenata koji su imali različite zadatke, među njima je i ovaj dvojac sa fotografije koji se, još da stvar bude gora, priklamiraju kao voditelji pokreta Anonimusa i pokreta “Occupy Movement”, iako s njima nemaju nikakve veze, no pitanje je koliko su već stvari “zakuhali.”

Prema istoj web-stranici Jaime Jo Lambertz, koja je već osuđena za financijske prevare i malverzacije se predstavila kao oraganizator prosvjeda, no brzo je raskrinkana i udaljena iz grupe.

1occupyamericafawkesbb

Bez obzira na mirne prosvjede i stoičko podnošenje policijskih pokušaja da se prosvjedi širom svijeta pretvore u brutalne tuče i prevare, International Business Time otkriva kako policija bez razloga promjenjuje silu na prosvjednike, i to su sve dokumentirali kamerama, na žalost mi nismo u stanju prenijeti video uratke ne stranici ali iste možete s popratnim tekstom naći ovdje.

Occupy Wall Street News je izdao odličan video uradak s policijskim infiltratorima na djelu, video uradak pogledajte ovdje.

Federal Jack otkriva kako je novinar i aktivist Dan Kellar uhićen nakon što je otkrio i objavio policijskog agenta infiltriranog u grupu prosvjednika koji su se okupili protiv samita G20 u Toronto-u. Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Web stranica piemonte.indymedia otkriva načine na koji se mogu primijetiti policijski infiltratori u grupama prosvjenika.

Web stranica piggymadness otkriva policijsku brutalnost na mirnim prosvjedima i zabranjivanje novinarima da je snimaju.

Sasvim je jasno da policiji ne odgovara da se istina o njihovoj brutalnosti otkrije u medijima i objavi svijetu.

Ovakve snimke se pokušavaju spriječiti da dođu do medija.

Jer stvaraju drugačiju sliku o snagama koje bi nas trebale štititi i služiti.

Koliko je policajaca potrebno u jednoj “demokratskoj zemlji” da zatvore jednog mirnog prosvjednika?

I uskrate im osnovno ljudsko pravo na mirne prosvjede.

Nakon što su onesposobili prosvjednika jedna od policajaca guši demonstranta!!??

Web stranica The End Lie, ide korak dalje i otkriva nam kako se zaista policajci ponašaju kada misle da ih nitko ne snima.

Rane od gumenih metaka na prosvjednicima.

Rane na prosvjedniku nakon stampeda policajaca.

Policija gazi preko prosvjednika dok kamere snimaju.

Activist Post otkriva kako gaženje prosvjednika izgleda iz drugog kuta.

Na stranici youngprotester vidimo da policija nema milosti ni prema novinarima.

Ista web stranica otkriva kako mirni prosvejnici ne prolaze ništa bolje u Londonu.

U Čileu policija čak maltretira i prijeti djeci.

Ova djevojka je kriva jer je prisustvovala prosvjedu i zato je uhićena.

Intelwars.com smatra da je ovo poruka policije svim prosvjednicima.

I toga se dobro drži.

Očigledno je da pokret Anonimusa i te kako unosi nemir u ovaj svijet ponoreologije (vladavine psihopata).

Komentar Matrix World-a: Ne samo da se agenti i razni psihopatski tipovi pokušavaju uvući u masovne prosvjede širom svijeta već glavne medijske kuće sustavno izbjegavaju izvještavati o policijskoj brutalnosti i uskraćivanju ljudskih sloboda mirnih prosvjednika, je li u pitanju cenzura ili nešto više mi to ne možemo sa sigurnošću znati ali ćemo s velikim interesom pratiti daljnja događanja.