MISTERIJE

Fotograf zabilježio nevjerojatne snimke NLO-a iznad Hatfielda

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Welvin Hatfield Times  je objavio snimke NLO-a nad Hatfieldom, čiji su stanovnici ostali u čudu gledajući nepoznata svjetla na noćnom nebu Velike Britanije 18.11.2011.

Fotograf John Reeve je snimio nevjerojatne slike neidentificiranog letećeg objekta koje je napravio s prozora svoje spavaće sobe u Chantry Courtu. Slike su ispale toliko interesantne je ekspozicija trajala 20 minuta.

Na slikama se može vidjeti misteriozni osvijetljeni objekt koji nalikuje na gljivu i koji se jako lijepo vidi naspram noćnog neba prepunog zvijezda.

Fasciniran slikama, gospodin Reeve je pokušao sve ne bi li otkrio što je slikao na nebu te noći, no nije dobio odgovor.

On je izjavio: „Ležao sam na mom krevet kada sam bacio pogled kroz prozor. Tada sam na nebu ugledao taj čudan objekt. Ja sam fotograf i često sam imao prilike fotografirati noćno nebo, no ovaj objekt je bio drugačiji od svega što sam do sada vidio. Koristio sam Canon 60D da bi napravio seriju fotografija. Objekt je nalikovao obrnutom stošcu i izgledalo je da stoji potpuno mirno. Nakon ekspozicije od 20 minuta primijetio sam da se na nebu nalaze i drugi svjetleći objekti koji su nevidljivi ljudskom oku. I oni su se naizgled činili statičnima. Objekti su iza sebe ostavljali nešto nalik tragu. „

26.10. 2011. Welvin Hatfield Times  je otkrio viđenje NLO-a nad Garden Cityem. Sliku NLO-a nad Garden Cityem koju je napravila Diane Prior je objavio i The Telegraph.