U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Vegetarijanci protiv mesojeda – ono si što jedeš!!

Autori: urednici Matrix Worlda

Gillian McKeith žena koja proklamira najvećeg gurua u svijetu vegetarijanstva. Ovaj holistički vođa čak je odučila da sebi doda titulu doktora?

U jeku napada na mesojede i ludnice vegetarijanske prehrane čiji je najpoznatiji zagovornik Gilliam McKeith, koja se svako malo onesvješćuje po različitim televizijskim programima, nitko se ne pita kako taj super-popularni vegetarijanski guru ima takvo slabašno zdravlje, a polovici zvijezda pripisuje “zdravu holističku vegetarijansku hranu”. Gillian je 51. godinu stara.

Žena koja je zaradila milijune na propovijedanju vegetarijanske prehrane, non stop gubi svijest pred kamerama i gubi težinu naočigled gledatelja. Kako to ako je njen režim prehrane toliko dobar?

Ne izgleda kao da ima 51 godinu, mi bi rekli barem 15 više.

Nigella Lawson, reklamira jedenje sve hrane na svojoj super-popularnoj stranici. Ima 51 jednu godinu i ponosi se svojim kilogramima viška za koje smatra da bi svaka zdrava žena trebala imati ako želi biti lijepa.

Čini li se vama da Nigella ima 51 godinu, nama ne mi bismo joj dali oko 30.. Tajnu svoje vitalnosti i ljepote Nigella pripisuje zdravoj, obilnoj kuhanoj hrani od svih mogućih sastojaka.

S druge strane, imamo isto toliko godina staru Nigellu Lawson koja zagovara svu hranu uključujući meso i čokoladu, slastice i kiseliše. Ovaj svejed se ne slaže sa propovijedanjem vegetarijanske prehrane i smatra da da bismo dobro izgledali moramo sve jesti.

Nigella tvrdi: “Dobro izgledam i dobro se osjećam jer sve jedem koliko želim i kada želim.”

Nigella kaže: “Kakva dijeta, jedem sve i zato se dobro osjećam.”

Vegetarijanci izbacuju meso iz svoje prehrane zbog katastrofičnih uvjeta u kojima krave i druge životinje skončavaju u mesnicama i mi se s njima u potpunosti slažemo. Ljudski rod je sve osim human prema stoci koju koristi za hranu i u to meso dodajemo koješta da bi se konzerviralo i što brže tovilo prije klanja. No vegetarijanci sebi uskraćuju nešto na što se ljudska rasa naučila u zadnjih par milijuna godina: proteine i masnoće mesnog podrijetla, koji su nam potrebni da bi naša koža bila elastična, da bi stanične stijenke bile zdrave, da bi naš imunološki sustav pravilno radio, kroz masnoću koja se unosi s tim istim mesom.

Naš mozak je jedan od najvećih potrošača masnoća životinjskog podrijetla. Možete i sami napraviti mali pokus: uzmite svinjsku mast i namažite ju na ruke, koža će biti podatna i meka par dana. Uzmete li biljno ulje i namažete li ga na ruke u roku od par sati koža će vam ispucati i postati hrapava. To isto se događa i s našim tijelom kada ne koristimo ono što nam je prijeko potrebno, to jest, proteine i masnoće životinjskog podrijetla. Drugom riječju, vegetarijanci brže stare i slabije se osjećaju, bez energije su i imunitet im drastično opada. Osim ove dvije poznate kuharice i zagovarača dva poptuno oprečna načina prehrane potrudili smo se otkriti što se dogodilo s poznatim osobama koje su prešle s mesa na totalnu vegetarijansku prehranu i kako oni zbog toga izgledaju i što se dogodi kada moda i uvjerenja o spasu životinja (koji se odricanjem mesne hrane svakako neće spasiti) mesojede pretvore u vegetarijance.

Angelina Jolie, prije nego li se prebacila na isključivo vegetarijansku hranu.

Angie je izgubila oko 30 kila kada je postala vegetarijanka. Što li se dogodilo s ovom prelijepom ženom?

Angien muž Brad Pitt prije nego li je prešao na vege hranu.

Brad vegetarijanc.

Brian Adams, kanadski pjevač prije nego li je prešao na vegetarijansku hranu.

Brian nakon što je postao vegetarijanc.

Alec Baldwin prije nego li je postao vegetarijanc.

Alec vegetarijanac.

Chrisie Hynde, žena bogovskog glasa, dok je jela sve.

Chrissie Hynde, pjevačica, nakon što je postala veganka.

Daryl Hannah dok je jela meso.

Daryl Hannah vegetarijanka.

Erykah Badu, pjevačica, dok je jela meso.

Erykah Badu, pjevačica vegetarijanka.

Gwyneth Paltrow dok je jela meso.

Gwyneth Paltrow vegetarijanka.

Joaquin Phoenix dok je jeo meso.

Joaquin Phonix vegetarijanac.

Fiona Apple kantautorica i pjevačica dok je jela meso.

Fiona vegetarijanka.

Liv Tyler dok je jela meso.

Liv vegetarijanka.

Natalie Portman dok je jela sve.

Natalie Portman vegetarijanka.

Irska pjevačica Sinead O’Connor dok je jela sve.

Sinead vegetarijanka.

Tobey Maguire dok je jeo meso.

Tobey vegetarijanac.

Sandra Oh dok je jela sve.

Sandra Oh vegetarijanka.

Vrh stranice.