MISTERIJE

Amiši nemaju autizam i ne cijepe se, je li to povezano?

Je li mentalno zdravlje amiške djece samo puka slučajnost?

Prevela i uredila: urednici MW-a

Ljudi izvan alternativnih zdravstvenih zajednica su često zbunjeni zbog nedostatka autizma kod Amiša. Amiši nemaju iskustva s autizmom, ili u bilo kojom drugom poteškoćom s učenjem koje su pošast našeg tehnološkog društva.

Amiši  žive u društvu koje se sastoji od zastarjele tehnologije i ideala, mjereno  po suvremenim standardima. Njihova prehrana se sastoji od organske hrane, svježih, lokalno uzgojenih proizvoda, i naravno, oni ne slijede utvrđene rutine cijepljenja.

Amiška djeca se ne cijepe i ne pate od autizma ili bilo kojeg drugog poremećaja u u čenju, je li to slučajnost?

Na užas mainstream medija i medicinske kaste, to je rezultiralo IER ljudima (oni na kojima se eksperimentira), koji su lišeni svih naših kroničnih bolesti. Bolesti srca, rak i dijabetes su gotovo nepostojeći u selima Amiša.

Jednako nepostojeće su moderni, kemijski i stvoreni lijekovi, poboljšana (kemijski projektirana) hrana, GMO hrana, i naravno, cjepiva. Kako to da oni koji su bez “čuda” ortodoksne moderne medicine, da su i zdraviji? Istina o zdravlju, medicini, i kako su oboje odnose na Amiše  postaje sramota za neke prilično moćne osobe.

Amiški poljoprivredni proizvodi su organski proizvodi starih sorti uzgajani isključivo na organskom gnojivu.

Bilo je tri ovjerena slučaja autizma kod Amiša, a najmanje je dvoje od te djece bilo cijepljeno. Nema podataka za treće. Snažna korelacija između cjepiva i autizma je apsolutno neporeciva, osim ako radite za medicinski establišment, vladu ili velike medije. (opaska autora: Oko 1995. Dan Olmstead, urednik web stranice Age of Autizam, istraživao je jako amiško naseljeno područje Pennsylvanije i našao samo tri slučaja autizma. Jedan je s kineskim djetetom  koje je primilo nekoliko cijepljenja prije nego što je usvojen od strane Amiš obitelji. Drugi je bio rijedak slučaj u obitelji Amiša da podlegnu propagandi i medicinskom pritisku za cijepljenje svojeg djeteta. To dijete je postalo autistično ubrzo nakon toga. Olmstead nije mogao pronaći pozadinu za treći slučaj.)

Amiši su poznati po jednostavnom životu bliskom s prirodom, žive “zamrznuti” u vremenu bez tehnoloških čudesa.

Zagovornici statusa quo (nepromijenjenog stanja) tvrde da Amiši očito imaju posebni super gen koji ih čini imunima na autizam. Oni patetično pokušavaju racionalizirati da je autizam neki tip genetskog neuspjeha koji napada mozak na temelju vjerske pripadnosti.

Mi oprezno očekujemo teoriju o  svemircima kao sljedeću. To je uistinu  F.D.A. i A.M.A. znanost u svoj svojoj sjajnoj slavi. Zagovornici cijepljenja su spremni priznati bilo koje smiješno objašnjenje, tako dugo dok ne moraju prihvatiti da je njihova cijela industrija cijepljenja uzročnik kroničnih bolesti, ostavljajući autizam na čak 1 na svakih 100 djece sada.

Tipična amiška farma ne posjeduje niti modernu tehnologiju za obradu poljoprivrednih površina.

Kada se  Amiši jednostavno ostave na miru, da živjet bez kemijskih toksina nađenih u našim lijekovima i hrani, onda se ne muče s bolestima, teškoćama u učenju, ili autizmom. Oni su bezuvjetno više inteligentni, s izuzetno  naprednom (na fakultetskoj razini) vještinom pisanja, koje se može  objasniti činjenicom da im engleski nije primarni jezik. Može biti da je amiški “super gen“ opet na djelu? Društvo može uvelike učiti iz njihovog primjera, ako bi samo zaustavili svakodnevno trovanje sebe i naše djece.

Originalni tekst pročitajte ovdje.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.