PONERIZACIJA DRUŠTVA

Vlada SAD-a aktivira masovne zatvoreničke logore širom zemlje

Infowars.com i PRISON Planet TV su o izdali tekstove s iznimno uznemirujućim sadržajem, koji se direktno tiču namjera o ubrzanom ukidanju građanskih sloboda i vjerojatnom brzom zatvaranju (na neodređeno vrijeme) građana – prosvjednika bez poštivanja pravnog sustava i uključivanja sudova. Kreće li se SAD u pravcu totalitarne represije koja će se s vlastitim narodom obračunavati na najnehumaniji način?

Kurt Nimmo i Alex Jones su objavili članak 06.12.2011. pod nazivom: Ekskluzivno – Vlada aktivira FEMA logore po cijelom području SAD-a. FEMA je: Federal Emergency Management Agency ili Federalna agencija za vanredne situacije. U istom tekstu je objavljen i originalni dokument s kojim FEMA i Američka vojska objavljuje natječaj za izvođače radova koji bi trebali napraviti takve logore. Iako je u samom natječaju naručitelj ostao anoniman jasno je tko i zašto želi izgradnju takvih objekata, jer je sam natječaj iznimno detaljan i ne ostavlja mjesta sumnji.

Broj logora za uhićenike koji će se napraviti u različitim regijama SAD-a.

Između ostalog, naručitelj u natječaju zahtjeva izgradnju sigurnosnih ograda i pomičnih ograda, barikada, praonice i sanitranog čvora, medicinskih objekata, električnih generatora i stanice, dio za prikupljanje kanalizacije i smeća i druge objekte potrebne za „vanredna stanja“ logori će se graditi u pet regija SAD-a.

Dijelovi javnog natječaja sa strukturalnim zahtjevima za pravljenje zatočeničkih logora.

Ideja o nastajanju masovnih kampova za uhićenike je nastala odmah nakon donošenja zakona u senatu o autorizaciji nacionalne obrane ili National Defense Authorization Act (NDAA), koji dozvoljava vojnom osoblju da uhićuje, zatvara i ispituje osumnjičenike za domaći terorizam, s tim se direktno poništava četvrti amandman Američkog ustava i svih zakona proizašlih iz tog amandmana, koji zabranjuje, istrage, pretrage, pretrese, osude i uhićenja bez sudske presude i prava na pošteno suđenje i branitelja.

Zastrašujući uslovi zatvorskog logora u Gvantanamu na Kubi, u kojemu već deceniju bez prava na sudski proces, u životinjskim uslovima, “žive” ljudi za koje se sumnja da su radili s Al-Kaidom.

Paragraf 1031 zakona o NDAA opisuje cijeli teritorij SAD-a kao „ratno područje“ u kojem se američki građani mogu zatvarati na području vlastite zemlje kao i nesretnici iz Guantanamo Bay-a (Koji već deceniju nemaju nikakva građanska prava niti prava na suđenje, op.ur.)

Brojne udruge za građanska prava su se snažno protivile takvom zakonu, najznakovitije je da su se protiv ovog zakona borili pripadnici pripadnici japanske manjine u SAD-u ili Japanese American Citizens League (JACL) koji su najstarija i najveća manjinska organizacija u Americi.

U otvorenom pismu kongresu S. Floyd Mori nacionalni direktor JACL-a je rekao kako je NDAA po prvi put direktno poništila zakon o građanskim pravima i slobodama donesen 1971. Mori je rekao kako će ovaj zakon dovesti do istih neustavnih akcija koji će biti nalik onima o uhićenju i zatvaranju svih Japanaca u SAD-u za vrijeme drugog svjetskog rata.

KBR agencija zadužena za infrastrukturu i obranu te aktiviranje javnih natječaja u tom domenu za vladu SAD-a je još 2006., dobila ugovor s Ministarstvom domovinske sigurnosti za pravljenje navodnih logora za ilegalne imigrante koji se mogu koristiti u slučaju vanredne situacije.

Market Watch je o tome pisao malo nakon donošenja takvog zakona, koji zbog samog spomena ilegalnih useljenika nije izazvao sumnje u udrugama za ljudska prava.

S tim ugovorom su se napravili logori za zatvaranje i procesuiranje koje je vojska mogla koristiti mimo sudova i pravnog sustava. Nedugo nakon toga isti su se prenamijenili i u svrhu nacionalnog vanrednog stanja kao što su prirodne nepogode iako to jako čudno zvuči s obzirom da se radi o logorima koji su u stvari masovni zatvori.

Američka vojska je stvorila program i o RADNIM LOGORIMA!

2009., National Emergency Centers Act or HR 645 ili Zakon o Vanrednom nacionalnom stanju HR 645 se predstavio kongresu. U njima se vojci dozvoljava da instaliraju trenutačne kampove u slučaju prirodnih katastrofa.

U dodatku tog zakona se dozvoljava Ministarstvu domovinske sigurnosti da se zatvore na neodređeno američki građani koje prijete stvaranju masovnih nereda ili u slučaju totalnog ekonomskog kolapsa kako je Paul Joseph Watson otkrio u siječnju 2009.

2009. je nacionalna garda počela tražiti specijaliste za čuvanje zatvorenika i specijaliste za relokaciju ili Internment/Resettlement Specialists, o kojima su pisale iste stranice i drugi portali.

Rex 84, ili Vježba za spremnost 1984., je osnovana pod navodima „masovnog egzodusa“ ili ilegalnih imigranata koji bi prešli granicu između Meksika i SAD-a, isti su se navodi koristili i u ugovoru KBR-a, tako je još jednom izrazito anti-građanski program prošao ispod radara javnosti.

No za vrijeme kongresne istrage i Iran-gate-u 1987., otkrilo se kako je program bio tajna vježba s kojom bi savezna vlada ukinula civilna prava i proglasila izvaredno stanje, s kojom bi vojni zapovjednici dobili prava na vladanje i upravom nad svim građanima SAD-a pod izlikom „nacionalne sigurnosne opasnosti.“

Rex 84 je izveden pod upravom pukovnika Oliver-a North-a, koji je bio veza izmeću NSC-a i FEMA-e.

Ministarstvo domovinske sigurnosti koordinira uhićenjima demonstranata Occupy pokreta

Jean Quan, gradonačelnik Oaklanda u Kaliforniji je u intervjuu BBC-ju izjavio kako je 18 gradova SAD-a odmah nakon početaka demonstracija naredilo razbijanje kampove demonstranata po cijeloj zemlji. Kasnije je otkriveno da su FBI i Ministarstvo domovinske sigurnosti i druge specijalne federalne policijske snage dobile naređenje o koordiniranim nasilnim napadima na demonstrante.

Republikanac iz New York-a Peter King, koji je predsjedavao podkomitetom za domovinsku sigurnost da vlada ne smije dozvoliti da Occupy pokret ne dobije legitimnost, dodajući kao ne smiju dozvoliti da se ponove događaji iz 1969.

Federalna vlada je za vrijeme demonstracija 60-70 godina prošlog vijeka u isti tren nasilno odgovorila na volju građana uz pomoć tajnih policijskih akcija pod zajedničkom upravom COINTELPRO-a ili kontraobavještajne zajednice.

Ministarstvo domovinske sigurnosti je 2009., savjetovalo svojem osoblju da se politički protesti okarakteriziraju kao terorizam nižeg nivoa o čemu možete više pročitati ovdje.

Elementi policijske države polako postaju stvarnost

Dolument KBR-a je još jedan dokaz o tome kako federalna vlada osniva logore za uhićenike s nakanom da se oni napune s disidentima i protu vladinim aktivistima koji su demonizirali i prozivali takve tvorevine po medijima.

NDAA je s nevjerojatnom preciznošću stvorila savezni zakon s kojima se izjednačavaju zagovornici ljudskih prava s teroristima teroristi Al-Kaide.  S tim savezna ostvaruje značajne elemente policijske države koji u potpunosti mijenjaju zatvaranja i uhićenja političkih neistomišljenika.

Usa svim ovim teror postaje stvarnost, kako nam to vladine agencije stalno govore, novi terorizam će se događati na tlu SAD-a i neće biti djelo Al-Kaidinih elemenata. Rex 84 i naročito Operation Garden Plot su operacije i planovi koji direktno ukidaju civilno vođenje zemlje i upravljanje te ukidaju SVE GRAĐANSKE SLOBODE kroz VOJNU UPRAVU! FBI će svim ovim programima i zakonima dobiti priliku stvaranja domaćih terorista koji će postati krivci za politička neprijateljstva.