PONERIZACIJA DRUŠTVA

PSIHOPATIJA NA DJELU: Sedmogodišnja djevojčica iz Indije žrtvovana kako bi „osigurali“ dobru žetvu!!??

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Dok smo prevodili ovaj tekst pitali smo se kako je nešto tako moguće u XXI vijeku, kako netko može hladnokrvno žrtvovati maleno dijete kako bi se nadao uspješnoj žetvi, nadamo se da više nikada nećemo morati prevoditi ovakve tekstove u kojima ljudi pokazuju lice dostojno psihopatske zvijeri.

Svjetske tiskovine, novinske kuće i web stranice su prenijeli zadnji slučaj žrtvovanja djece koji se dogodio u Indiji koju sve više pogađa suša i glad, o ovom slučaju su izvijestili: ABC News, NDTV, Associated Press, Mail Online i mnogi drugi.

U Indijskom Bijapuru u gradu Chattisgarahu policija je uhitila dvojicu muškaraca koji su optuženi za hladnokrvno ubojstvo i žrtvovanje. Muškarci su ritualno ubili djevojčicu i izvadili joj jetru da bi osigurali bolju žetvu.

Lalita Tati je nestala prije dva i pol mjeseca, no njezino raskomadano tijelo je pronađeno tjedan dana nakon nestanka. Rajandra Narayan Das, viši policijski inspektor iz pokrajine Bajapur je otkrio ove podatke Associated Pressu.

Policija je uhvatila dva seljaka prošli tjedan, oni su priznali policiji kako su ubili djevojčicu kako bi osigurali bolju žetvu, otkrio je Das.

Tati se vraćala iz susjedstva gdje je gledala televiziju kada je oteta, otkrio je Das. Dva čovjeka su priznala kako su je razrezali da bi joj izvadili jetru koju su ponudili bogovima za žrtvu.

Das je otkrio kako je policija sakupila dovoljno podataka, uz priznanje, da bi osudili ova dva muškarca zbog ubojstva. Oni će dobiti zasigurno doživotni zatvor ili smrtnu kaznu kada ih se osudi, rekao je Das.

Ljude koji su priznali žrtvovanje nesretne djevojčice su pripadnici domorodačkog plemena u ovoj centralno Indijskoj državi koji većinom žive u siromaštvu i neimaštini.

Komentar Matrix Worlda: Svake godine Indiji nestane na desetke tisuća djece (po zvaničnima podacima), većina roditelja nestale djece je toliko siromašna da ni nemaju dovoljno novca kako bi platili put do prve policijske postaje i prijavili nestanak svog djeteta. Indijski Nacionalni Centar za Nestalu Djecu, svakodnevno prijavljuje slučajeve djece koju traže uznemireni i očajni roditelji, većina djece se nikada ne nađe, iskreno se nadamo da oni nisu doživjeli sudbinu male Tati.