MISTERIJE

Čudna prikaza zabilježena kamerama turista na odmoru u Walesu

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Tiskovina Mail online je objavila tekst s fotografijama i video snimkom na kojima je zabilježena figura koju za vrijeme snimanja nisu primijetili turisti koji su posjetili odmorište u Walesu.

Nakon što je Paul Feehan pregledao video snimku svog odmora u Walesu u Velikoj Britaniji, šokirao se onim što vidi na video snimci.

Za vrijeme odmora s prijateljima u Walesu, zastali su na usamljenom mjestu kako bi se odmorili od vožnje. Paul, arhitekt iz Manchestera snimao prijatelje i okolicu, dok su se odmarali  i relaksirali u prirodi.

Na jednom dijelu snimke se vidi Paul kako se odmara u prirodi pored mjesta Abersoch na poluotoku Lyn, dok ga je snimao jedan od prijatelja s kojim je putovao. Bili su sigurni kao da sami uživaju u osunčanoj prirodi.

No nakon pregleda snimke Paul je otkrio kako je kamera zabilježila figuru koja stoji nekoliko metara udaljena od njega dok se ona odmara na klupi. Dok su kamerom snimali okoliš nisu primijetili nikoga u svojoj blizini.

Paul vjeruje kako su snimili duha, koji se jako dobro vidi naročito ako se snimka pregledava kadar po kadar.

Ta prikaza je jako dobro vidljiva iako je kamera prelazila preko nje jer su snimatelji bili nesvjesni njene prisutnosti.

Paul čak vjeruje kako je prikaza obučena u nošnju Walesa. On je na sve to rekao: „Ovo je jako čudno. Kada smo šetali uz jezero, nikoga nije bilo oko nas.“

„Potpuno sam siguran kako nikoga  nije bilo na toj lokaciji dok smo mi tamo bili, nemamo objašnjenja što smo snimili video kamerom. Znam da je mjesto bilo u potpunosti pusto.“

„Znajući to mjesto, rekao bih kako je ta figura bila najviše 15 metara udaljena iza mojih leđa, nismo ništa čuli ni vidjeli u našoj blizini.“

„Kada sam pregledao video bio sam u šoku tako da sam odlučio malo istraživati po internetu.“

„Obodi figure na snimci jako podsjećaju osobi u nošnji Walesa s tipičnim šeširom kakve su nosile žene.“

Cijeli tekst na Engleskom jeziku i video uradak pogledajte ovdje.