PONERIZACIJA DRUŠTVA

FBI-jeva nova definicija silovanja označava TSA službenike kao serijske silovatelje!

Prevela i uredila: Barbara Arbanas Kovačević

Matrix World

FBI-ev Savjetodavni odbor za politiku i kazneno pravosuđe je ovaj tjedan proširio definiciju „silovanja“ zbog hrpe e-mailova pristiglih od feminističkih aktivistica koje zahtjevaju promjenu. Mnoge su se žene žalile da je stara definicija bila preuskogrudna i da ju treba obnoviti. Kao prvo, ona nije pokrivala silovanje žena od strane žena, ili muškaraca od strane muškaraca, a svi smo do sada zahvaljujući organizacijama kao što su Penn State i Katolička crkva vidjeli koliko je takvih događaja bilo ovih dana.

Tako je u listopadu FBI-ev UCR (Uniform Crime Reporting) Pododbor za reviziju definicije silovanja izglasao preporuku da se definicija proširi. Nova definicija silovanja, koja izgleda namješteno „službeno“ priznata od strane FBI-a 2012., glasi:

„Silovanje“ je…penetracija, bez obzira koliko mala, u vaginu ili anus bilo kojim dijelom tijela ili nekim objektom, ili oralna penetracija seksualnim organom druge osobe bez pristanka žrtve.“

FBI-eva definicija tako uvodi Transportation Security Administration (TSA; Administracija o sigurnosti prometa) službenike kao serijske silovatelje.

Evo udarca u svemu ovome: prema ovoj definiciji silovanja, vladini državni TSA službenici su serijski silovatelji.

Razlog tome je taj što oni u postupku provođenja svoje nepristojne, nepravilne i potpuno ilegalne „pojačane“ pretrage uz skidanje odjeće sudjeluju u činu kojeg pokriva FBI-eva definicija silovanja. Naime, ulaze prstima u vaginu i anus bez pristanka žrtve.

To znači da bi vi zaozbiljno trebali pozvati FBI i prijaviti seksualni zločin idući puta kada vas ispipaju TSA službenici na aerodromu. Ustvari, ilegalno je da ne prijavite seksualnog prijestupnika koji vrši kriminalno djelo kojeg ste vi izravno svijesni. Legalno govoreći, ukoliko  propustite to napraviti, vi postajete suučesnik u slijedećem seksualnom zločinu kojeg ta osoba počini.

Da li TSA zaista čini te seksualne zločine danas u Americi? Da, apsolutno. Jesse Venturina vladina tužba protiv TSA ulazi u detalje upravo o takvoj vrsti nasilja. Evo još jedna priča o ženi koju je TSA seksualno zlostavljao.

Bivša miss Amerike je također bila tehnički zlostavljana od strane TSA. I sada su tri starije žene istupile i tvrde da su ih TSA službenici na JFK aerodromu prisilili da uklone svoje donje rublje i onda ih pretražili.

Svakoga dana TSA siluje bezbroj žena,  a većina njih se previše stidi događaja (ili su zastrašivane od strane TSA nasilnika) pa ne istupaju u javnost.

Ono šta mi ovdje tražimo jesu sankcije za vladine seksualne prijestupnike koji pipaju našu djecu, kćeri tinejdžerice, žene, majke i bake ujedno ih rutinski silujući dan za danom dok im za to gledamo kroz prste. Nevjerojatno je da postoji samo šačica ljudi iz alternativnih medija za koje se čini da im je stalo do toga, uz mene kao nekog tko je najotvoreniji. Ono što sam naučio u svemu tome je to da feminističke skupine nije briga ako vladini agenti siluju njihove žene jer   nisu rekle niti riječ protiv toga.

Gdje su sve te organizacije žena kako bi se zauzele protiv serijskih silovatelja koji rade na aerodromu?

Na nedavnim prosvjedima o proširenju definicije silovanja, jedna je žena držala natpis na kojem je pisalo, „OZBILJNO PRIHVATITE SILOVANJE“.

Osim, očito, u slučaju kada vlada siluje ljude. Zato što kada vlada siluje žene usred bijela dana ženske udruge ostaju jezivo tihe i uopće to ne smatraju ozbiljnim.

U prethodnom sam članku prozvao Nacionalnu organizaciju za žene (NOW) zbog njihove potpune tišine u vezi pitanja maltretiranja i fizičkog zlostavljanja žena na aerodromima od strane vladinih TSA službenika.

Zašto je silovanje pogrešno na radnom mjestu, ali je potpuno prihvatljivo na aerodromu sve dok ga provode vladini službenici?

Jedna od aktivističkih udruga iza FBI- evog nedavnog proširenja silovanja je Zaklada feminističke većine. Oni imaju kampanju koja se zove „SILOVANJE JE SILOVANJE“ i njihovi prosvjednici marširaju ulicama držeći natpise na kojima pišu stvari poput „ZAUSTAVITE NASILJE!“.

Ali gdje je Zaklada feminističke većine u vezi pitanja silovanja žena diljem Amerike od strane TSA? Mrtva tišina…

Dakle, pretpostavljam onda da silovanje nije silovanje, je li? Nije ako radite za TSA, očito. I „ZAUSTAVITE NASILJE“ ustvari znači „…osim ako je vlada ona koja vrši to nasilje nad ženama“. U tom slučaju se čini da je to ovim feminističkim udrugama sasvim u redu.

Feminist.org je uhvaćena kako nudi poslove za TSA serijske silovatelje

U stvari Feminist.org web stranica je domaćin popisa TSA sigurnosnog kataloga LA aerodroma! Popisano pod „feministički poslovi i staž“ i pomaknuto oznakom u zaglavlju koja kaže, „jednakost diljem svijeta“ , ovaj popis poslova obećaje da je „vaš uspjeh kritičan za nacionalnu sigurnost“ i kaže da ćete zaraditi do 172.000 $ godišnje. Ali ono što ne kaže je to da jedan dio tog posla uključuje vođenje ekipe serijskih silovatelja koji svakodnevno fizički i psihički zlostavljaju žene dok im se za to isplaćuju napuhane državne plaće. I to je silovanje žena-na-ženu, tako da feministkinje doista siluju druge žene! Koliko bolesnije to može biti?

Dakle, Feminist.org se očito ne protivi TSA-ovom silovanju žena svakoga dana u Americi, i još aktivno pomaže TSA-u da regrutira još i više feministica koje će onda silovati druge žene! Je li to novi feminizam u Americi? Nadam se da nije…

NaturalNews traži od Feminist.org da osudi TSA-ovo serijsko silovanje žena

Kao urednik NaturalNews.com, ja osobno izazivam te dvije ženske organizacije da javno osude TSA-ovo serijsko silovanje žena, kako ga je definirao FBI.

Ako te dvije organizacije javno ne osude ovo tekuće silovanje žena u Americi, oni su potpuni prevaranti koji izdaju samu ženu za čiji se oblik prava i „jednakosti“ bore. Možda pod „jednakost“ oni jednostavno smatraju da su sve žene jednako silovane na aerodromu ili nešto slično perverzno…

Za razliku od NOW i Feminist.org, ovdje na NaturalNews, mi vjerujemo da je silovanje pogrešno i ne činimo izuzetak za državne zaposlenike koji izvršavaju takva djela silovanja. Mi smatramo da je silovanje UVIJEK pogrešno, bez obzira da li ste na aerodromu, u restoranu, zubarskoj stolici ili kasnovečernjoj zabavi gdje ste malo više popili ili vam je vaš jezivi dečko seksualni počinitelj ubacio malo Rohypnola u čašu.

Zapanjujuće saznanje da mi, kao udruženje alternativnih novosti, u stvari posjedujemo jači osjećaj za suprotstavljane silovanju od tih feminističkih skupina. To vas tjera da se zapitate: ukoliko oni vjeruju da je silovanje prihvatljivo kada ga počine državni službenici na aerodromu, pod kojim drugim uvjetima bi oni također podržali serijsko silovanje žena?

Kada je u redu silovati žene? Onda kada radite za vladu! (Bolesno!)

Kad one već vjeruju da je u redu da državni službenici siluju žene, da li bi oni također rekli da je u redu da i lokalni zakonodavni službenici siluju žene? Ili je to samo neka vrsta saveznog prava? Ili šta je sa zubarima? Može li zubar silovati ženu nakon što joj je dao malo više anestezije? Ili je to sada u redu? Molim vas da mi netko to pojasni jer pronalazim svakakve vrste nedosljednosti sa tim „SILOVANJE JE SILOVANJE…ali ne uvijek“ objašnjenjima feminističkih udruga.

O, ili sam ja jednostavno preglup da to shvatim? Vidim. Ja nisam dovoljno „pametan“ da znam kako kada TSA službenici uguraju svoje prste u vaš anus i vaginu protiv vaše volje, nekako to NIJE silovanje. Dakle, ja sam vjerojatno vrlo glup ili nešto jer sam mislio da je silovanje uvijek silovanje. Ja sam mislio da NE znači NE. Pretpostavljam da možda jednostavno nisam dovoljno „trendi“ i „metroseksualan“ kako bih pratio posljednje hirove. Možda feministkinje danas ustvari zagovaraju silovanje od strane vladinih agenata, a mene nitko nije obavijestio o tom trendu pa se ja evo ovdje borim kao idiot protiv silovanja američkih žena kad mi nitko nije dao memorandum u kojem piše „Silovanje je sada društveno prihvatljivo sve dok silovatelji tvrde da se bore protiv terorizma“.

Dobro onda, ako je silovanje u redu onda pretpostavljam da ako TSA službenik nosi svoju značku u noćni klub, onda on može tamo silovati sve žene koje poželi, je li tako? Zato jer je državnim službenicima dozvoljeno da siluju kako žele, zar ne? Sve što trebaju napraviti je da izjave da se “bore protiv terorizma“ dok vam otkidaju vaše donje rublje, je li tako? To je ono što su uradili 88-godišnjoj ženi na JFK aerodromu.

O pričekajte, možda ste mislili da im je dozvoljeno silovanje žena na aerodromu ali ne i u noćnim klubovima ili barovima. O, kužim. Dakle, sada su aerodromi legalizirane zone za silovanje, a to je zbog toga što je tamo onda u redu silovati žene, je li tako? Jesam li počeo shvaćati? To zvuči vrlo komplicirano jer sam ja mislio da je silovanje silovanje, ne znači ne i nisam imao pojma da su aerodromi „legalizirane zone za silovanje.“ Možda bi trebali staviti natpis koji to indicira, ha?

Smiješan ja. Svo ovo vrijeme ja sam djelovao iz očito šašavog uvjerenja da su vaša vagina ili vaš anus privatna stvar i da nitko nema pravo zlostavljati vaše tijelo bez vašeg izričitog pristanka. Pretpostavljam da nisam dovoljno brz u hvatanju posljednje feminističke filozofije koja brani „administrativna prava“ vladinih službenika da počine serijske seksualne zločine po vlastitoj volji sve dok se takvi zločini čine na sigurnosnim kontrolnim točkama u ime „nacionalne sigurnosti.“

Hitler bi bio ponosan. Iako su Hitlerovi vojnici plinom ugušili milijune židovskih žena, oni ih prije toga nisu silovali! Za ovu razinu psihopatsko perverzne bolesti vi morate doći u SAD, narode! Nije ni čudo da je turizam u SAD-u opao na rekordnu nizinu.  Možda bi tvrtke za obilazak trebale reklamirati „besplatno silovanje!“ na svojim brošurama kao dio „bonusa“ za let kroz SAD koje sada pružaju „legalizirane zone za silovanje“ poznatije pod nazivom međunarodni arodromi.

Gdje je vaše zgražanje?

Nadam se da uviđate šta ja ovdje radim. Pokušavam dozvati vaš opravdani bijes spram provjerljive činjenice da su svakoga dana žene silovane od strane TSA u Americi i da nitko ništa ne poduzima u vezi toga. Ova pitanja bez dlake na jeziku, koja sam gore pitao, su nepristojna, bezosjećajna i vrlo neprikladna–a to je upravo ono što trebate upravo sada osjetiti ako postoji bilo kakva nada da ćete reagirati na ovu situaciju uz odgovarajuću razinu ljutnje i ogorčenja.

Silovanje žena na američkim aerodromima je POGREŠNO! To je UVIJEK pogrešno! Nema izuzetaka. Nema isprika. Nema „administrativnih prava“. Nema „borimo se protiv terorizma“ s***.

SILOVANJE JE POGREŠNO. Čak i u ime (lažne) sigurnosti. I svim ženama koje ovo čitaju: ako dopustite da vas TSA siluje danas, šta će pokušati sutra?

Mislim, a to govorim svim kretenima kojima fluorizirana slina curi niz bradu, a koji misle da je silovanje žena sasvim u redu zato što se „borimo protiv terorizma“, da li vi također mislite da TSA  može silovati i dječake sve dok tvrde da se bore protiv terorizma? Dakle, prema vašem mišljenju, jedina stvar koju je Sandusky učinio pogrešno u Penn State je to da nije radio za TSA u vrijeme kada je navodno silovao te dječake?

Doista? Je li to vaša bolest, patetičan sustav ili iskrivljena logika?

Vidite, ja prepoznajem ovu situaciju onakvom kakva jest. Ja imam čistu glavu po tom pitanju i moje oči su širom otvorene. Ja vidim jednostavnu istinu da su žene diljem Amerike svakoga dana silovane na našim nacionalnim aerodromima. I ako sam ja jedina osoba koja ovo uzvikuje diljem zemlje, ja ću i dalje nastaviti uzvikivati ovu jednostavnu, očitu istinu koliko god je potrebno da bi se probudilo dovoljno ljudi i učinilo nešto da se to zaustavi.

Usprkos uznemirujućoj tišini spomenutih feministica, silovanje je neprihvatljivo kao „sigurnosna politika“ čak i kada to čini netko tko nosi značku. Ne bih čak ni trebao trošiti vrijeme pokrivajući cijelu ovu stvar–shvaćanje ovoga bi bilo OČITO da pola zemlje nije tako dopirano psihijatrijskim drogama i popratnim otrovnim učincima cijepljenja koji su njihove mozgove već napola potopili do stanja zombija.

Čak je apsurdno to i reći, ali hajde da zaustavimo silovanje žena u Americi. I uhitimo, optužimo i zatvorimo seksualne zlostavljače i serijske silovatelje koji su dopadljivo poznati kao TSA službenici. Jedina značka koju bi ti siledžije trebali nositi je oznaka imena na psihijatrijskom odjelu.

 Originalni tekst na Engleskom jeziku pročitajte ovdje.