PONERIZACIJA DRUŠTVA

Beba umrla nakon devet primljenih cjepiva u istom danu!!

Prevela i uredila: urednici MW-a

Matrix World

Kraj prošle godine bio je obavijen tugom za roditelje iz Belgije; Raphaël Sirjacobs i Béatrice Dupont, kad je njihova kćer,  Stacy, stara samo devet tjedana izgubila borbu za život. Stacy je umrla samo tjedan dana nakon svog prvog cijepljenja i ostavila je za sobom svoju sestru blizanku Lesly. Očajni roditelji su uvjereni da je život izgubila upravo zbog cijepljenja i pogrešaka u bolnici.

Stacy i Lesly su rođene mjesec dana ranije od termina, carskim rezom, i provele su neko vrijeme u inkubatoru. Satcy je također nakon poroda dobila umjetno disanje.

Sljedeći preporuke lječnika, roditelji su odlučili blizanke cijepiti. Satcy je bila blago prehlađena, ali su liječnici uvjeravali roditelje da je sasvim sigurno da primi cijepivo. (Nije ništa vrijedilo što je u obitelji postojala povijest iznenadnih smrti novorođenčadi. Također, prepisana im je mliječna formula za prehranjivanje zbog Stacyine alergije na mlijeko.)
Blizanke su primile Prevenar – cjepivo protiv meningitisa i upale pluća, Infanrix Hexa – cjepivo 6 u jedan – protiv difterije, polio, tetanusa, pertusisa, hepatitisa B, Haemophilus tip B i Rotarix za gastroeneteritis. To znači da su ove male, ranjive bebe primile zapanjujućih devet cjepiva u jednom danu, koja su mogla uzrokovati smrt jedne od njih.

Tjedan dana nakon cjepljenja Stacy je postala bolesna, s temperaturom od 39,9 stupnjeva celzijusa. Roditelji su probali sniziti temperaturu Perdolanom, a kako joj i dalje nije bilo dobro, nazvali su bolnicu gdje su ih savjetovali da je dovedu na pregled.

U bolnici su joj dijagnosticirali laganu upalu dišnih puteva i infekciju u krvi, te su rekli roditeljima da ne brinu, jer to nije ništa strašno. Tada su je zadržali u bolnici na promatranju, stavili su je na infuziju i dali neke lijekove.
Svaku povezanost s  cjepivima su negirali.

Usprkos tome što je Stacy imala puls 200 do 230 otkucaja u minuti, doktori su rekli roditeljima da je sve u redu i da sigurno pati od gastroenteritisa – od bolesti  protiv koje je cijepljena!
Zabrinuti roditelji su ostali uz dijete i nisu je napuštali. Tokom večeri su obavijestili sestru da je Stacy imala dijareju,  ali na njihovo zaprepaštenje odgovor je bio da je bebi promijenjena pelena, da je puste da se naspava i da je provjere kad se probudi.

Tokom noći, Stacy je nastavila s strašnom dijareom,  i usprkos svim roditeljskim molbama, sestra je odbila da učini išta po tom pitanju, iako je tada već bilo vidljivo da je Stacy nemirna i očigledno u opasnosti. Stacyin otac je izjavio da je izvjestio bolničko osoblje da je beba prekrivena crvenim točkama i da teško diše. Također, prema ocu – iz Stacyine medicinske evidencije je bilo vidljivo da je doktor u 19:45 h telefonirao svom bratu da mu dopusti  lumbalnu punkciju i da da bebi antibiotik, dok čekaju rezultate. Zahvat nije odobren.
Stacy je umrla kratko nakon toga……….

Otac je izjavio: „ Oko 23:00 medicinska sestra je obavijestila pedijatra da je mala Stacy loše . Oko 23:45 počeli su joj davati umjetno disanje. U to doba su obavijestili roditelje da Stacy ne diše samostalno i zamolili su ih da napuste sobu. Tokom sljedeća tri sata učinili su sve moguće da ožive dijete, no u biti, njeno srce je prestalo kucati oko ponoći….,…

Pedijatri su tada počeli objašnjavati da je dijete umrlo od sepse i meningitisa, mada su za postavljanje takve dijagnoze morali obaviti lumbalnu punkciju, koja nije obavljena ili da je potrebna bar jedna analiza krvi ili stolice čiji nalazi neće biti gotovi za 3 do 4 dana.“

Službena izjava je bila da je Stacy umrla od meningitisa.

Interesantno je i neizmjerno tužno da je dijete umrlo od bolesti protiv koje je cijepljena samo tjedan dana ranije. Očigledno je iz informacija dobivenih od Stacynog oca da je ovo malo ranjivo dijete ostavljeno da se pati, dok su molbe roditelja bile ignorirane.

Cijepljenje se provodi na djetetu na temelju dobi djeteta od dana kada su rođeni. Zbog napretka u medicini, djeca se spašavaju u sve ranijim fazama njihovog  razvoja. Znamo da je Stacy rođena oko mjesec dana prerano, što znači da je dobila svoje cjepivo sa samo mjesec dana starosti, umjesto u dobi od 8 tjedana. Također je bila bolesna u vrijeme cijepljenja. Mišljenje autorice članka  je da se njezin mali nezreli imunološki sustav ne može nositi s najezdom smrtonosnih otrova i kemikalija koje se nalaze u našim cjepivima danas.

Stacyini očajni roditelji su ogorčeni saznanjima koje su otkrili od smrti svojeg djeteta, i sad traže svijet  da im se pridruži u globalnom protestu. Željeli bi da se održi globalni događaj u spomen male Stacy i više stotina druge djece koja su ubijena ili su ozljeđena cijepljenjem širom svijeta. Smatraju da se smrti uzrokovane cijepljenjem prikrivaju i mole građane svijeta da se ujedine za jedan dan protiv šteta uzrokovanih cjepljenjima.

Kažu : „ Mi smo Stacyini roditelji, koja je umrla tjedan dana nakon cijepljenja; mi organiziramo globalni događaj u spomen na Stacy i sve druge žrtve cijepljenja širom svijeta. Pozivamo sve stanovnike svih zemalja da izađu na ulice svojih gradova i sela : stvari se sada moraju promijeniti ! „

Ne zaboravite pozvati lokalne novinare, medije i sve žrtve ili roditelje žrtava spremne ispričati svoju priču. Napravite plakate, transparente i znakove: otkrijte prave informacije o cjepivima, slobodu izbora!

Događaj će se održati na 20. siječnja 2012. Ako vam nije moguće prisustvovati jednom od brojnih prosvjeda koji se održavaju, onda možda možete otići zajedno na lokalne crkve i zapaliti svijeću da registrirate svoj prosvjed o tome što se događa širom svijeta.

Roditelji male Stacy su u pravu, nešto radikalno se mora poduzeti da se prisili vlast da posluša roditelje širom svijeta.

Smrt od cjepiva se prijavljuje u svijetu u alarmantanim stopama. U svibnju 2010 The Times of India (2) izvijestio je o 128 smrtnih slučajeva koji su se dogodili tijekom protekle godine i čini se da ta brojka raste svake godine. Njihovo izvješće sugeriralo je  da indijska vlada  prikriva smrti od  cjepiva. Arun Ram izvješćujući  za Times je napisao: „Vlada nastoji svaku smrt prikazati kao nevezanu uz cijepljenje. Ponekad je samo kulutra cjepiva u pitanju. Samo zato što nije pronađeno da je cijepivo kontaminirano, to ne znači da cijepivo nije uzrokovalo smrt.“ – navodi  Dr. Puliyel.

U ožujku 2011. Godine Neil Z. Miller je napisao da je u Americi umrlo preko 2000 beba nakon primljenih cjepiva protiv pneumokoka i HIB cjepiva i još uvijek nije ništa poduzeto po tom pitanju. Izvijestio je da su ova cjepljenja obustavljena u Japanu nakon samo 4 prijavljene smrti,a  vijest o više od 2000 smrtnih slučajeva u SAD-u je jedva i prijavljena. Prema Milleru, Paul Offit je pozvao japanske vlasti ludima, rekavši da su bebe vjerojatno umrle od SIDS-a (sindrom iznenadne smrti novorođenčadi). U stvari on je pripisao njihove smrti svemu što je mogao, osim cjepivima.

Miller je napisao: Prema Paulu Offitu, glasnogovorniku industrije cjepiva, “Japansko Ministarstvo zdravstva je bilo glupo da obustavi Hib i pneumokok programe.” Offit misli da su smrti vjerojatno uzrokovane SIDS-om, ili temeljnim uvjetima, ili nekim drugim uzrocima – svime osim cjepivima. Djeca često obolijevaju i umiru slučajno.

Zapravo, Paul Offit bi mogao imati pravo, mnoga od cijepljene djece mogla su umrijeti kao rezultat SIDS-a jer je u svibnju 2011 zanimljiv članak pokrenuo oluju na internetu navodeći studiju objavljenu u časopisu Journal of Human and Experimental Toxicology koja je utvrdila da su države koje upravljaju najvećim brojem cjepiva tijekom prve godine života doživljavaju i veće stope dojenačke smrtnosti. (4)

Ovo nije novost jer studije pokazuju smrtnost od cjepiva već mnogo godina.

Pourcyrous studija (5) bila je prva studija koja ispituje utjecaj multi-cijepljenja na nezreli mozak. Jasno je iz rezultata ove studije da što više cjepiva dijete ima, to  veći utjecaj cjepiva imaju u djetetovu mozgu. Massroor Pourcyrous, MD, B. Sheldon Korones, MD, Kristopher L. Arheart dr. sc Henrietta S. Bada, MD studirali su  239 nedonoščadi koja su primila jedno ili više cjepiva, a njihovi rezultati su sljedeći: – Nenormalano podizanje razine CRP se dogodilo kod 85 posto djece koja su primila više cjepiva i do 70 posto onih koja su primila jedno cjepivo. Sveukupno, 16% djece imalo je cijepljenjem povezane kardiorespiratorne događaje unutar  48 sati postimunizacije. Logističkom regresijskom analizom, abnormalne vrijednosti CRP povezane su s više cjepiva (OR, 15,77, 95% CI 5.10-48.77) i teškim intraventricularnim krvarenjem (IVH) (OR, 2,28; 95% CI 1.02-5.13). Kardiorespiratorni događaji su povezani neznatno s primitkom višestrukih injekcija (OR, 3,62; 95% CI 0.99-13.25) i značajno s gastroesophagealnim refluksom (GER) (OR, 4,76; 95% CI 1.22-18.52).

Ova studija je imala toliko utjecaja da je sada citirana u radovima i knjigama na nepovoljne reakcije na cjepiva i SIDS-a diljem svijeta.

Kao što je danas vidljiva vijest da je još jedno cjepivo dodano na raspored cjepljena beba, cjepivo Meningitis B (6), možemo se zapitati koliko Stacy će odvesti prije poduzimanja mjera?

Ovaj članak napisan je u spomen Stacy Sirjacobs i mnoge stotine djece koja su izgubila svoj život nakon što su dobila ono što su nam vlade preporučile kao „ sigurna cjepiva „.

Originalni tekst pročitajte na: Vactruth.com.