MISTERIJE

Ruska nacionalna televizija intervjuirala očevice NLO-a!

Preveli i uredili: urednici Matrix Worlda

Stanovnici zabačenog sela Chelyabinsku u Rusiji, koji je javnosti poznat po ogromnoj radijaciji i bivšem centralnom sovjetskom nuklearnom istraživačkom centru, o kojemu smo već pisali, su bili intervjuirani od strane nacionalne televizije o nedavnim viđenjima NLO-a.

U snimkama se vidi cirkularni neidentificirani leteći objekt okružen svijetlima, snimljeni objekt ne nalikuje ni jednoj poznatoj letjelici.

Udaljenost i izoliranost ovog mjesta može na prvi mah ovu priču učiniti pokušajem nekakvog reklamiranja i skretanja pozornosti, no nakon što se materijal promotri, vidi se da je snimka vijest za sebe.

Što je objekt koji je seljane toliko preplašio da ne spavaju noćima?

U izvješću Ruske televizije, ako i ne razumijete Ruski jezik, gotovo je jasno što svjedoci govore reporteru čak i bez prijevoda.

Ekipa vijesti je snimala reportažu po danu, pokazujući smrznutu nedođiju oko sela bez ikakvih zračnih luka u okolini.

Svjedoci su; stariji seljanin, zabrinuti otac, njegova žena i djeca, svi oni su opisali isti kružni objekt objašnjavajući kako su bili preplašeni njegovom pojavom. U tekstu koji prati ovu reportažu, prenesenu na You Tubeu, stoji da su seljani preplašeni i da ne spavaju normalno po noći zbog ovog događaja.

Sama priča je dovoljno važna i stvara pitanja na koje nemamo odgovora, smatramo kako bi Ruske medijske organizacije trebale otkriti o čemu je ovdje riječ.

Originalni uradak i video snimku možete pogledati ovdje.