PONERIZACIJA DRUŠTVA

SAD je uspjela uništiti kompletnu proizvodnju sirovog mlijeka farmera Amiša!

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Matrix World

Natural News

S velikom tugom obavještavamo javnost da je nakon dvogodišnjeg rata FDA – Food and Drug Administration SAD-a pobijedila protiv farmera Amiša iz Pensylvanjie. The Washington Times i druge tiskovine su izvijestile kako je sudac Lawrence F. Stengel donio presudio da farmer Dan Allgyer i drugi Amiši više ne mogu transportirati sirovo mlijeko po SAD-u, na takav način će se ugasiti sve Amiške „Rainbow Acres“ farme.

Prodavaonice zdrave organske hrane i proizvoda, Rainbow Acres, farmera Allgyera će vjerojatno dočekati sudbinu samih farmi – zatvorit će se.

Provociranje Allgyera da ugasi sve njegove farme je izgleda i bio glavni cilj FDA cijelo vrijeme, ova nepravedna bitka je počela 04.02.2010., kada se u gestapovskom upadu federalaca i FDA-ja okupiralo Allgyrovu farmu Kinzers u Pensylvaniji, kako bi otkrili da li ima dokaza da ovaj farmer prenosi sirovo mlijeko po cijeloj državi. Nakon nelegalnog upada na posjed farmera Allgyera, agenti su ga nastavili maltretirati zbog njegovog navodnog upletanja u šverc- komerc unutar države Pensylvanije.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, 20.04.2010., FDA je ponovo poslala svoje nacističke simpatizere na farme Rainbow Acres, ovaj put u 4:30 ujutro dok je farmer Allgyer još uvijek spavao, kako bi izvršili upad i detaljan pretres farmi. FDA i njeni agenti su ponovno legalno upali u posjede i to s nalozima suda u kojima je jasno pisalo da se inspekcija mora obaviti „u razumne sate, za vrijeme radnog vremena farmi.“ Agenti su još jednom uspjeli pretresti farme u potrazi za dokazima za navodne tvrdnje da je Allgyer uključen u ilegalnu trgovinu i transport u državi.

Nakon ovog drugog uboda, FDA je počela tvrditi da je zaista otkrila dokaze, i istovremeno su farmeru Allgyeru poslali pismo upozorenja u kojemu su ga obavijestili da krši državne trgovinske zakone, te da je to stanovište FDA. Ta ista agencija je napravila civilnu (što je jako čudno jer FDA obično ne pravi civilne tužbe i žalbe ako ima dokaze) žalbu protiv istog farmera Amiša.

Sa stotinama sretnih i zadovoljnih korisnika koju su se oslanjali na isporuke sirovog mlijeka od farmera Allgyera, isti je pokušao zadovoljiti uslove FDA restrukturirajući svoje farme i proces distribucije na privatne dioničarske ugovore s potrošačima koji su dionicama imali udio na vlasništvu krava. Takvi dogovori dozvoljavaju privatnim osobama da direktno kupuju dionice krava i na takav način dobivaju mlijeko, što znači da osobno posjeduju kravu, o tada nisu pod nadležnošću FDA.

Nesavjesni sudac je u biti presudio da FDA ima nadležnost nad privatnim vlasništvom i načinom njegova korištenja, u ovom slučaju – krava!

03.02.2012., sudac Lawrence F. Stengel je donio presudu da je Allgyer ipak kršio zakon o trgovini unutar države Pensylvanije iako je restrukturirao vlasništvo nad kravama uz pomoć dionica i ugovora s kupcima – dioničarima, i naredio mu je da prestane distribuirati sirovo mlijeko u potpunosti. Privatni ugovori za dioničarstvu nad kravama ne sadrži državnu trgovinu, naravno da ne, no sudac Stengel na to izgleda nije obraćao pažnju niti na osobne slobode, proglašavajući kako, u biti, FDA sada ima jurisdikciju nad privatnim vlasništvom.

Komentar Matrix Worlda:

Američke sudske prakse su pune presedana, presedani kao ovaj u slučaju Amiškog farmera, se kasnije mogu koristiti kako bi i drugi farmeri na osnovu ovog presedana bili osuđeni za isto, možemo reći kako sudci u SAD-u mogu svojom odlikom anulirati pozitvno pravo i važeće odluke, što je samo još jedan pokazatelj kako SAD nije država prava već država privatnih odluka i interesa.

Allgyer je ovakvim konstantnim maltretiranjem dotučen, i lini se da je jednostavno odlučio odustati od borbe protiv ove tiranije bez presedana i zatvoriti svoje farme. Na stotine obitelji koje su ovisile o svježem mlijeku farmera Allgyera, njegovim proizvodima kao što je: maslac, sir, jaja i drugih kvalitetnih proizvoda, će od sada morati pronaći nove izvore zdrave i svježe hrane bez otrova, barem dok FDA i njih ne zatvori.

„Ne mogu vjerovati kako 2012., federalna vlada gleda na farmere Amiše preko nišana i kako osporava naše osnovno ljudsko pravo da jedemo prirodnu hranu,“ izjavio je jedan od kupaca proizvoda Allgyerove farme, koji je želio ostati anoniman, ovu izjavu je dao The Washington Timesu. „U Marylandu, prisiljavaju obveznike plaćanja poreza da plaćaju i za abortuse, no nama je zabranjeno isto pravo čak i ako pijemo prirodno mlijeko kakvo su pili naši stari.“

Tekstovi sa sličnom tematikom:

Amiši nemaju autizam i ne cijepe se, je li to povezano?

Četiri dokaza da FDA uopće ne brine o ljudskom zdravlju

Saga o zaraženom soku otkriva šokantnu istinu o tome kakve prehrambene proizvode uvozimo!

Opasnosti konzumacije umjetnih boja koje se dodaju prehrambenim proizvodima!

Sjemenke kajsije (marelice) ubijaju stanice raka bez štetnih nuspojava

Proizvodnja hrane za vlastite potrebe je protuzakonita? NE U MOM DVORIŠTU!!

AMERIČKA NEBULOZA: Orasi u SAD-u postaju ilegalni lijek!!??