MISTERIJE

Vanzemaljska baza zabilježena na snimkama kineskog orbitera Cnahg’e-2

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Message To Eagle

U našem prethodnom tekstu smo se pozabavili pitanjem o tome kako znanstvenik sugerira da bi trebali potražiti vanzemaljsku tehnologiju na Mjesecu. Nema sumnje da je Mjesec detaljno ispitan i snimljen zbog mogućnosti vanzemaljskih aktivnosti na našem prirodnom satelitu.

Chang’e-2 je napravio detaljne slike Mjeseca visoke rezolucije, s tim snimkama će se prekinuti NASA-ina dominacija u davanju informacija o Mjesecu.

U videu koji možete pogledati ovdje, se vidi fotografija s vanzemaljskim kompleksom na Mjesecu koju je napravio drugi kineski lunarni orbiter Chang’e-2.

U izjavi očevica koji je predstavio ove snimke stoji:

„Dobio sam fotografije od izvora koji tvrdi da će Kina objaviti fotografije visoke rezolucije koju je napravio lunarni orbiter Chang’e-2, na kojima se jasno vide strukture na Mjesečevoj površini.“

Očevidac također tvrdi da je NASA namjerno bombardirala važna područja na Mjesecu u namjeri da uništi antičke artefakte i komplekse.

Na slici koja se uskoro treba pokazati javnosti se jasno vidi dio Mjesečeve površine koji je pretrpio nuklearnu eksploziju zajedno s kraterom i ostatcima zgrada, a sve to je napravljeno kako bi NASA skrila istinu.

Kina kreće prema potpunom otkrivanju vanzemaljske prisutnosti, ako se ove fotografije i sve buduće koje uskoro očekujemo, pokažu originalnima i istinitima, tada će NASA biti optužena za lažiranje i izdaju.

Kina će objaviti sve podatke iz orbitera Chang’e-2 u narednim tjednima i mjesecima, i nadamo se da će to označiti početak nove ere.

Ista snimka s pojačanim kontrastom kako biste lakše uočili detalje.