PONERIZACIJA DRUŠTVA

Neke životinje su ponekad bolji roditelji od ljudi!!

Autor: Ljubica Šaran

Homo sapiens se smatra najrazvijenijim bićem na planeti. Ponosni smo na svoju inteligenciju, složenu verbalnu komunikaciju i civilizaciju koju smo stvorili skupa sa svim tehničkim, znanstvenim i umjetničkim dostignućima. Životinje su za neke pripadnike naše vrste samo; hrana, igračke, ukrasi i/ili definitivno niža bića koja smatramo resursima planete, a ponekad i kao smetnju našemu razvoju.

No zahvaljujući budnom oku kamera širom svijeta uspjeli smo zabilježiti neke kadrove u kojima Homo sapiens ne pokazuje ni malo suosjećaja i brižnje prema svojima mladuncima – djeci, dok se s druge strane neka bića koja smatramo OBIČNIM životinjama puno bolje ponašaju prema svojim mladuncima. Je li moguće da su neke životinje ponekad bolji roditelj od ljudi?

Iskreno se nadam da su ovakvi primjeri nepažnje ljudskih roditelja IZNIMKA!!!

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.