PONERIZACIJA DRUŠTVA

Obamina vladina agencija presudila: Sasvim je „normalno“ što Pepsi koristi stanice abortiranih fetusa!

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Natural News

Obamina administracija je dala svoj blagoslov PepsiCo da nastavi koristiti stanice i tkivo abortiranih ljudskih fetusa u proizvodima pića i hrane, to jest da uz pomoć njih stvara nove okuse.

LifeSiteNews.com je objavio da je Obamina komisija za sigurnost i razmjenu – Security and Exchange Commission (SEC) odlučila kako je poslovni ugovor između PepsiCo i Senomyxa o poboljšavanju okusa pića s korištenjem bubrežnog tkiva abortiranih fetusa, sasvim „običan i uobičajen posao koji se može nastaviti.“

U znak podrške Pepsiju, predsjednik Obama uživa u Pepsi Coli.

Ova problematika je došla do javnosti 2011., kada je neprofitna organizacija Children of God for Life (CGL) objavila vijest o suradnji između Pepsija i Senomyxa, što je u isti mah dovelo do masovnog zgražanja javnosti i bojkota kupnje Pepsijevih proizvoda širom svijeta. U isto je vrijeme otkrivena informacija da Pepsi ima puno drugačijih i etičnijih mogućnosti proizvodnje novih okusa koje koriste direktni Pepsijevi takmaci na tržištu umjesto iznimno diskutabilnog i neetičnog korištenja abortiranih stanica fetusa koje Senomyx naziva „izolirani ljudski receptori za okus.“

Unutar gigantske korporacije PepsiCo nalaze se mnogo poznati svjetski brendovi koji koriste abortirane fetalne stanice u poboljšavanju okusa proizvoda.

Nekoliko mjeseci kasnije, dioničari Pepsija su kompaniji uputili peticiju o korporativnom prihvaćanju ljudskih prava i etičkih standarda s kojima neće koristiti ostatke abortiranih ljudskih bića u privatnim i korporativnim istraživanjima. Ali Obamina je administracija je odbila ovaj zahtjev napisan na 36 stranica i umjesto toga u potpunosti je stala na stranu i opravdala Pepsijevo korištenje abortiranih ljudskih stanica i tkiva za poboljšanje okusa svojih pića i nazvala je takvo ponašanje „uobičajenim poslovanjem,“ koje ne iziskuje nikakvu zabrinutost.

CGL-ov plakat protiv korištenja abortiranih fetalnih stanica.

„Mi ne govorimo o banalnim stvarima kao što su; kakvu bi vrstu olovaka trebao koristiti Pepsi već o iskorištavanju ostataka abortiranih fetusa, koji se koriste za povećanje profita,“ rekla je Debi Vinnedge, direktor CGL-a, zabrinuta i razočarana odlukom SEC-a. „Korištenje bubrežnog tkiva embrija (HEK-293) kako bi se proizveli bolji okusi u pićima je toliko jadno naročito zato što je to za Pepsi rutinirana operacija!“

Sjedište PepsiCo u SAD-u.

Da razjasnimo, stanice i tkiva abortiranih fetusa ne završavaju u finalnom proizvodu Pepsija, barem tako tvrde izvješća, već se s njima testiraju kemijski okusi s kojima se kasnije stvaraju finalni proizvodi. No činjenica da Pepsi koristi ljudske ostatke za testiranje novih okusa pića nije nimalo manje problematična, kao što su udruge za ljudska prava jasno dale do znanja, Pepsi bezobrazno krši sve etičke i moralne norme i za njih uopće nemari.

Dio proizvoda Pepsija.

U siječnju 2012., senator iz Oklahome Ralph Shortey je predložio da se zakonom zabrani korištenje abortiranih fetusnih stanica i tkiva u proizvodnji novih okusa za pića i hranu. Ako ovaj prijedlog zakona SB1418 bude prihvaćen, tada će se automatski s tržišta povući svi proizvodi koji u sebi imaju ukuse napravljene izoliranim ljudskim receptorima za okus to jest abortiranim ljudskim stanicama i tkivima, a u to spadaju svi Pepsijevi proizvodi, uključujući Kraft i Nestle.

Komentar Matrix Worlda:

Do sada smo puno puta imali prilike izvijestiti o različitom neetičnom i nemoralnom ponašanju najvećih korporacija svijeta, ali nas iznimno brine koliko malo vrijedi ljudsko biće i njegovi ostaci u svijetu pohlepe i profita. Gotovo nam se čini da postajemo kanibali najgore vrste kojima više ništa nije sveto, pa čak ni ostaci fetusa. Shvaćamo da matične stanice mogu nekome spasiti život, ali da se abortirani fetusi koriste za pravljenje profita je krajnje odvratno i neljudski!

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Da bi te shvatili koje sve kompanije koriste abortirane fetuse i kako je ovaj kanibalistički proces nastao, pročitajte i:

Raskomadani abortirani fetusi prodaju se diljem Amerike pod pokroviteljstvom Obamine administracije

Izbjegavajte proizvode koji sadrže stanice abortiranih fetusa!

Biotehnološka kompanija se nepotrebno koristi pobačenim ljudskim stanicama fetusa za testiranje umjetnih aroma hrane!!!!

Želite li znati koliko su gazirana pića nezdrava, pročitajte:

Što se dogodi našem tijelu kada popijemo limenku kole?

ENERGETSKI NAPITCI: Jesu li opasni po zdravlje?

Saga o zaraženom soku otkriva šokantnu istinu o tome kakve prehrambene proizvode uvozimo!

Pronađene velike količine arsena u voćnim sokovima