PONERIZACIJA DRUŠTVA

Raskomadani abortirani fetusi prodaju se diljem Amerike pod pokroviteljstvom Obamine administracije

Prevela i uredila: urednici MW-a

Matrix World

The American dream

Da li ste znali da se raskomadani fetusi prodaju medicinskim istraživačima širom Amerike,  a da im to dopušta „rupa“ u zakonu, koju klinike za pobačaje uvelike koriste ?
Prazninu u saveznom zakonu omogućuje “razumno plaćanje povezano s prijevozom, implantacijom, obradom, čuvanjem, kontrolom kvalitete, ili pohranjivanjem ljudskog fetalnog tkiva.”

Upozorenje: tekst sadrži uznemirujući sadržaj i fotografije!

No ne postoje smjernice što to „ razumno plaćanje“ upće znači i Obamina administracija neće početi nikakav postupak protiv klinika za pobačaje. Tako će raskomadani djelovi malih fetusa i dalje tiho putovati Amerikom i donositi profit medicinskom lobiju, a da stanovništvo Amerike i dalje neće imati ni pojma o tome! No buduće generacije će se osvrnuti nazad i u hororu gledati što smo dozvolili da se događa pod našim nosevima.

Pod Obaminom upravom jedna kompanija će uskoro koristiti moždane stanice pobačenih fetusa da ih ubaci u oči pacijenta koji imaju problema s vidom, da bi testirali da li će biti poboljšanja.

U članku iz LifeNews.com  navodi se daje Scott Fischbach,  direktor  Minnesota Citizens Concerned for Life, otkrio podatke koji prikazuju kliničko ispitivanje koje je odobrila FDA gdje se koristi mozak iz pobačenih nerođenih beba za liječenje makularne degeneracije. StemCells Inc će ubrizgati matične stanice mozga fetusa u oči do 16 bolesnika u studiji „ utjecaj stanica na vid“.

Abortirani fetus star 24 tjedana

Fischbach ispravno primjećuje da fetus mora biti na određenom stupnju razvoja prije nego se moždano tkivo može upotrijebiti za ubrizgavanje.
“StemCells dd ne koristi embrionalne matične stanice. Pet dana star čovjek u embrionalnom stadiju nema mozak, ali fetus u 10 ili 20 tjednu razvoja s vidljivim prstima, i ušima ima funkcionalan mozak “, rekao je Fischbach. “Razvoj ljudskih bića u majčinoj utrobi se tretira samo kao sirovina za laboratorijske pokuse za StemCells dd i druge tvrtke koje žele da ostvaruju profit od pobačenih fetusa.”

No, berba tkiva i organa iz pobačenih beba definitivno nije novost. To traje već dulje vrijeme.
Na primjer, nedavni članak objavljen na worldmag.com  opisuje vrlo veliki posao koji Birth Defects laboratorij na Sveučilištu Washington u Seattleu, radi s pobačenih dijelovima  beba….

Poznato je unutar znanstvene zajednice kao top državnog distributera fetalnog tkiva. Prošle godine Puget Sound Business Journal izjavio je da su laboratorije “u 2009.godini popunili više od 4,400 zahtjeva za fetalna tkiva i stanične linije.”

Laboratorijski zapisi upućuju na to da su ostvarili dobit od  579.091 dolara prošle godine. To su „proizvodi“ od 22.000 trudnoća. Prema opisu koji laboratorij pruža u svojim najnovijim aplikacijama, povećanje neoperativnih metoda  pobačaja je “stvorile su  nove prepreke za dobivanje dovoljne količine kvalitetnog tkiva. Za prevladati ove probleme i zadovoljiti sve veću potražnju, laboratorij je razvio nove odnose s oba lokalna i udaljenim klinikama “.

Još jednom, to  bi trebalo biti protuzakonito, trgovati organima i tkivima pobačenih fetusa, no koristeći tu „ rupu „ u zakonu, klinike i laboratoriji to obilato koriste.

Članak objavljen na LifeDynamics.com opisuje kako ovaj sustav radi :

1)      Veletrgovac dijelova fetusa ulazi u financijski sporazum s klinikama za abortuse u kojoj naveliko plaća mjesečnu naknadu klinici. Za tu isplatu, dozvoljeno je postaviti agenta za potragu u klinici u kojoj ima omogućen pristup leševima fetusa, a ima i radni prostor radi iskorištavanja njihovih dijelova. U većini slučajeva, taj agent je djelatnik veletrgovaca. U drugim slučajevima, agent je zaposlenik klinika koji je treniran od strane veletrgovaca.

2)      kupac – obično istraživač koji radi za medicinske škole, farmaceutske tvrtke, bio-tech tvrtke ili vladine agencije – opskrbljuje veletrgovca s popisom djetetovih dijelova tijela koja se potražuju.

3)      Kada se takve narudžbe primaju od veletrgovaca, one se faksom dostavljaju agentima na klinici koji traže dijelove, te ih šalju  kupcima putem FedEx, Airborna ili sličnog prijevoznika.

4)      Ovi dijelovi su “darovani” od  klinike veletrgovcu koji se okrene i “donira” kupca. Kupac zatim “nadoknađuje” veletrgovcu troškove preuzimanja dijelova.

Na kraju, nitko nije tehnički ni kupio ili prodao ništa, ali su svi dobili ono što žele i puno novca je promjenilo ruke.

Prije puno godina doušnik industrije pobačaja došao je sa šokantnim detaljima o tome kako ova trgovina organima zapravo funkcionira. Sljedeći članak InvestigateDaily   zaista otvara oči :

To je bio razgovor koji je šokirao Ameriku. Doušnik je dolio ulje na vatru masivnim zloupotrebama novinaru na ABC-u. Samo ovaj put, nije bila duhanska industrija u pitanju, nego industrija pobačaja, izložena kao berba organa iz pobačenih beba. Prema bivšem djelatniku abortusa na  klinikama, tehničar Dean Alberty iznosi : klinike beru oči, mozak, srca, udova, torza i druge dijelove tijela za prodaju znanstvenom tržištu: Laboratoriji koji žele testirati nove lijekove ili postupke ili istraživači pokušavaju pronaći uzroke genetskih poremećaja ili otkrivati nove načine liječenja poremećaja kao što je Parkinson.

Ponekad djeca zapravo prežive početni postupak pobačaja i radnici zapravo ubijaju bebe prije berbe organa ….

Alberty je radio za Maryland agenciju pod nazivom Anatomic Gift Foundation, koja u osnovi djelovala kao posredovanje između sveučilišta i istraživača koji traže dijelove tijela, a klinike za pobačaj osiguravaju sirovine. Upozoreni od strane klinika o rasama i gestacijama beba koje bi trebale biti pobačene svaki dan, AGF tehničari će uskladiti ponudu s dijelovima zatraženim s lista klijenata. Alberty i njegovi kolege će se pojaviti na pobačajima koje nude najbolje izglede za početak donatorskog seciranja i vađenje onog što im je potrebno prije raspadanja tijela….

“Imali smo ugovor s klinikama za pobačaje koji bi nam omogućiti da idemo  u nabavku fetalnog tkiva za istraživanja. Dobili bi popis koji stvaraju svaki dan kako bi nam rekli koja tkiva istraživači, farmaceuti i sveučilišta traže. Tada bismo otišli i pogledali liste pojedinih pacijenata -morali smo vidjeti  svakog  tko je imao spolno prenosive bolesti ili fetalne anomalije. To su morali biti najsavršeniji primjerci koje možemo dati tim znanstvenicima za najbolju vrijednost koju smo mogli prodati .

“Mi smo vodili oči, jetru, mozak i timus, a posebno srčanu krv … čak i krv iz udova koju smo mogli dobiti iz vena”, kazao je.

Alberty rekao da je vidio djecu ranjenu, ali živu nakon pobačaja, a u jednom slučaju dva blizanca kako se  “i dalje kreću na stolu” kad su liječnici AGF počeli seciranje djece za žetvu organa. Djeca su, kako je rekao, bila “grlila jedno drugo” i “hvatala zrak” kad su ih liječnici krenuli ubiti.

Možete pročitati ostatak tog šokantnog članka ovdje.

Fetus u 11-tom tjednu života

Osjećate li mučninu ?

Ovaj članak je teško napisati, ali se američki narod treba suočiti s istinom . Ako se zanemare strahote pod našim nosom, to nas čini istima iz mnogih drugih društava iz noćnih mora  tijekom povijesti koje s pravom osuđujemo.
Nažalost, većina Amerikanaca uopće ne shvaća da  veliki broj potrošačkih proizvoda na našim policama supermarketa sadrži sastojke koji su uzgajani pomoću pobačenih ljudskih fetalnih stanica.
Ove informacije nije teško pronaći. Ali, ljudi ne vole pričati o tome. Postoje cjenici za ljudsko fetalno tkivo na cijelom internetu. Možete pronaći jedan primjer ovdje .

Za što se sve koriste i gdje se mogu naći fetalne stanice možete pronaći u našim sljedećim člancima :

Obamina vladina agencija presudila: Sasvim je „normalno“ što Pepsi koristi stanice abortiranih fetusa!

Izbjegavajte proizvode koji sadrže stanice abortiranih fetusa!

Biotehnološka kompanija se nepotrebno koristi pobačenim ljudskim stanicama fetusa za testiranje umjetnih aroma hrane!!!!