U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Amalgamske plombe ispuštaju isparenja žive u mozak

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Matrix World

Activist Post

Zašto živu u jednom ministarstvu smatraju ekološkim problemom i otrovom dok u drugom ministarstvu smatraju da je potpuno sigurna za ljudsko zdravlje? Jednostavna odgovor je – semantika!

Malena količina žive može kontaminirati cijelo jezero smatra EPA – američka agencija za zaštitu okoliša – živa uzrokuje zdravstvene probleme ako se nađe u vodovodnim cijevima i ako se nađe čak i u postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda.

Živa izaziva ozbiljne poremećaje i bolesti kod novorođenčadi, beba i djece. No kada pogledamo amalganske plombe – koje su sastavljene od žive – tada vidimo da ih FDA – krovna američka agencija za hranu i lijekove, EPA i zubarske organizacije smatraju sigurnim iako se u korisnika takvih plombi pronalazi živa u mokraći, naročito ako se radi o djeci.

U video uratku kojeg možete pogledati ovdje, jasno možete vidjeti sve opasnosti koje stvara živa iz amalgamskih plombi. Pozorno obratite pažnju na početni dio snimke u kojemu se jasno vidi kako se ljudi truju s isparenjima žive iz plombi koje se prije stavljanja u zube zagrijavaju na 43,3 stupnja Celzijeve ljestvice – uobičajena temperatura čaja ili kave. I razmislite o tome koliko se žive odvaja iz amalgamskih plombi pri bušenju i poliranju istih ili pri jelu i žvakanju hrane.

Video pokazuje kako se pare žive oslobađaju iz amalgamskih plombi pri najmanjem trenju i zagrijavanju.

Sve više zubara pristupa holističkom načinu tretiranja zuba pacijenata umjesto da se otvoreno i legalno izjasne protiv opasnosti od žive. Oni i te kako dobro znaju da taj otrovni metal ulazi prožima sve dijelove tijela i da će se tijelo pokušati osloboditi žive preko prirodne filtracije.

Dodatne, zlata vrijedne informacije:

Ne samo da živa truje naša tijela već je halucinogena, kancerogena i stvara leukemiju i mutaciju DNK. Živa ubija sve živo u nama uključujući i viruse i bakterije, zbog toga su je od srednjeg vijeka koristili za liječenje sifilisa no usput su ljude pretvarali u mentalno nestabilne i bolesne osobe, takav tretman se koristio sve do otkrića penicilina. Svi oni koji se oslobode od amalgamskih plombi i odluče se proći detoks, obično pate od naknadnih infekcija i upale. Oslobađane od žive je dugotrajan proces i mi za to preporučujemo ZELENU GLINU, sušenu na suncu, jod (kombinaciju joda i kalijevog jodida) i Chlorellu. Za eventualne infekcije nastale zbog izbacivanja žive iz tijela (i drugih teških metala) preporučamo vitamin C ili askorbinsku kiselinu– za povećanje imuniteta, ulje od lana za poboljšanje rasta zdravih stanica i povećanje imuniteta,  sodu bikarbonu za ubijanje novonastalih kolonija gljivica i bakterija, prirodne probiotike za usklađivanje flore u probavnom traktu i tekući magnezij kako bi se što lakše odvikli od ovisnosti o živi i kako bi podstakli obnovu živaca, moždanog tkiva i mekanih organa, te cink i vitamin B za borbu protiv infekcija koje nastaju nakon izbacivanja bromida i žive iz tijela.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.