PONERIZACIJA DRUŠTVA

Izvješće: Smrtonosno oružje koje može oštetiti mozak, uzrokovati mimičku shizofreniju

Prevela i uredila: Maja Jakšić

Matrix World

Wired.com

Od svih ludih, bizarnih, manje smrtonosnosnih oružja koja su predložena, korištenje mikrovalova i ciljanje na ljudski um najviše uznemirava. Pitanje je uvijek bilo: je li to nešto više od urbanog mita? Ne možemo imati konačan odgovor na ovo pitanje, ali novo razotkriveno izvješće Pentagona : ,,Bioefekt usporednih nesmrtonosnih oružja,, koje dobiva privatni građanin po zakonu o slobodi informiranja, daje neke fascinantne poslastice za razne egzotične ideje oružja.

Među svim tim raspravama su oružja koja bi mogla poremetiti mozak, kao i moja dugogodišnja opsesija; uređaj ,, “Glas Božji” , što stvara glasove u ljudskim glavama. Kako izvješće  navodi: “Primjena tehnologije mikrovalnog slušanja bi mogla omogućiti prijenos privatne poruke. To može biti korisno u pružanju remećenja uvjeta za osobe koje nisu niti svjesne tehnologije. Ne samo da to može biti razorno u smislu rasprave, to bi moglo biti psihološki poražavajuće ako netko iznenada čuje ‘glasove u svojoj glavi.’

,,Uznemiruju vas glasovi u glavi?,, Zapravo, da, s obzirom da je to nešto što većina ljudi povezuje sa shizofrenijom. Prastaro pitanje je da li je takvo oružje moguće. Prema izvješću, to je ne samo moguće, to se već pokazalo u surovom obliku:

budući da frekvencija zvuka ovisi o impulsnim karakteristika energije RF zračenja, čini se da bi se ova tehnologija mogla razviti do točke u kojoj se može riječi prenijeti na slušanje kao izgovorene riječi i to samo unutar glave osobe. U jednom eksperimentu, komunikacija riječi od jedan do deset pomoću “moduliranog govora”- mikrovalna energija uspješno je demonstrirana. Mikrofon pored osobe koja doživljava glas ne može čuti zvuk. Dodatnim razvojem bi se otvorio široki spektar mogućnosti.

Ova tehnologija ne zahtijeva ekstrapolaciju za procjenu njene korisnosti. Mikrovalna energija se može primijeniti na daljinu, i odgovarajuće tehnologije mogu se prilagoditi iz postojećih radarskih jedinica. S ciljem uređaja također su dostupni, ali za posebne okolnosti koje zahtijevaju ekstremne specifičnosti, postoji potreba za dodatnim razvojem. Ekstremni smjer specifičnosti će biti potreban za prijenos poruke jednog taoca okruženog svojim otmičarima. Signali se mogu prenositi na velike udaljenosti (nekoliko stotina metara), koristeći trenutne tehnologije. Veće udaljenosti i sofisticiranija vrsta signala će zahtijevati više pozamašne opreme, ali čini se moguće prenijeti neke od signala na bližoj opremi koju je čovjek u mogućnosti nositi.

Ako glasovi u glavi nisu dovoljno uznemirujući, izvješće također teoretizira mikrovalna oružja koja bi mogla koristiti elektromagnetske impulse za remećenje funkcioniranja mozga. To će raditi kroz “ritmičke-djelatnosti sinkronizacije moždanih neurona koji narušavaju normalne kortikalne kontrole nad kortikospinalnim i kortikobulbarnim putevima koji zatim lančano narušavaju normalno funkcioniranje spinalnih motornih neurona koji kontroliraju mišiće i pokrete tijela.”

Ovaj koncept je još uvijek vrlo teoretski, navodi se u izvješću:

Primjena elektromagnetskih impulsa je konceptualna oružana tehnologija koja koristi elektromagnetsku energiju izazivajući neuronske sinkronije i raspad dobrovoljne kontrole mišića. Djelotvornost ovog koncepta nije dokazana. Međutim, iz minulog rada u procjeni potencijala elektromagnetskog generatora impulsi utječu na ljude, procjenjuje se da dovoljno jaka unutarnja polja mogu u mozgu pokrenuti neurone.

Nažalost, postoji malo konteksta za ovaj izvještaj, koja je od 1998. godine i bez određenih referenci o tekućim programima ili istraživanjim, ako postoje, o takvim vrstama oružja.

Komentar Matrix Worlda:

Iako se normalnom ljudskom biću koncept takvog oružja može načiniti sulud i nevjerojatan, moramo vas upozoriti da je povijest puna pokušaja stvaranja takvih i sličnih oružja. Najgore od svega je da mi najvjerojatnije ne bi saznali u slučaju da je takvo oružje konstruirano i potvrđeno kao operabilno.

Tekstovi sa sličnom tematikom koji bacaju dodatno svjetlo na ovakve nakane:

Znanstvenik koji kontrolira ljude

Živimo u svijetu dezinformacija, je li za to dijelom zaslužna i UMNA KONTROLA?

HAARP i druge tehnologije koje sponzoriraju vlade da bi kontrolirali naša životna iskustva!

Bioetički profesor predlaže: drogirati stanovništvo kako bi prihvatilo Novi „ zeleni“ svjetski poredak!

ZNANSTVENA DIKTATURA: Nova Eugenika – kontrola stanovništva modernim metodama! Dio: 2

ZNANSTVENA DIKTATURA: Nova Eugenika – kontrola stanovništva modernim metodama!