PONERIZACIJA DRUŠTVA

Američka policija privela 6-godišnju djevojčicu, vezanu lisicama, zbog “lošeg” ponašanja

Prevela i uredila: urednici MW-a

Matrix World

Prison Planet

Policija u Milledgevillu, Georgia, privela je 6-to godišnju djevojčicu, vezanu lisicama, a optužena je zbog napada dječje histerije u školi. Umjesto da se ispriča za takav nepotreban postupak, šef policije je još i pohvalio svoje službenike za njihove postupke.

Predškolka Salecia Johnson prevrnula je policu koja je ozlijedila ravnatelja, te je pozvana policija koja ju je vezala lisicama i odvedena je u policijsku postaju gdje je optužena za napad.

Šef policije Dray Swicord pohvalio je akciju svojih djelatnika koji su uspješno priveli djevojčicu u smrtonosnoj opasnosti.

“Naša politika je da se svaki  pritvorenik prevozi u stanicu patrolnim vozilom sa lisicama na rukama, vezanim na leđima. Ne postoji dobna diskriminacija  tog pravila “, rekao je Swicord

 Salecia Johnson

Saleciin otac, Johnson Earnest, izjavio je: “6-godišnjakinja u vrtiću. Oni nemaju nikakva prava pozivati policiju i vezati moje dijete ”

Ovo je samo još jedan primjer rastućeg trenda policijskih službenika koji tretiraju malu djecu kao opasne kriminalce. Nulta tolerancija je izbrisala zdrav razum i rutinsko uhićenje djece je još jedan simptom da je Amerika danas policijska država.

–          U prosincu 2011.,13-godišnji učenik srednje škole u Albuquerqueu, New Mexico, vezan je lisicama i prebačen u maloljetnički pritvor zbog “zvučnog podrigivanja” u razredu.

–          U siječnju 2012., 12-godišnja Sarah Bustamantes je uhićena od strane policije u Austinu, Texas, zbog prskanja parfema po sebi.

–          Također u siječnju, policija u Charltonu, Massachusetts, pozvana je da preuzme knjigu posuđenu iz knjižnice od 5-to godišnje djevojčice koja ju je zaboravila vratiti.

–          6-to godišnji dječak je zadržan dva sata u uredu ravnatelja, i bio natjeran da prizna optužbe “seksualnog zlostavljanja” jer je dječaku s kojim se igrao, u toku igre, češkao nogu.

–           Slična pretjerana reakcija uslijedila je u Orange River Osnovnoj školi kada je pomoćnik ravnatelja pozvao policiju nakon što je vidio djevojku da je poljubila dječaka na satu tjelesnog odgoja, a to je obilježeno kao  mogući seksualni zločin.

–           U Stocktonu, Kalifornija, 5-to godišnji dječak sa  ADHD sindromom je  “vezan lisicama sa sponom na rukama i nogama, prisiljen da ode u bolnicu na psihijatrijsko vještačenje, a optužen je za napad na policijskog službenika”, nakon što je policajac izjavio da ga je dječak udario u koljeno.

–          Na Floridi, 6-godišnja djevojčica koja je težila jedva 18 i pol kilograma, vezana je lisicama, a zatim poslana u kliniku za mentalno zdravlje zbog vrištanja i bacanja predmeta u razredu.

To je samo nekoliko slučajeva koji su se dogodili u posljednje vrijeme, a vjerovatno ih je puno više koji nisu objavljeni u medijima.

Kako možemo očekivati da se policaja bavi stvarnim kriminalom i stvarnim opasnim kriminalcima, kada se čini da se znatan broj njih bavi zastrašivanjem djece koja padnu u dječju histeriju?

Kada su policajci postali tako jadni?

Dok Savezna vlada obučava snage zakona da Amerikanci, koji izražavaju pritužbe protiv države ili koji sudjeluju kao politički aktivisti predstavljaju prijetnju kao i teroristi, policajci vjerojatno postaju tako prestrašeni tim očekivanjima da čak tretiraju malu djecu kao  nasilne kriminalce.

Činjenica da djeca osnovnih škola bivaju uhićena zbog lošeg ponašanja  ili budu optužena za seksualno zlostavljanje uljed prevelikog oduševljenja u igrama služi kao hitno upozorenje da su i snage zakona i školski sustav u Americi pokvareni do srži i da su vođeni od strane potpunih budala koji prikazuju samo prividno svoj zdravi razum.