PONERIZACIJA DRUŠTVA

Netestirano cjepivo diljem Indije izaziva simptome nalik dječjoj paralizi

Prevela i uredila: urednici MW-a

Matrix World

Natural News

Zaklada Billa i Melinde Gates financijski podupire i javno odobrava masovna cjepljenja protiv dječje paralize u Indiji. U slučaju da niste čuli osobno samog Bill Gatesa, on je javno izjavio da cjepiva mogu pomoći u smanjenju svjetske populacije za 15%.

Gates je također proglasio da svako novorođenče treba biti registrirano za cijepljenje odmah po rođenju te će se tako osigurati cilj od 90 posto cjepljenog stanovništva za njegovo “stoljeća cijepljenja.”

Program njihove zaklade u Indiji je promoviran kao “Zadnja milja:  Iskorjenjivanje dječje paralize u Indiji”. Promotivni video prikazuje brojke s tisućama slučajeva dječje paralize u Indiji od prije nekoliko desetljeća, dok je broj slučajeva u 2010. godini pao na 42. No, čini se da su statistike o polio virusu zamjenjene statistikama o dječjoj paralizi dobivenoj od cjepiva i onima o bolesti „non-polio acute flaccid paralysis – NPAFP“ ( stanje obamrlosti mišića bez poznatog uzroka)

“Dobrotvori” Bill i Melinda Gates

U Indiji, više od 47.000 slučajeva NPAFP je prikazano u 2011-toj godini. Simptomi paralize NPAFP-a su praktički isti kao što se to pripisuje „istrebljenom“ virusu dječje paralize. Očito, cjepiva protiv dječje paralize također uzrokuju polio paralizu.

Neki stručnjaci tvrde da polio virus rijetko uzrokuje paralizu i da je sam bio u opadanju prije pojave Salk cjepiva. Ironično, Salk cjepivo sadrži SV-40 (Simeon virus 40) koji je povezan s povećanim širenjem raka od 1950-te godine.

U susjednom Pakistanu tijekom 2011-te godine, 136-ero djece je obolilo od dječje paralize. Čak 107-ero njih je bilo cijepljeno više puta s oralnim polio cjepivom (OPV). To je više od 78 posto onih koji su navodno imunizirani protiv dječje paralize, a obolili su od iste.

Objašnjenje o OPV-u (oralno polio cjepivo)

OPV su odbacili u zapadnim zemljama zbog svoje velike učestalosti štetnih nuspojava. Ova vrsta cjepiva je razvijena od strane Dr. Alberta Sabina i FDA ga je odobrila  1963. godine. Virusi u ovom cjepivu nisu mrtvi. Oni su samo “oslabljeni”, ali još uvijek živi.

Što se radi s OPV-om koji se proizvodi, ali je zabranjen u zapadnim zemljama? Šalju ih u zemlje trećeg svijeta s humanitarnim naslovom da su jeftinija i jednostavnija za primjenu na  velikim grupama.

Epidemije paralize koristeći bolesti osim dječje paralize, kao što je NPAFP, prigodno zamagljuje polio epidemiju među cijepljenom populacijom. Stručnjaci ističu da postoje i druge vrste polio bolesti s različitim imenima, uključujući NPAFP, Guillain-Barre sindrom i drugi.

Zabilježeni su neki slučajevi poliovirusa iz oralnog cjepiva (VDPV), zbog čega je OPV zabranjen na Zapadu. Te pojave mogu biti povezane s cjepivom protiv dječje paralize (VAPP). VAPP utječe samo na one koji su konzumirali oralno cjepivo.

Obilježavanje djece nakon primljenog cjepiva

Ipak, postoje i drugi načini putem kojeg OPV može širiti bolest. Članovi obitelji, prijatelji, pa čak i sugrađani povezani s onima koji su uzeli oralno cjepivo mogu se zaraziti virusnim širenjem.

Virusno širenje je često kod oralno cijepljenih osoba i onih koji unose oslabljene žive viruse. Oslabljeni virusi postaju sve opasniji nakon boravka u tijelu cijepljene osobe. Poznato je da nakon izlučivanja, voda i materijali koji su izloženi urinu ili stolici, šire ovaj sada jače virulentniji polio virus drugim osobama.

Ova kampanja  “Zadnja milja” prouzročila je da mnogi hodaju svoju posljednju milju. Potrošeno je puno novaca  za ovu kampanju, a to je novac koji se mogao koristiti pametnije na poboljšanje osnovnih zdravstvenih životnih uvjeta kako bi smanjili sve bolesti.

Kada se milijuni troše na cijepljenja, umjesto na poboljšanja osnovnog provođenja zdravstvenih mjera i pitke vode u slabo razvijenim regijama, postoji još nešto iza navodne humanitarne priče.