PRIZMA DRUŠTVA

Kapsule s prahom od mrtvih beba koriste se kao lijek za sve

Prevela i uredila: urednici MW-a

Matrix World

NaturalNews

Carinici u Južnoj Koreji su užasnuti otkrićem da postoji aktivna podzemna trgovine lijekovima koj sadrže mrtve bebe u prahu. Brojni izvori potvrđuju da su tisuće takvih kapsula zaplijenjene  u posljednjih nekoliko mjeseci u Južnoj Koreji nakon što su putnici pokušali prokrijumčariti ovaj navodni “lijek za sve” iz Kine.

Prema izvješćima, korumpirano medicinsko osoblje u Kini prodaje abortirane bebe i leševa beba koje su umrle u uterusu  medicinskim kompanijama, koji ih tada potajno pohranjuju u hladnjacima. Kada dođe vrijeme za obradu, te tvrtke potom preuzimaju tijela, suše ih u mikrovalnim pećnicama, te ih melju u prah, a zatim se pune kapsule.

Kako bi se prikrila ova krajnje odvratna i divlja praksa, ti moralno izopačeni oportunisti dodaju bilje i druge materijale u kapsule, kako bi se izbjeglo otkrivanje od strane istražitelja i carinskih dužnosnika. No, očito ta taktika nije uspjela, više od 17.000 kapsula lažno označenih kao “pojačivači  izdržljivosti” je zaplijenjeno od kolovoza 2011.

“Etnički Korejci sa sjeveroistoka Kine, koji sada žive u Južnoj Koreji su oni koji se uglavnom koriste tim kapsulama  ili ih dijele s drugim Korejskim Kinezima,” navodi carinski služenik za britanski Daily Mail. “Obično ih prenose u prtljazi u Južnu Koreju ili šalju međunarodnom poštom.”

Neki segmenti kineskog stanovništva navodno vjeruju da je tkivo ljudske posteljice ljekovito, te da će konzumiranje poboljšati prokrvljenost i cirkulaciju. No, čini se da u ovom segmentu, ta misao sadrži i perverzni dio da su također i mrtva tijela beba jednako dobra. I ako inspektori zatvore oči na svu dolaznu i odlaznu prtljagu i pakete, praksa će se više nego vjerojatno nastaviti.

Osim moralnih implikacija ove prakse, dužnosnici također upozoravaju na vrlo ozbiljne zdravstvene posljedice. Prema izvješćima te tablete, koje prvenstveno dolaze iz četiri kineska grada – Jilin, Yanji, Tianjin i Qingdao , često sadrže smrtonosne “Super” bakterije koje mogu izazvati opasne bolesti.

“Kad smo analizirali DNK, njegova se DNA sekvenca podudarala  99,7 % do 99,9 % s ljudskom ‘”, navodi carinski službenik koji je sudjelovao u analizi tih kapsula. “Osim super-bakterija, otkiriveni su i drugi virusi i bakterije, koje su štetni za ljudski organizam.”

U isto vrijeme, neki sada svrstavaju te tablete u biljnu medicinu, pozivajući na podrobniju analizu prirodne medicine. Ostaje da se vidi da li ovo pitanje koriste politički oportunisti da još više demoniziraju nutritivne i dijetetske dodatake prehrani.