U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Jela koja nikada ne biste pojeli kada biste znali što se u njima nalazi

Prevela i uredila: Snježana Valentić

Matrix World

Natural News

Što bi se dogodilo kada biste sjedili u omiljenom restoranu i kada bi vam dali jelovnik u kojemu su navedeni svi STVARNI sastojci u svakom jelu, bez „uljepšavanja“ imena hrane, biste li je tada pojeli? 

Čini se kao da je Amerika jedna od zemalja s najviše talenta za kvarenje dobrih stvari, a posljednjih 20 do 30 godina, iznimka nisu ni hrana ni piće.

„Mogu li vam preporučiti naše specijalitete?“

„Da, molim.“

Zašto Pepesi koristi tkiva abortiranih fetusa?

Danas nudimo jedno od korporativnih favorita; kemijski oprano vezivno tkivo sa sirom od prokislog mlijeka, preliveno posebnim hormonskim umakom na izbijeljenom pecivu (cheese burger sa neorganskim ketchup-om i majonezom). Uz to ide i ½ litre ledeno hladne čaše gazirane sode od pobačenih stanica fetusa (Pepsi).

Ako imate nešto profinjeniji ukus, također služimo steroidni, kravlji butni mišić, hranjen žitom i punjen antibiotikom (filet mignon) sa genetski modificiranim povrćem utopljenim u izlučenu životinjsku mast (maslac).

Apartam (aspatame) se nalazi u gotovo svim gaziranim pićima i u preko 5000 prehrambenih proizvoda iako je visoko toksičan i kancerogen.

Ako niste ljubitelj mesa, za vas u konačnici imamo morska stvorenja; genetski modificirana i deformirana riba iz pretrpanog kemijskog ribnjaka, iznimne veličine sa umjetnim hormonom rasta (losos iz uzgajališta), plus „pazim što jedem“ uzrokuje – rak com (GMO com), sa besplatnim točenjem bilo kojeg sintetičkog dijetnog pića koje uzrokuje migrenu.

Ili, kušajte naš „švedski stol“ oceanskih čistača iz radioaktivnog oceana, ručno omotanih zlostavljanom svinjom (škampi omotani slaninom).

Pink slime – ružičasta sluz zamjenjuje meso!
O da, vidim da ste večeras poveli i svoje najmlađe. Njima će se zasigurno svidjeti naš dječiji meni koji se sastoji od odabranih životinjskih dijelova, mljevenih i dimljenih s nitratima visoke kaloričnosti sa slatkim kruhom bez hranjivih sastojaka (hot dog u pecivu) i neograničena količina našeg uzročnika dijabetesa, visoko fruktoznog, soda – sirupa.

Probudite se

Trulo meso se uljepšava otrovom.

Govedina, svinjetina, puretina, piletina, mlijeko i jaja nisu uzgojeni u pakiranju iz  trgovine. Većina ih je pretrpana dodacima i otrovnim bojama kako bi dobro izgledali na policama i kako bi ostali „svježi“ tjednima. Ponekad čak možete vidjeti i sliku sretne krave iznad mliječnog ili mesnog odjela u trgovini. Krava obično vozi kamion za mlijeko ili drži nekoliko boca s mlijekom kao dobri stari mljekar. Isto tako možete vidjeti slatku mamu koku u šetnji s pilićima pašnjakom na lijepoj zelenoj travi, svi presretni, uživaju u svojim životima tamo u Majci Prirodi.

Koliko je zdravo mlijeko i meso životinje koja ovako živi?

Ovaj amerikanizirani, marketing obrnute psihologije vaše misli drži podalje od činjenice da je većina životinja natrpana hormonima, živi u skučenim prostorima ne vidjevši sunca ili pak svoje roditelje i koje se najvjerojatnije ruše od bolesti na betonsku ploču prekrivenu vlastitim izmetom.

Zbog toga korporativna Amerika mora koristiti antibiotike na životinjama, kako izbijanje epidemije e-coli i salmonele ne bi uništila mesnu i mliječnu industriju.
Plus, većinu životinja se hrani GMO kukuruznim proizvodima, koji su zapravo šećer i kvasac, a koji uzrokuju stomačne i crijevne infekcije. Ako ste ono što jedete, onda ste hodajuća infekcija, imuni na antibiotike i krećete se prema GMO nastanku raka.

Ono ste što jedete

Što nas sve truje u hrani? Koliko su opasne umjetne boje u hrani?

Nemojte da vas zavara ili prevari pakiranje, konzervansi i umjetne boje koje proizvođači hrane koriste kako bi otrovna hrana izgledala privlačno.

Sve to je zli plan kako ne bi razmišljali o životu životinja, koje dišu, imaju oči, mozgove i majku i oca.

Volite li kućne ljubimce? Imate li mačku ili psa kojega obožavate? Jeste li znali da su svinje pametnije od pasa? Zato ih na policama u trgovini ne nazivaju svinja. Zovu ih samo svinjetina, slanina, kobasica ili šunka. Isto tako nigdje nećete pronaći riječ krava; samo govedina, odrezak ili hamburger. Doista je iznenađujuće da se piletina još uvijek zove piletina, puretina je puretina. Ljudi stvaraju svoj vlastiti imunitet na tešku istinu.

Čak i ako ste odrasli na farmi i roditelji su vas naučili kako zaklati životinju za prodaju ili konzumaciju, sigurno ih niste punili lijekovima, zlostavljali ih, dozvoljavali da žive u vlastitim fekalijama i da bespotrebno pate. Ako neizostavno morate konzumirati meso ili mliječne proizvode, pazite da budu Kosher i organski i na taj način pružite sebi šansu za borbu u očuvanju svoga zdravlja.