SVIJET POD LUPOM

75% liječnika u svijetu odbija kemoterapiju za sebe

Prevela i uredila: urednici MW-a

Natural News

Liječnici su nekada mislili da ako bolesnim osobama ispuste krv da će time očistiti “zle” infekcije ili bolesti van iz tijela, ali sav učinak toga bio je da je bolesna osoba postajala još slabija, nije se mogla boriti protiv toga što joj je napalo tijelo te je bilo izglednije da će pacijent  izgubiti bitku za život, u manje vremena.

Istraživanje pomoću anketa i upitnika nastavljaju pokazivati da će 3 od svakih 4 liječnika i znanstvenika odbiti kemoterapiju za sebe zbog razornih učinaka na cijelo tijelo i imunološki sustav, te zbog izuzetno niske stope uspješnosti. Povrh svega, samo 2 do 4% svih oblika raka i reagira na kemoterapiju ili dokazuje “produžetak života”, no ipak se naširoko prepisuje za bilo koju vrstu raka.

Ankete su proveli znanstvenici na McGill Centru za rak ispitujući 118 liječnika, stručnjaka za rak. Oni su zamolili liječnike da zamisle da imaju rak i da biraju između šest različitih “eksperimentalnih” terapija. Ti liječnici ne samo da su zanijekali kemoterapiju kao izbor,  nego su izjavili da ne bi dopustili  ni da njihovi članovi obitelji prolaze kroz to! Što to govori o njihovom pravu mišljenju o ovoj arhaičnoj metodi?

Kemoterapija je najzastupljeniji način “liječenja” kancerogenih oboljenja.

Ove ankete imaju dubok utjecaj na opće javno mišljenje o kemoterapiji u većini zapadnog društva, posebice u Americi, gdje se koristi više nego li igdje drugdje. Raste nedostatak povjerenja od strane pacijenata prema liječnicima, a raste pomak prema prirodnim lijekovima, nalik onakvom liječenju s početka 20-tog stoljeća, prije svanuća  korumpirane medicine, lijekova i zračenja.

Povišena razina toksičnosti je zapravo posljednja stvar koju bilo koje ljudsko biće treba u borbi protiv infekcije, bolesti ili upale pluća.

Auto-imunološki poremećaji uglavnom nastaju kad ljudi konzumiraju kemikalije iz hrane, vode za piće, cjepiva, umjetnih sladila i iz zagađenog okoliša. Kemoterapija puni tijelo sa strašnim otrovima, a liječnici i znanstvenici to znaju, no zato što FDA zabranjuje liječnicima sugeriranje ili propisivanje vitamina, dodataka prehrani, bilja i super-hrane, kemijska terapija je još uvijek  “preporučena. “

Način da se pobijedi rak je da se detoksificira tijelo i izgradi vlastiti imunološki sustav, a ne da se još više oslabljuje tretirajući jedan tumor ili jedan organ sa kemikalijama koje zagađuju cijeli sustav. Pogledajmo to ovako, ako je starija osoba imala ozlijeđen nožni prst i za to je trebala hladne obloge kako bi se izliječila, da li bi ga uronili u bazen ledene vode više puta u više dana, a zatim čekali da se prst izliječi? Liječnici znaju kako je stvarno apsurdna ideologija kemoterapije, ali kada društvo temelji veliki dio svoje terapije na kroničnoj skrbi upravljanja, liječnici su tiho prisiljeni na upućivanje na kemoterapiju ili na pronalaženje druge profesije.

Hoće li naša medicina ikada prerasti kemoterapiju?

Kemoterapija pokazuje vrlo malo uspjeha kod uobičajnih tumora koji se javljaju u debelom crijevu, plućima i dojkama, kao što je dokumentirano u proteklom desetljeću, ali liječnici još uvijek nekako guraju kemoterapiju za liječenje tumora i malignih izraslina u tim dijelovima tijela.

Može li biti slučajnost da 75% liječnika, koji odbijaju kemoterapiju za sebe i članove svojih obitelji, još uvijek propisuje kemoterapiju za 75% svojih pacijenata? Skupa cijena kemoterapije i vjerojatnost Big Pharminog “mita” je vrišteći odgovor “ne”.

U najboljem slučaju, kemoterapija treba uzeti u obzir alternativna liječenja, ali za više od 70 godina alopatska medicina iskrivljava javnu percepciju prave medicine, pa ako vam se dogodi da dobijete rak i vaš liječnik vam kaže što da činite, možete vi njih pitati bi li napraviti istu stvar za sebe i članove svojih obitelji.

Saznajte više o istinskoj povijesti moderne medicine otkrivene u ovom izvješću. Besplatni download PDF-a obuhvaća nacističke veze s Big Pharmom, ratne zločine Bayera, porijeklo lijekova na recept, šokantnu povijest psihijatrijskih lijekova i još mnogo toga.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.