PONERIZACIJA DRUŠTVA

Je li nova droga kriva za stvaranje američke zombi apokalipse? Policija upozorava o drogi koja ovisnike čini kanibalima!

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Mail Online

Amerika je pretrpjela dva nova kanibalistička napada. Policija upozorava o najnovijoj opasnoj drogi koja u potpunosti mijenja stanje uma korisnika – njeno ime je Cloud Nine.

Prošli tjedan je otkriven potpuno goli muškarac koji je rikao na sav glas – njegovo nenormalno ponašanje je uzrokovala nova droga koja nalikuje ecstasyju (polusintetička psihoaktivna droga iz obitelji feniletilamina. Op. Ur.) – nakon što je izgrizao i sažvakao većinu lica beskućnika, policija Miamija ga je morala ubiti kako bi ga prekinula u kanibalističkom napadu.

Od tada otkrivena su još dva napada povezana s istim spojem koji se koristi i kao jedan od sastojaka u novoj liniji proizvoda soli za kupanje.

U subotu je izbezumljeni režeći čovjek prijetio dvojici policajaca da će ih pojesti, na njegovo lice su policajci prilikom uhićenja morali svezati masku koja nalikuje onoj u filmu „Kad jaganjci utihnu“, koju je nosio Hanibal Lecter, da bi ga se spriječilo u otkidanju mesa s drugih ljudi.

Brandon De Leon, fotografija vlasništvo Miami Dade Corrections.

Riječ je o Brandonu De Leonu, 21 godinu starom mladiću, koji je bio pod utjecajem ove droge kada su ga uhitili policajci North Miami Beacha.

Kada su ga policajci onesposobili i stavili u zadnji dio policijskog automobila, De Leon je počeo svom snagom lupati glavom o zaštitni pleksiglas na sav glas vičući: „Pojest ću vas,“ izvijestila je TV kuća NBC Miami.

Nakon toga je De Leon pokušao ugristi ruku policajca koji mu je previjao rane na glavi.

Policija Miamija vjeruje kako je De Leon bio na koktelu droga u kojemu se nalazio i Cloud Nine.

Carl Jasquneaux, fotografija vlasništvo KATC.

U drugom slučaju je Carl Jasquneaux, 43 godine star čovjek, napao Todda Credeura u njegovoj kući u Louisiani, tjedan dana nakon što su imali obiteljsku svađu.

Tv kuća KATC je izjavila kako je Credeur radio u vrtu pred kućom kada ga je Jasquneaux napao i počeo gristi.

Kuća u kojoj je Jasqueneaux napao svoju žrtvu. Fotografija vlasništvo KATC.

Asistent šefa policije Kert Thomas je na to rekao sljedeće: „Za vrijeme napada, osumnjičeni je odgrizao komad mesa sa žrtvinog lica.“

Napadnuti Credeur, fotografija vlasništvo KATC.

Credeur se uspio spasiti od napadača jer ga je posprejao po licu s otrovom za ose, na takav je način spriječio daljnje otkidanje mesa s njegova lica.

Nakon toga je Jasquneaux napustio dom žrtve i krenuo je ka drugoj kući u kojoj je vlasniku prijetio nožem kako bi mu ukrao oružje, tada ga je policija pronašla i uhitila.

Prijateljica žrtve je izjavila kako vjeruje da je Jasquneaux bio pod utjecajem droge Cloud Nine – što je u stvari ista droga koju je koristio kanibal iz Miamija – Rudy Eugene.

Rudy Eugene – kanibal iz Miamija. Fotografija vlasništvo Miami Beach Police Department.

Eugene je pojeo lice žrtve – beskućnika Ronalda Poppa iz Miamija – taj događaj se dogodio prošlog tjedna, u izvješću policije je jasno navedeno koliko je ova droga opasna i koliko mijenja stanje svijesti korisnika.

Policija je također upozorila da slučaj De Leona „pokazuje sličnosti“ s napadom koji se dogodio u samom centru Miamija prošlog tjedna kada je Eugen pojeo lice svoje žrtve.

Policajcima je također izdano pismeno upozorenju u kojemu stoji:

Molimo vas, budite oprezni kada se susrećete s populacijom beskućnika za vrijeme vaših ophodnji.

Policajci smatraju kako je Eugene bio pod utjecajem sintetičkih stimulansa koji se uobičajeno kupuju ili uzimaju u ljekarnama no koji su se paraphenalom promijenili u opasne ilegalne droge.

Cloud Nine je iznimno opasna i stvara jaku ovisnost,“ stoji u policijskom dopisu, „trenutačno možemo vidjeti sve uznemirujući i jači trend da se opasne droge stvaraju iz sastojaka koji se koriste za kućnu upotrebu i osobnu njegu.

Ivory Wave.

Ova droga, se stvara od proizvoda  – soli za kupanje – pod imenom Ivory Wave koja se proizvodi u SAD-u, ovi bezopasni paketići mirišljave soli su ilegalni u Britaniji i Australiji.

Droga načinjena od ovog proizvoda za osobnu njegu stvara potencijalnu ovisnost, te stimulira centralni nervni sustav uzrokujući uznemireno lupanje srca, mučnine, halucinacije, paranoja i nervozno ponašanje.

Žrtva Ronald Poppo. Fotografija vlasništvo Miami Beach Police Department.

Serija šokantnih incidenata je počela 26.05.2012., kada je goli Eugene nabasao na svoju žrtvu, 65 godina starog Ronalda Poppoa, koji je spavao ispod nadzemne pruge željeznice.

Uz pomoć snimaka nadzornih kamera koje se nalaze na zgradi Miami Heralda, Eugene se borio sa svojom žrtvom, no nakon što je Poppoa oborio na zemlju počeo je kidati zubima meso s njegovog lica dok su automobili i motori prolazili neposredno pored njih.

Poppoe na nosilima nakon što je preživio stravičan kanibalistički napad. Fotografija vlasništvo The Mimai Herald.

18 minuta nakon napada, policajcu su došli do mjesta napada gdje su pokušali zaustaviti Eugene u njegovom kanibalističkom napadu, no 31-godišnji napadač je samo zarežao na policiju i nastavio je glodati Popppovo lice.

Policajci su tada zapucali na kanibala i usmrtili ga.

Snimka napada na Poppoa dok se pokušava otrgnuti od napada kanibala, vide mu se samo noge. Fotografija vlasništvo The Miami Herald.

Poppo je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu Jackosn Memorial, njegove oči su iskopane, nos i usta izgriženi, liječnicima će trebati mjeseci kako bi rekonstruirali njegovo ice, a još će duže potrajati njegov psihološki oporavak.

Kao da ovo nije dovoljno odvratno, poznati kriminolog prof. dr. Paul George – sa Sveučilišta Floride u Miamiju –uključio je mjesto Poppovog napada u turističku turu s kojom turistima pokazuje mjesta najvećih zločina u gradu.

Dr. Paul je slijedeće izjavio za tiskovinu South Florida Business Journal: „Koliko god ovo bilo užasno, to je dio naše povijesti. Trenutačno prolazimo s turistima točno pored mjesta nesreće, tako da je sasvim prikladno da ubacimo i ovaj slučaj u turističku rutu.“

Komentar Matrix Worlda:

Ovi nedavni primjeri kanibalizma u SAD-u – koji su se pojavili zahvaljujući novoj drogi – su još gori od slučajeva s krokodilom, sintetičkom drogom koja se u velikoj količini pojavljuje u Rusiji, očigledno je da populacija koja konzumira droge više nema dovoljno novca za skupe “provjerene” proizvode i evidentno je da će slučajeva s Cloud Nine i krokodilom biti sve više bez obzira na užasne posljedice.

O krokodilu možete više saznati ovdje u tekstu pod nazivom: “Prokletstvo krokodila: smrtonosna ruska dizajnerska droga“.

Također smo svjedoci najnovije droge koja u potpunosti ubija slobodnu volju korisnika i pretvara ih u ljude koji su, na zapovijed, u stanju učiniti najgore grozote. Više možete saznati u tekstu pod nazivom: Najopasnija droga na svijetu može blokirati slobodnu volju, brisati pamćenje – je li ona uzročnik „Batman masakra“?

Volonteri urednici Matrix Worlda smatraju da je edukacija jedini način da spriječimo ili umanjimo ovakve i druge slične slučajeve u svijetu patokracije – vladavine psihopata, kako bi populacija bila što zdravija i što manje pod utjecajem prodavača smrti bez obzira jesu li njihovi proizvodi ilegalni ili ne.

Nekoliko godina kasnije, 2016. pojavila se na sceni nova droga, tzv. flakka koja ljude pretvara u zombije o kojoj smo pisali ovdje. Pitamo se što je sljedeće na redu?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.