TEHNOLOGIJA I ZNANOST

Jednostavni lijekovi protiv raka!

Prevela i uredila: Ljubica Šaran

Natural News

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja „simptomi“ i vrh ledenog brijega. Da bi tijelo dozvolilo ukorjenjivanje i rast kancerogenih stanica, potrebno je da se oslabi imunološki sustav, poveća toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih tvari u tijelu.

Dokazi dobavljeni znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lijekova protiv raka. Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja.

Soda bikarbona

Soda bikarbona, jednostavan i siguran lijek protiv raka.

Jedna jušna žlica sode bikarbone i sok jednog organskog limuna dva i pol decilitra vode nekoliko puta na dan, će uspješno smanjiti kiselost tijela. Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.

Sanguinaria canadensis

Prirodan lijek protiv raka Sanguinaria canadensis.

Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.

Chaga ili Čaga

Chaga ili čaga, nebeski dar za liječenje raka.

Je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima izučava godinama. Pokazalo se da čaga modulira imunološki sustav i da ima mnoga protu kancerogena svojstva.

Vitamin D

Izvori vitamina D, Sunce je najbolji i najsigurniji izvor ovog vitamina, dovoljno je biti na Suncu 15 minuta dnevno.

Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi od kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Studija iz 2006., godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom ratom preživljavanja raka u pacijentica koje se bore s rakom u post menopauzalnom periodu.

Biljni čaj Essiac

Essiac čaj, siguran put ozdravljenja od raka.

Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon toga pacijenti su se počeli nevjerojatno brzo oporavljati i liječiti. Čaj je kombinacija nekoliko anti kancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo, sve što pacijent trebaju učiniti, je uzimati ovaj čaj nekoliko puta na dan.

Ulje lana i mladi neiscijeđeni sir

Mladi sir, još jedan lijek protiv raka.

Dr. Johanna Budwig, njemačka bio-kemičarka i liječnik, je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka s ratom od 90% izlječenja u vremenu od 50 godina. Kombinacija lanenog ulja i mladog neiscjeđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Ulje Kanabisa, bez obzira što mislite o ovoj biljci ona je jedna od najmoćnijih prirodnih lijekova protiv raka.

Kanabinoidi u ulju kanabisa ubijaju stanice raka. Točka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave stanice. Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.

Jod

Ekstrakt joda.

85% ljudske svjetske populacije ima premalo joda u tijelima. Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi. (Kako estrogen ne bi stvorio mutacije stanica i povećanje stvaranja cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogena. Op. Ur.)

Melatonin

Melatonin je nevjerojatno važan u borbi protiv raka, smanjenju stresa i uspostavljanju procesa zdravog i dubokog sna.

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka. U stvari laboratorijske studije su pokazale kako melatonin „uspavljuje“ stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin također sprječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoliša. (Mlijeko, meso, mliječni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi. Op. Ur.)

Izdanci brokule

Izdanci brokule su još jedan prirodan lijek protiv raka.

Križonosan povrća su u biti promovirana zbog svojih anti kancerogenih svojstava, izdanci brokule su 100 više potentni od drugih križonosan povrća. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka.

Postoje na stotine poznatih prirodnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote diljem svijeta. Naravno, izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini. Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK SIMPTOM, A NE UZROK!

Ako poznate nekoga koji se bori s rakom, molimo vas da mu pružite ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak.

Komentar Matrix Worlda:

Mi smo u mnogobrojnim tekstovima pisali o prirodnim lijekovima protiv raka, kao što je Natural News već jasno rekao, pružite ove informacije ljudima koji se bore protiv raka, možda nekome zaista spasite život.

ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka!

Je li rak potpuno neshvaćena bolest?

Epifiza i melatonin – ključni elementi zdravlja uma i tijela

Sezame otvori se! 10 nevjerojatnih zdravstvenih prednosti ovog super-sjemena

Magneti mogu potaknuti samouništenje stanica raka

Konzumiranje većih količina selena može smanjiti rizik od raka gušterače

Studije dokazuju: marihuana liječi rak!

Jesu li borovnice ključne za pobjedu nad rakom?

Vitamin C i borba protiv raka

SREBRENI METAK PROTIV RAKA: Metal koji može ubiti neke tumore bolje od kemoterapije i s manje nus-pojava

Istraživači iz preko 100 zemalja širem svijeta dokazali: SUNČEVA SVJETLOST SPRIJEČAVA RAK!

Istraživanje: enzim iz ananasa ubija rak

Zeleni čaj u kombinaciji s prirodnim kvercetinom ubija stanice raka!

Sjemenke kajsije (marelice) ubijaju stanice raka bez štetnih nuspojava

ALOE VERA: Podmlađuje kožu, štiti protiv određenih vrsta raka i leukemije i pomaže u liječenju raka!

Zašto je najkorisnija svjetska biljka ilegalna roba?

Snaga svježeg kanabisa skreće pažnju

Dječak star dvije godine s rakom mozga „izliječen“ nakon što ga je otac tajno hranio marihuanom

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.