NLO I NEOBJAŠNJIVE SNIMKE I SLIKE

Snimljen NLO za vrijeme otvaranja Olimpijskih igara u Londonu

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Kada je priznata britanska tiskovina The Telegraph na svojoj web stranici objavila video s otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 28.07.2012. postala je senzacija ne zbog samog spektakla otvaranja već zbog jasnog prikaza neidentificiranog letećeg objekta koji je nonšalantno proletio pred kamerama.

Web tiskovina Examiner je ispitala spornu snimku, čak je i izdala video u kojemu se NLO može još jasnije vidjeti zahvaljujući obrtanju boja u negativ i zbog fokusiranja na nepoznati leteći predmet.

Examiner je zaključio kako letjelica nikako nije tehnička greška, no ne mogu odgovoriti na pitanje o čemu je zapravo riječ.

Interesantno je da su neke kladionice u Britaniji omogućile klađenje hoće li se NLO pojaviti za vrijeme Olimpijade.

Uvećana slika NLO-a.

Kao što možete vidjeti nepoznati leteći objekt nalikuje disku, za sada još uvijek nemamo zvaničnih britanskih reakcija niti objašnjenja samoga The Telegrapha.

UFO Sightings Daily je također prenio vijest o NLO-u snimljenom nad Olympic Parkom u Londonu tvrdeći da objekt nalikuje sivom metalnom disku, ova web stranica je primijetila da se disk lagano pomiče s lijeva na desno te da ni jedna poznata letjelica takvog oblika nije letjela nad Londonom za vrijeme otvaranja Olimpijskih igara.

Još jedna uvećana slika NLO-a.

UFO search online se također pozabavio s ovom interesantnom snimkom, postavljajući pitanje zbog čega se još uvijek nitko od zvaničnih agencija nije pozabavio nepoznatom letjelicom koja se jasno vidi na snimci.

NLO je bio vidljiv i nakon prestanka vatrometa na ceremoniji otvaranja.

Sveukupno je otkriveno šest video snimaka iz različitih kutova koje su snimile isti objekt za vrijeme ceremonije otvaranja.

Snimka NLO-a koju je objavila Russia Today.

Još jedan kadar s videa kojeg je objavila Russia Today.

Kadar iz amaterske snimke snimljene iz velike udaljenosti i iz suprotnog pravca, u desnom dijelu slike vidite nepoznati objekt na noćnom nebu.

Originalnu Telegraphovu snimku pogledajte ovdje.