U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Cjepiva su loša za vas

Prevela i uredila: Snježana Valentić

Matrix World

Organic

Kampanja cjepiva H1N1 protiv svinjske gripe u Americi službeno nije niti počela, a milijuni amerikanaca će brzo stati u red kako bi dobili injekciju cjepiva za koje vjeruju kako će ih zaštititi od bolesti. No, je li u pitanju vjerovanje na slijepo? Može li biti moguće da su cjepiva loša za vas? Uostalom, zadnji pokušaj kampanje masovnog cijepljenja protiv svinjske gripe bio je 1970.-tih godina, kada je cjepivo svinjske gripe ubilo i oštetilo puno više ljudi nego sama svinjska gripa. Postoji li onda neki razlog zbog kojega bi mislili da će sada biti nešto drugačije?

Neki roditelji u Americi nisu baš sigurni u to. Zapravo, nedavne ankete otkrivaju da je oko polovica američke populacije rezervirana po pitanju cjepiva protiv svinjske gripe.

Čemu ova neodlučnost?

Dakle, prije svega, u porastu je broj liječnika i medicinskih stručnjaka koji povezuju živu u suvremenim cjepivima sa eksplozijom autizma u društvu.

Prije nekoliko desetljeća autizam je virtualno bio nepoznat u Americi, no najnovije istraživanje Vlade došlo je do podatka da će sada  1 od 91 američke djece biti dijagnosticiran autizam, nekad tijekom života.

Ovaj podatak još više uznemirava kada se usporedi stanovništvo općenito sa vjerskim skupinama kao što su Amiši, a koji ne koriste cjepiva. Među Amišima se apsolutno ne pojavljuje autizam, a mnogi zdravstveni stručnjaci vjeruju kako je razlog tome ne cijepljenje djece. O tome smo više pisali ovdje. (op.a.)

Amiši se ne cijepe te je njihova stopa autizma u državi Ohio 1 od 15000.

No nije samo to u pitanju, jer neka od najnovijih cjepiva doslovce sadrže žive viruse. Čime su sve cjepiva kontaminirana možete pročitati ovdje.

Jedno od najnovijih cjepiva protiv raka vrata maternice, a koje sadrži živi virus, oštetilo je i čak ubilo značajan broj mladih djevojaka koje su se njime cijepile. Primjerice, 18.–godišnja djevojka po imenu Stacey Jones iz Velike Britanije ima oštećenje mozga nakon što je pretrpjela epileptički napad, samo nekoliko dana nakon što je primila cjepivo protiv raka vrata maternice.

No ovo nije jedini takav slučaj.

Dovoljno je da unesete u tražilicu Google-a “opasnosti cjepiva protiv raka vrata maternice“ ili “smrt od cjepiva protiv raka vrata maternice“ i istražite ovu temu.

Unatoč svemu, odgovorni za javno zdravstvo u Americi i Velikoj Britaniji, i dalje inzistiraju na sigurnosti istih.

Slika je vlasništvo DessIllustration.com
Koja je zapravo namjera cijepljenja? Imunizacija? Vjerujemo li u to? Kad pogledate koje sve otrove sadrži jedno cjepivo moramo se složiti da njihova prava namjena nije zaštita zdravlja, već isključivo profit.

Trebala bi cijela knjiga za opisati opasnosti suvremenih cjepiva po zdravlje, no ilustracije radi, mišljenja smo kako bi bilo odlično predstaviti popis sastojaka pronađenih u tipičnom cjepivu protiv sezonske gripe, a sastavio ga je Stephen Lendman.

Jeste li sigurni da ovo želite ubrizgati u svoje tijelo?

25 mikrograma žive (thimerosal), poznati nervni otrov, jedan mikrogram smatra se otrovnim. Prema NIH-u (Nacionalni institut za zdravlje), “živa i svi njezini spojevi su otrovni, prekomjerna izloženost može trajno oštetiti ili usmrtiti mozak i bubrege“, čak i “izloženost vrlo malim količinama” može uzrokovati “alergijske reakcije, neurološka oštećenja i smrt”. Povezuje se s autizmom.

aluminij hidroksid i fosfat, povezuje ga se s nekim neurodegenerativnim bolestima, uključujući Alzheimer-ovu bolest. Ured za zaštitu na radu i zdravstvenu administraciju (OSHA) izvještava i kao dokaz postavlja rentgenske snimke radnika s plućnom fibrozom, izvještava i o pacijentima koji su na dugoročnoj dijalizi bubrega i razvijaju poteškoće govora, demencije ili grčeve.

formaldehid, poznati kancerogen prema Državnom Institutu protiv raka; povezuje ga se s problemima gornjeg dišnog sustava i utjecaja na limfni sustav (vezano uz krvne stanice ljudi).

želatin, polisorbat 80 i smola – sastojci koji uzrokuju razne alergijske reakcije.

amonij – sulfat, sumnjivi probavni, jetreni i dišni otrov i neuro otrov.

sorbitol, sumnjivi probavni i jetreni otrov.

fenoksietanol (antifriz), sumnjivi razvojni i reproduktivni otrov.

beta-propiolaktonom, poznati kancerogen i sumnjivi probavni, jetreni, dišni, kožni i osjetilni otrov.

gentamicin, antibiotik.

triton X100, jaki deterdžent.

životinjska tkiva i izlučevine, uključujući potencijalno zaraženu konjsku krv, zečji mozak, pseći bubreg, bubreg majmuna, pileći zametak, pileće jaje, jaje patke, svinjsku krv i porcin (svinjski derivat) proteine i tkiva.

teleći i fetalni goveđi serum.

smekšane stanice raka.

diploidne stanice tkiva pobačenih fetusa.

Kada bi vam susjed na zabavi ponudio koktel od gore navedenih sastojaka, biste li ga popili?

Naravno da ne bi.

Zašto biste, onda, dopustili bilo kome da vam to ubrizga u tijelo?

Zašto biste dopustili ikome da to ubrizga u vaše dijete?

Istina je da su cjepiva loša za vas. Igraju se vašim imunosnim sustavom i čine vas podložnima ostalim bolestima koje napadaju vaš organizam. Činjenica je, pronađena tijekom nedavnog istraživanja, kako su djeca, cijepljena protiv sezonske gripe, tri puta češće hospitalizirana nego djeca koja nisu dobila cjepivo.

Sada je vrijeme da više nego ikada mislite na sebe. Nemojte samo slijepo prihvaćati sve što vam kažu.  Istražite sami. I konačno, vi i vaša obitelj ste oni koji će nositi teret  posljedica odluke koju ćete u konačnici donijeti.