SVIJET POD LUPOM

OPASNA MODA: Trendovske traperice uzrokuju torziju testisa, opasna tinta za tetoviranje i keloidni pearcing

Autor: Barbara Arbanas Kovačević

Matrix World

Modni izražaji koji su nezdravi nisu ništa novo u modernom svijetu. Polemika oko teme da grudnjaci uzrokuju rak dojke je podupirana činjenicom da oni ometaju protok limfe u grudima što je potrebno kako bi se iz tkiva ispraznili otrovi. Tinta za tetoviranje sadrži bezbroj teških metala.

Crvena tinta za tetoviranje često sadrži živu, a tetovaža buši kožu ostavljajući tintu trajno ugrađenu.

Piercing također može uzrokovati zdravstvene probleme  uzrokovane keloidima, pretjeranim rastom tkiva ožiljka na oštećenom mjestu na koži. Istraživanja su dokazala da piercing može doprinijeti ozbiljnim alergijskim reakcijama.

Zatim postoje visoke potpetice u kojima žene nekako uspijevaju plesati i kretati se dok hodaju po kockastom pločniku. Iako su muškarcima seksualno privlačne, one moraju uzrokovati probleme ženama, a to je istina.

Ozljede od padova, izvrnuti gležnjevi, žuljevi ili deformirani nožni prsti, pa čak i loše držanje tijela zbog prilagođavanja na nošenje potpetica su vrlo česte popratne pojave kod žena koje ih često nose.

Kada je riječ o nošenju torbica, istraživanja su dokazala da nejednako raspoređen teret može uzrokovati bol u vratu. Torbice koje teže 15-17 % tjelesne težine uz to mogu uzrokovati  pomicanje kralježnice.

Nešto što nadilazi polemiku oko grudnjaka su implantati za povećanje grudi koji su jedan od kandidata za prvu nagradu zdravstvenih opasnosti modnog izražaja modernog svijeta.

Frcale su tužbe tijekom 80-ih i 90-ih uz tvrdnje da su rak dojke i ostale auto-imunološke bolesti vezane uz sintetičke umetke u grudima u SAD. Zahtjevi su bili protiv glavnog proizvođača silikonskih implantata za grudi, Dowa Corninga.

Sve su dovele do sporazuma vrijednih nekoliko milijardi dolara zbog čega je odmah nakon toga morao proglasiti bankrot.  Čini se da se Dow trebao držati prodaje svojih silikonskih proizvoda za industrijske ili mehaničke svrhe.

Posljednji modni izričaj preuzima vodstvo kao jedan od najnezdravijih. Ali ovaj se izričito odnosi na muškarce. Nošenje izrazito uskih traperica poznatih kao „skinny“ traperice je postao trend među mladim muškarcima.

Otkriveno je da uzrokuju probleme s mjehurom i torziju testisa. U ovom slučaju, traperice koje nosite vas „drže za jaja“.

Istraživanje provedeno nad 2000 Britanaca je otkrilo da je kod jednog na svakih deset osoba nošenje uskih traperica uzrokovalo torziju testisa. Ostali su se žalili na probleme s mjehurom ili urinarne infekcije što je neke od njih natjeralo da prestanu nositi takve traperice kako bi izbjegli trajno oštećenje mokraćnog mjehura.

Testikularna bolest je stvorena zbog uskih traperica koje ometaju slobodno kretanje sjemenja u kanalima koji postaju zakrivljeni što stvara torziju testisa. To prekida dotok krvi i može dovesti do gangrene.

Iako još nije istraživana veza između uske odjeće i niskog broja spermija, uočeno je da je broj spermija veći među muškarcima koji nose bokserice kao donje rublje umjesto pripijenih gaćica.

(Torzijsko sarkastično upozorenje) Ekipa koja se bavi eugenikom može ovo koristiti kao promicanje uskih traperica putem glavnih vijesti i zabavnih medija u modnoj industriji. Plakati na kojima se nalazi Bill Gates u uskim trapericama može biti široko distribuiran.

Nakon toga Zaklada Gates može zaposliti Big Pharmu da stvori anti-testisno torzijsko cjepivo, koje će biti beskorisno i opasno kao i obično, kako bi se suprotstavilo strahu o utjecaju uskih traperica na zdravlje.

Muškarci će željeti pratiti posljednji modni hir. Zbog toga će se cijepiti s tri cjepiva za oporavak iako svi oni ugrožavaju njihovo zdravlje, njihov DNK i njihove živote dok broj spermija i dalje opada zbog njihovih upletenih kanala za spermije u njihovim testisima kako bi se osigurala neplodnost.

Ovo bi mogao biti još jedan od načina lukavog smanjivanja broja stanovnika naočigled svih, a imajući uz to nezdrave osobe kojima su potrebni lijekovi. Medicinska mafija će i dalje ubirati svoje velike prihode dok broj umrlih počinje prekoračivati broj rođenih.

reference:

www.nwturalnews.com

greatist.com