PRIZMA DRUŠTVA

Krajnja je ludost napasti iranska nuklearna postrojenja

Prevela i uredila: Barbara Arbanas Kovačević

Matrix World

kevboyle.blogspot.com

Ponekad se očite činjenice moraju izgovoriti.

Ili ako, vjerojatnije (čini se) kada iranska nuklearna postrojenja budu napadnuta, znamo da će posljedice za iračane biti strašne kao vjerojatno i za sve ljude na ovoj planeti. Posljedice mogu također pružiti strašno iznenađenje onima koji očekuju zaradu od globalne kataklizme koja će zasigurno uslijediti.

Ali što je sa samim prvim napadom?

Postoje tri iranske nuklearne elektrane i šest manjih istraživačkih reaktora.

Postoji oko 80 nuklearnih „objekata“ jedne ili druge vrste u Iranu. Pretpostavimo da ako netko želi uništiti mogućnost da Iran stvori nuklearnu bombu, ne znajući gdje se nalazi ključna tehnologija, trebalo bi napasti sve do jednog objekta.

Krajnja ludost provođenja takvih napada bi trebala biti odmah uočljiva. Vidjeli smo posljedice (navodno) pukih požara i poplave nakon tsunamija kod reaktora u Fukushimi. Važan dio Japana je jedinica za stanovanje ljudi. Curenja još uvijek zagađuju Pacifički ocean. Zastrašujući su izvještaji o povećanom broju mutiranih ptica u području oko postrojenja.

Mutacije ptica i biljaka na području oko Fukushime

Bombe za razbijanje bunkera, vjerojatno s nuklearnim bojevim glavama opetovano udaraju iranske reaktore i šalju masovne količine radijacije u višu atmosferu da bi ona pala tko zna gdje, vjerojatno bilo gdje na sjevernoj polutci. Na stotine farmi u Sjevernom Walesu i Cumbriji, područjima koja su stradala od černobilskih radioaktivnih padalina 1984. god. još uvijek ne smiju prodavati svoju janjad za ishranu. Koliko ozbiljniji može biti sveopći napad na iranska nuklearna postrojenja?

Očekivanja su da će doći do ovakvog razvoja događanja. Možda postoji nada da će, uz upravo organizirane redukcijske sankcije od strane divnih ljudi u Velikoj Britaniji iz Ministarstva vanjskih poslova (među ostalima) i različitim ostalim trgovinskim ograničenjima koja se nameću Iranu, zemlja postati toliko ekonomski ugušena zbog čega će njezina vlada postati toliko očajna i to u kombinaciji s grmljavinom zapadnih ratnih bubnjeva koji će prestravljeni Iran, vjerujući da je napad neizbježan, natjerati da udari prvi.

To je skoro potpuno jednaka igra koja se igrala protiv Japana prije početka drugog svjetskog rata.

Nas vode vragovi…demoni…degenerirani sotonisti…koji uopće ne mare za dobrobit Britanaca, Amerikanaca ili ponajmanje Izraelca. Ako Iran bude uništen, vrlo je vjerojatno da će također biti i Izrael. Građani sve tri zemlje su pogrešno informirani, lagani, zlostavljani i kada to bude potrebno, bit će i ubijeni od strane kriminalaca koje nazivamo našom vladom.

Moramo postati glasniji u vezi ovog pitanja.

I također, kako Floyd Rubin predlaže, dobro bi bilo i pomoliti se.