SVIJET POD LUPOM

HIV i AIDS oboljeli u Gambiji izlječeni pripravkom od kuhanog bilja

Autor: urednici MW-a

Lektor: Anamarija Vukojević

Gambijski predsjednik Yahya Jammeh izjavio je da su deseci oboljelih u zapadnoafričkim državama izlječeni od AIDS-a ili HIV-a zahvaljujući njegovoj mješavini spravljenoj od kuhanih trava. Još 2007. izjavio je da je pronašao lijek za AIDS, izazivajući time bijes modernih zapadnih medicinskih stručnjaka koji tvrde da time samo daje lažnu nadu oboljelima.

Predsjednik Jammeh je za televizijski nastup izjavio da ne očekuje da ga itko hvali što je 68-ero pacijenata uspješno izlječeno i otpušteno iz programa liječenja.  Također je izjavio da će njegova vlada u potpunosti integrirati ovaj lijek u sve bolnice kao nadopunu zapadnjačkim medicinskim tehnikama. Jammeh navodi: “Cilj ovog lijeka je da se tijelo oslobodi od virusa kojim su pacijenti zaraženi i ja sam to vrlo jasno istakao od početka mog programa liječenja”, te dodaje: “Budući da je naš spas da se vratimo na naše prirodne lijekove mi ćemo koristiti zapadnu medicinu kao nadopunu prirodnoj afričkoj medicini.”

Predsjednik Gambije, Jammeh i njegov biljni pripravak za lječenje HIV i AIDS infekcija.

Predstavljajući sedmi krug uspješno liječenih slučajeva od 2007. godine, 68-ero ljudi je nedavno otpušteno iz Gambijskog „Programa Predsjedničkog Alternativnog Medicinskog Tretmana“ nakon što su navodno izliječeni od HIV-a ili AIDS-a. Izvješća pokazuju da je tajni spoj kuhanih trava, koje je razvio predsjednik Jammeh, još jednom pokazao djelotvornost prirode, prikazujući ne samo da zapadna medicina nije u stanju stati na kraj ovoj epidemiji, nego i da je priroda opet pobijedila laboratorij kada je u pitanju pravo ozdravljenje.

Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) i Ujedinjeni Narodi (UN) smatraju ovo liječenje alarmantnim jer pacijenti moraju prestati trošiti antivirusne lijekove tijekom ovog lječenja, što ih čini podložnijima infekcijama.

Gambija je također nedavno bila domaćin petodnevne konferencije o HIV-u i AIDS-u gdje su podučavali druge zemlje kako da djeluju strateški u borbi protiv HIV-a i AIDS-infekcije u cijeloj regiji.

Priroda liječi

Medicina i dalje ne priznaje prirodne lijekove, sve dok ih ne sintetizira, kao na primjer što su sintetizirali acetilsalicilnu kiselinu iz vrbine kore i napravili aspirin, ili kao što su sintetizirali THC iz marihuane i njime liječe nuspojave lječenja kemoterapijom umjesto da se koriste dostupnim prirodnim lijekovima. Naravno, to čine samo zato da ostvare profit, medicinskoj i farmaceutskoj znanosti nije u cilju naša dobrobit već njihovo bogaćenje.

Jammehov tretman sadrži mješavinu zelene paste, gorkog pića, i banana. Upravo je banana prikazana u studiji objavljenoj 2010. u časopisu „Journal of Biological Chemistry“ kako se njeni lektini vežu za stanice zaražene HIV-om i spriječavaju njihovo umnožavanje i prijenos.

Još neke biljke imaju tu sposobnost, a između njih to su: miloduh (izop), ekstrakt sjemenki borovog češera, gljiva reishi (hrastova sjajnica) te marihuana o kojoj stalno pišemo.  O ljekovitim svojstvima ovih biljaka dostupne su sve informacije, te se u potrazi za izlječenjem i zdravljem nemojte samo oslanjati na konvencionalnu medicinu, priroda se pobrinula da za sve postoji lijek. Na znanosti je sad da istražuje i objasni kako djeluju lijekovi iz prirode, a iskreno se nadamo da će doći i taj dan kada će alternativna medicina postati priznata kao i konvencionalna, ako ne i primarna.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.