U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Cjepiva su temeljena na medicinskoj prijevari

Autor: Barbara Arbanas-Kovačević

Lektor: Anamarija Vukojević

Koncept vakcinacije zbog imuniteta je započeo 1796.g kada je britanski ljekarnik (farmaceut) Edward Jenner ubrizgao gnoj boginja pod kožu osmogodišnjeg dječaka. Jenner je svoj eksperiment temeljio na nedokazanoj glasini da će svatko tko je prebolio boginje biti imun na velike boginje. Velike su boginje u to vrijeme bile zarazna i smrtonosna bolest koja je uzrokovala smrt u 20-60% slučajeva zaraženih odraslih osoba i više u od 80 % slučajeva zaražene djece. Procjenjuje se da su tijekom 20.st usmrtile između 200 i 500 milijuna osoba.

Tijekom narednih nekoliko godina Jenner je i ostale cijepio boginjama kako bi ih zaštitio od velikih boginja. Bez ikakvog stvarnog dokaza o djelotvornosti i sigurnosti, Jenner je lažnim jamstvom imunizacije impresionirao kralja Georga III da je zaprimio nagradu današnje protuvrijednosti 500 000$.

Dakle, Jenner je bio prvi profesionalac koji se prema oboljeloj tvari odnosio kao lijeku za zdravu osobu i koji je zahvaljujući tome zaprimio značajnu financijsku nagradu. On je također bio prva osoba koja je uspješno odbijala protivnike cijepljenja. Štitio je svoj ego i veliki javni novčanik.

Mnogi su zdravstveni stručnjaci tijekom 19.st znali da je došlo do nekoliko slučajeva velikih boginja među osobama koje su preboljele boginje. Jennerova premisa je bila manjkava.

To je zapravo bio početak tradicije koja se prenosi i na današnje cjepitelje. Smislite lažno rješenje kako bi se spriječila bolest, stvorite svežanj novca i ušutkajte razumne argumente onih koji znaju da imunizacija cijepljenjem ne djeluje sigurno i djelotvorno.

Incidenti velikih boginja nakon cijepljenja u Engleskoj su bili u stalnom porastu od 5 % u početku do 95 % do 1895.g. Izbila je i ozbiljna epidemija oko 1872.g., godinu dana nakon cijepljenja protiv velikih boginja koje je u Velikoj Britaniji proglašeno obveznim. U to vrijeme se stopa smrtnosti među žrtvama velikih boginja također povećala za pet puta.

Unatoč inteligentnim prosvjedima s očitim činjenicama i brojkama koje niječu djelotvornost i koje dokazuju štetu uzrokovanu otrovnim materijalima i virusima koji su sadržani u cjepivima a koji ugrožavaju prirodni imunitet, inokulacija za imunizacijskom premisom se održala.

Zaštita industrije od istine putem napadanja razumnih disidenata je danas zlobno rezultirala prihodom industrije cjepiva u iznosu od 17 milijardi $ godišnje.

Taktika cjepitelja, koja uključuje suzbijanje znanstvenih podataka od zabrinutih profesionalaca, je počela ličiti na mafijaške postupke. Iskreni medicinski stručnjaci koji su registrirali svoju zabrinutost zbog cjepiva su oštro kažnjeni i oklevetani od strane medicinske mafije koja posjeduje matične medije.

Studija iz 2012.g koju je vodio dr David Witt, infektolog iz San Rafaela s kalifornijskog Kaiser Permanente medicinskog centra je zaključio da se hripavac češće javlja među cijepljenom nego među djecom koja nisu cijepljena.

2010.g se izbila epidemija zaušnjaka među 100 djece u gornjem New Jerseyu i donjem New Yorku. Gotovo 80 % oboljelih je bilo cijepljeno MMR (ospice, zaušnjaci i rubeola) cjepivom.

Službena je agencija tijekom 1980-ih izvjestila o nekoliko epidemija ospica koje su se pojavile među djecom koja su cijepljena na raznim mjestima, uključujući Illinois osnovnu i srednju školu, srednju školu Massachusetts,  francusku regiju i ruralno područje u blizini Helsinkija u Finskoj.

U objema američkim školama je postotak cijepljenja premašivao 90 %. Cjepitelji tvrde da stopa od 90 % među bilo kojom određenom populacijom jamči održavanje imuniteta za tu populaciju. Ta lažna tvrdnja služi stvaranju većeg prihoda dok se osobe koje nisu primile cjepivo krive za ugrožavanje čovječanstva.

U međuvremenu, unatoč činjenici da se samo pet posto nuspojava od cjepiva prijavljuje „dobrovoljnom“ FDA-inom izvještajnom sustavu o štetnosti cjepiva (VAERS), postoje mnogi ozbiljni štetni događaji koji su zabilježeni, a mnogi se pojavljuju na internetskim stranicama koje izražavaju svoju zabrinutost u vezi cijepljenja.

Zahvalni smo na nekoliko liječnika i ostalih koji se usude progovoriti unatoč opasnostima koje to za njih predstavlja. Na nama je da učimo od njih i jednostavno kažemo NE cijepljenju.

Više o ovoj temi možete saznati ovdje.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.