PONERIZACIJA DRUŠTVA

10 teških posljedica Obamine ponovne izborne pobjede

Autor: Barbara Arbanas-Kovačević

Matrix World

Što za Ameriku znači ponovni izbor Obame u naredne četiri godine? On se danas nalazi u svojem drugom i, naravno, posljednjem mandatu i više neće morati obuzdavati svoje postupke ovisno o popularnosti. On jednostavno može osloboditi bilo koju poželjnu izvršnu odredbu i uredbu zaobilazeći Kongres baš kao što je često i obećavao da će činiti.

Ovo Ameriku stavlja u opasnu situaciju s obzirom da je Obama pokazao želju za uništavanjem slobode u Americi. Zapamtite: Obama se protivi zdravstvenoj slobodi, slobodi hrane, označavanju GMO-a, medicinskim slobodama i poljoprivrednim slobodama. On je osoba koja je izdala izvršnu odredbu tvrdeći da je vlada vlasnik svih poljoprivrednih gospodarstava i poljoprivredne opreme, u slučaju da ste zaboravili neke činjenice.

On je također osoba koja je nedavno izdala izvršnu uredbu spajanja domovinske sigurnosti s lokalnim poslovnim subjektima odobravajući tako izvršnoj vlasti monopol moći nad nacijom istovremeno zaobilazeći sudove i Kongres. Vjerojatno o tome niste čuli jer je to potpisano u tajnosti tijekom uragana Sandy.

S obzirom na Obaminu povijest u vezi slobode tijekom njegove prve četiri godine u Bijeloj kući ovdje slijedi prvih 10 predviđanja slijedeće četiri (ako Amerika potraje toliko dugo prije nego što se raspadne):

Širenje TSA i nadzora u državi – Obratite pažnju na širenje okupacije Amerike od strane TSA (Transportation Security Agency – Agencije za sigurnost prometa) postavljanjem punktova na cestama, sportskim događanjima, kupovnim centrima i „iznenadnim“ lokacijama. Očekujte da će TSA agenti postati još ratoborniji i da će još manje poštovati zakon dok provode svoje seksualno zlostavljanje nedužnih žrtava. O agentima TSA i njihovim postupcima smo pisali ovdje.

Širenje tajnih uhićenja američkih građana – Obama je u tajnosti potpisao NDAA čime se legalizira uhićenje američkih građana uz uskraćivanje propisanog postupka. Obama je također ovlastio tajne „ubojite popise“ kojima se američka vlada ovlašćuje da ubije ciljane osobe.  Njegovim ponovnim izborom se može očekivati početak izdavanja masovnih „naloga za ubojstvo“ koji će čak početi ciljati političke protivnike.

Ubrzanje puknuća nacionalnog duga i beskrajno stvaranje fiat valute – Pod Obaminom vladavinom je pokrenuta eksplozija nacionalnog duga gdje je Obama dodao bilijune dolara na već postojeći dug. Upravo sada on nadzire bilijune dolara godišnje kao dodatni dug – iznos koji se jednostavno ne može održati bez pokretanja financijske katastrofe. Čini se da će se financijski kolaps dogoditi tijekom Obaminog, ne Romneyevog mandata.

Rapidno širenje GMO-a i USDA sporazuma –  Monsanto i biotehnološke korporacije su se razvijale tijekom Obamine administracije zahvaljujući dosluhu s USDA (United States Department of Agriculture – Američki odjel za poljoprivredu) i znanstvenoj prijevari. Tijekom naredne četiri godine može se očekivati da će GMO dominirati opskrbom američke hrane dok Obamina Bijela kuća odbija svaki pokušaj obilježavanja GMO-a na nacionalnoj osnovi.

Povećanje diktatorskog vladinog zdravstva – Obamacare će rasti poput raka gurajući Amerikance u obvezno cijepljenje kojima se djeci ubrizgava živa, formaldehid, MSG i aluminij. Potražite Obaminu administraciju kako bi se platilo još ratova protiv slobode sirovog mlijeka (o čemu smo već pisali ovdje), a sve to dok se za hranu traži sve više pasterizacije ili fumigacije pod krinkom „sigurnosti hrane“.

Hitno povećanje prodaje oružja i streljiva – Obama je obećao da će pokušati uništiti Drugi amandman i Amerikancima uskratiti pravo na slobodu nošenja vatrenog oružja. S njegovim ponovnim izborom, očekujte golemi val prodaje pucaljki dok ih sve više ljudi pokušava nagomilati u očekivanju zabrane oružja (ili vladine konfiskacije).

Ubrzano podrivanje Povelje o ljudskim pravima i građanskim slobodama – Pod Obaminom vladavinom će građanska i ljudska prava, te Povelja o pravima ubrzo biti ugroženi. To ide pod ruku sa zloćudnim rastom vlade. Kako vlada širi svoju moć i zapljenjuje sve više gospodarskih resursa, ona simultano uništava osobne slobode i propisani postupak.

Nastavak uništavanja i pljačkanje američkog gospodarstva – Financijske pljačke američkog gospodarstva od strane globalne bankarske elite će se pod Obaminom administracijom nastaviti. No, jednako bi bilo i s Romneyem.  Američka će stopa nezaposlenosti nastaviti rasti, ovlaštenja će biti proširena, a SAD će biti ubačene u tiransku socijalnu državu kojom dominiraju bezumni zombiji koji nemaju kognitivno razumijevanje stvarnosti.

„Ogroman zvuk usisavanja“ poslodavaca koji napuštaju Ameriku – Ross Perot je bio u pravu! „Ogroman zvuk usisavanja“ je zvuk poslodavaca koji masovno napuštaju Ameriku, zapošljavaju strane radnike umjesto stvaranja poslova u SAD-u. A zbog čega? Zbog toga što poslodavci ne mogu priuštiti plaćanje Obamacare mandata te pritom ostati konkurentni na globalnom tržištu.

Nastavak napada na veterane i pripravnike – Povratak američkih veterana će se nastaviti zajedno sa njihovim omalovažavanjem od strane Obamine administracije do točke u kojoj će još i više veterana biti uhićeno kao „teroristi“ zbog sudjelovanja u temeljnim pripremnim strategijama kao što su spremanje hrane, vode, lijekova i streljiva. Pratite liberalne medije koji u suradnji s Bijelom kućom prikazuju branitelje kao „opasne“ pojedince kojima su potrebni psihijatrijski lijekovi. Zaboravite na činjenicu da mediji pripravnicima duguju veliku ispriku nakon uragana Sandy.

Uostalom, kako je Obama u svojem pobjedničkom govoru naveo:

„Ameriko, došli smo tako daleko. Vidjeli smo mnogo toga. Ali ostaje još mnogo toga i za napraviti.“ A nama ostaje još mnogo toga za vidjeti naredne četiri godine.