PONERIZACIJA DRUŠTVA

Billu Gatesu i GSK-u u Africi zabranjena prodaja zloglasnog cjepiva protiv malarije

Autor: Ljubica Šaran

Lektor: Anamarija Vukojević

Bill Gates i njegovo najveći „prijatelj“ u svijetu vakcinacije, super bogata i moćna farmaceutska kompanija Glaxo Smith Kline (GSK) su upali u probleme nakon što je otkriveno kako je Mosquirix – najkorištenije cjepivo protiv malarije, običan marketinški trik, te da djecu štiti samo u 30% slučajeva. Zahvaljujući takvim poraznim učincima afrički sudovi su zabranili korištenje Mosquirixa.

Glaxo Smith Kline je dobro poznat u seriji malverzacija s lijekovima koji nisu djelovali protiv bolesti za koje ih je ova kompanija namijenila, zbog toga je GSK platio milijarde dolara, o sporovima koje su najmoćnije farmaceutske kompanije izgubile po sudovima, više pročitajte ovdje. No GSK-ov gubitak milijardi dolara nije nimalo usporio ovu kompaniju da lobira za prodaju svojih cjepiva preko sveprisutnog Billa Gatesa koji u zadnjih par godina isključivo promovira što abrazivniju vakcinaciju diljem zemalja trećeg svijeta.

U rezultatima istrage vezane za Mosquirix, otkriveno je da ovo cjepivo pruža „slabu zaštitu“ bebama starima do 12 tjedana, te da cjepivo djeluje samo na 30% djece, što je puno niža brojka od one koje GSK i druge farmaceutske tvrtke promoviraju kroz medije.

Reuters je objavio tekst u kojemu stoji kako djeca starija od šest mjeseci obično bivaju zaštićena od malarije s cjepivima u 65% slučajeva, dok djeca starosti 5-17 mjeseci bivaju zaštićena u 50% slučajeva.

Matrix World dvoji o pozitivnom utjecaju cjepiva, naročito zbog činjenice da se u njima nalazi živa u velikim količinama, te da vakcinacija ne znači imunizaciju, o problemu cjepiva smo pisali u brojnim tekstovima, više možete pročitati ovdje.

Bill Gates, vidno iznerviran Reutersovom izjavom da GSK-ovo cjepivo ima jako slab učinak, dao je sljedeću izjavu medijima:

„Efikasnost cjepiva se pokazala slabija od one koje smo očekivali, no razvoj cjepiva protiv parazita je vrlo težak zadatak.“

Upoznali bi čitatelje kako je Mosquirix samo jedan u nizu od cjepiva najnovije generacije koja u sebi imaju genetski modificiranu DNK, takva cjepiva se na svjetskom tržištu nazivaju „DNA vaccines.“

Uvažena online tiskovina Activist Post je u tekstu koji se bavi problemom Mosquirixa, oštro upozorila kako DNK cjepiva koriste iznimno mlade grane znanosti, te da je učinak ovakvih proizvoda na ljude još uvijek nepoznat.

GSK je jedna od tri najveće svjetske farmaceutske kompanije.

GSK, je objavio kako neće prestati s razvojem Mosquirix, te da će uskoro ovo cjepivo biti puno efektnije, GSK je također rekao kako će raditi zajednički s afričkim vladama i internacionalnim grupacijama kako bi namakle novac za ovakav projekt. Ovakvu nebuloznu izjavu smatramo iznimno opasnom i licemjernom, kao prvo Afrika je nerazvijen kontinent i mnoge afričke države grcaju u dugovima, dok je GSK jedna od najbogatijih kompanija na svijetu.

Pitamo se koliko je nenormalno i neetično da super bogati tvorac neefikasnog cjepiva traži od siromašnih država da financiraju popravak dubiozne vakcine na kojoj GSK zarađuje novac?

Nemojte zaboraviti na ulogu Billa Gatesa, njegovu stravičnu izjavu o smanjenju populacije je objavila uvažena online tiskovina Natural News:

„Na svijetu danas živi 6,8 milijardi ljudi…. Uskoro će nas biti devet milijardi. Ako jako dobro učinimo naš posao s cjepivima, zdravstvenom skrbi, tehnologijama i lijekovima za planiranje obitelji, možemo spustiti brojku stanovništva na zemlji za 10-15%!“

Ovaj citat nas podsjeća na najgore moguće democidne i genocidne izjave najvećih krvnika na svijetu a la: Hitler, Pol Pot, Staljin itd. Izgleda da je Bill Gates gornjom izjavom sasvim uobličio ideju kako kroz cjepiva i druga farmaceutska pomaganja odstraniti višak stanovništva, poglavito u najsiromašnijim zemljama.

Vratimo li se ponovno na sumnjivo cjepivo protiv malarije, vidjet ćemo da se oko Mosquirixa motaju brojne nepoznanice, osim bezobrazno niske stope efektnosti, nikada nisu napravljene kliničke studije koje bi pokazale je li Mosquirix siguran za korištenje na ljudima, pročitate li izvrstan tekst na web-stranici Dr. Tenpenny pod naslovom: Challenging the Vaccine Dogma otkrit ćete koliko zapravo malo znamo o modernim cjepivima i njihovoj navodnoj efikasnosti.

Inamibia je također popratila ovu vijest na svojim stranicama, no otkrila nam je još jednu interesantnu činjenicu, Bill Gates je GSK-ov financijer za Mosquirix, što u potpunosti daje novu sliku o Gatesovom zalaganju za isti. Ista web-stranica tvrdi da je u lijek uloženo nevjerojatnih 300 milijuna dolara. Pitamo se: koliko li je potrošenoga novca Gatesovo?

Bill Gates uhićen 13.12.1977. od strane policije New Mexica zbog prometnih prekršaja. Mladi Gates se smije u policijsku kameru, potpuno nepoterećem uhićenjem? Gates se i dan danas smije bez obzira na nedjela koja sprovodi.

Bill Gates, na žalost, ne pokušava samo progurati sumnjiva cjepiva mnogim vladama, kao što je na primjer cjepivo koje je u Indiji mnogu djecu načinilo 100% invalidima, ovaj „mirotovorac,“ „filantrop“ i bogati kompjutorski magnat na sve moguće načine promovira, prodaje i nudi GMO sjemenje.

Takva politika uvjetovala je nizom tragedija jer to isto skupo sjeme već godinama ne rađa što je samo diljem Indije dovelo do vala samoubojstava seljaka i farmera koji su u roku od par godina pali na prosjački štap i koji su u stvari gladovali i još uvijek gladuju zahvaljujući suludim idejama o poljoprivrednom GMO raju koje Gates godinama ponosno ponavlja. Mail Online je otkrio da je samo tijekom 2008., godine 125 tisuća indijskih seljaka uzelo sebi život zbog neuspješne GMO ljetine.

Pitamo se koliko će još dugo ljudi poput Billa Gatesa uspijevati varati i upropaštavati ljude diljem svijeta?

Želite li više saznati o ulozi Billa Gatesa u democidu, pročitajte:

Bill Gates financijer eksperimentalnog sprejanja atmosfere česticama sumpora

Bill Gates, Monsanto i eugenika

Bill Gates otkriven kao financijer istraživanja i promocije chemtrailova širom svijeta!

Zaklada Billa i Melinde Gates financira istraživanje o narukvici koja prati mentalne reakcije

O GMO-ima i bio-inženjeringu možete više saznati ovdje:

Biotehnološki lider Syngenta proglašen krivim za prikrivanje smrti životinja uzrokovanih GMO kukuruzom!

Dokazano: Monsatnov genetski modificiran kukuruz i herbicid Roundup uzrokuju rak!

Znanstvenici upozoravaju: jedući GM pšenicu možete uništiti jetru!

GMO rasprava je završena: GM usjevi se moraju odmah staviti van zakona

Znanstvenik koji je otkrio opasnosti od GMO-a otpušten, tim raspušten

Monsantov Roundup uzrokuje mentalne bolesti i gojaznost

Monsantov GMO kukuruz doprinosi rastu tjelesne težine i ometa rad organa

MONSANTOV SVIJET POTKUPLIVANJA I TROVANJA: Kako je vlada SAD-a postala servis i potrčko Monsanta!?

MONSANTOV ‘ROUNDUP’ stvara super-korov koji proždire preko 120 milijuna hektara!

Kriminalni napad na planetu! Monsantov agens Orange se koristi za čišćenje amazonskih šuma!

Stvorene genetski modificirane krave koje proizvode „ljudsko mlijeko“

Genetski modificirana hrana mijenja naš probavni sustav

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.