PONERIZACIJA DRUŠTVA

Konsenzualni seks postaje mentalna bolest

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Psihijatri u najvećim svjetskim udrugama već godinama pokušavaju svrstati svaku ljudsku osobinu i osjećaj uz nekakav poremećaj ili mentalnu bolest koju bi se trebalo liječiti ili kontrolirati patentiranim farmakološkim proizvodima. Trenutačna je meta konsenzualni seks koji bi se uskoro trebao klasificirati kao hiperseksualni poremećaj.

Da pojasnimo, u slučaju ako ste seksualno aktivniji od drugih ili ako vam se čini kako „previše“ uživate u seksu, tada bi vaše stanje mogao postati novi mentalni poremećaj koji se lako dijagnosticira, bez obzira što možda i vaš partner/partnerica jednako uživa u uzajamnoj intimnosti. Science Daily je takav poremećaj nazvao “ovisnost o seksu,” očigledno nimfomanija nije dovoljna – trebaju nam dodatne standardizacije.

Science Daily je također priznala kako je psihologija već specificirala simptome hiperseksualnog poremećaja:

„Simptomi su: ponavljajući uzorci seksualnih fantazija, potrebe i ponašanje koje traje dulje od šest mjeseci, a koje nije povezano ili uzrokovano vanjskim čimbenicima kao što je seksualno zlostavljanje ili neki medicinski poremećaj, manične epizode povezane s bipolarnim poremećajem i tako dalje. Osobe kojima se dijagnosticira ovakav poremećaj moraju pratiti određeni uzorak u seksualnom ponašanju i aktivnosti koje su povezane s negativnim stanjima svijesti kao što su depresija, a koju pacijenti pokušavaju prevazići zahvaljujući uzorcima stalno ponavljajućih epizoda seksa. Dakle, ako osoba pokušava seksom izliječiti depresiju, tada pati od hiperseksualnog poremećaja.“

Uvažena web stranica Natural News je na ovakvo dijagnosticiranje „mentalnog poremećaja“ odgovorila s dozom humora kojeg ćemo pokušati prenijeti:

„Ako je to istina, tada bi SVAKOG MUŠKARACA KOJI JE IKADA ŽIVIO NA ZEMLJI trebalo poslati pravo u ludaru da se u njoj izliječi od hiperseksualnog poremećaja. Većina djece na Zemlji su napravljena baš zato što su njihovi očevi barem jednom u životu fantazirali o njihovim majkama i tu fantaziju su sproveli u djelo. Oh ne, trenutačno se mi osjećamo depresivno i možda bismo mogli prionuti na malo „vođenja ljubavi“ kako bismo izašli iz depresije nakon čitanja ovih nebuloza. I znate što? Zapravo takve stvari nas uvijek izvuku iz depresije i OPUSTE!“

Stravično je da je ideja o hiperseksualnom poremećaju pokrenuta na jednom američkom komedijaškom programu koji se emitira u kasnim noćnim satima na nacionalnoj televiziji SAD-a (ne nećemo reklamirati dotičnu emisiju jer ne reklamiramo idiotarije), no tu ideju su odmah prigrlili profesori s Fakulteta za neuroznanost na Sveučilištu Kalifornija.

U zadnjem broju žurnala Sexual medicine, već je objavljen kompletan „znanstveni rad“ o hiperseksualnom poremećaju i smatra se kako će biti uvršten u DSM-5, najnovije izdanje Biblije psihijatrije (mentalnih bolesti i poremećaja) koja se naziva „Statistical Manual of Mental Disorders.“

Uz objavu ovog vrlog rada, znanstvenici puritanci diljem SAD-a odmah su se složili kako je poremećaj najbolje liječiti i zatomljivati uz pomoć određenih patentiranih lijekova koji bi mogli ukloniti želju za seksom i popratne efekte kao što je depresija.

Za sve one koji nisu upoznati s dosadašnjim trikovima farmaceustke, medicinske i istraživačke znanosti i biznisa, morat ćemo napomenuti kako se u zadnjih nekoliko desetljeća „izmislilo“ preko 80% mentalnih bolesti i poremećaja koji se, naravno, liječe uz pomoć skupih lijekova i čija konzumacija uglavnom stvara dodatne poremećaje i fizičke bolesti.

Najviše uznemirava to što ti isti vrli znanstvenici tvrde kako ovaj poremećaj nastaje u adolescenciji što će, nakon objavljivanja dijagnostike hiperseksualnog poremećaja i njene standardizacije u DSM-5, omogućiti drogiranje mladih ljudi koji tek istražuju svoju seksualnost i koji će postati zombiji čije zdravlje će upropaštavati patokratska znanost koja u svakom novom mladom ljudskom biću vidi izvor zarade i eventualne kontrole.

Hoće li uskoro i razmišljanje svojom vlastitom glavom postati mentalna bolest ili kakav gadan poremećaj?

Slični tekstovi:

Novi psihijatrijski priručnik: svaka ljudska emocija je bolest!

Zašto bi veze uskoro mogle postati psihijatrijske bolesti?

Psihijatri žele da ljudsko tugovanje za voljenom preminulom osobom postane mentalni poremećaj

Patentirani otrovi prodaju se kao skupi lijekovi – želja za ozdravljenjem povod za super zaradu!

S novim eugničkim zakonom, australska djeca bi se trebala sterilizirati bez dozvole roditelja!?

Kako se ponašati poput psihopata, a da se uopće ne trudite

Psihijatrijski lijekovi izazivaju epidemiju mentalnih bolesti

STERILIZACIJA: Peruanska najmračnija tajna

ZNANSTVENA DIKTATURA: Nova Eugenika – kontrola stanovništva modernim metodama!

ZNANSTVENA DIKTATURA: Nova Eugenika – kontrola stanovništva modernim metodama! Dio: 2