TEHNOLOGIJA I ZNANOST

Istraživanje: cijepljena djeca su do 5 puta sklonija bolestima od necijepljene

Autor: urednici MW-a
Matrix World

Istraživanje iz Njemačke, a koje se još uvijek provodi, usporedbom stopa bolesti kod cijepljene i necijepljene djece ukazuje na prilično jasne razlike između ove dvije skupine kad su u pitanju oboljevanja. Prema ovim podacima, djeca koja su cijepljena prema službenim vladinim rasporedima cijepljenja imaju i do pet puta više šansi od obolijevanja za razliku od djece koja su razvila vlastiti imunološki sustav, naravno bez cjepiva.

Podaci se prikupljaju putem interneta popunjavanjem upitnika od strane roditelja necijepljene djece pod pokroviteljstvom grupe Vaccine Injury i Andreasa Bachmaira, njemačkog praktičara klasične homeopatije.

NYR natural news navodi da je ovo neovisna studija koja nije sponzorirana od strane bilo koje udruge ili državne zdravstvene organizacije s političkim i financijskim interesima. Bachmair se oslanja na Google oglase i prihode od donacija.

Za usporedbu se uzimaju podaci njemačke KiGGS studije, a prema zahtjevu roditelja počeli su prikupljati i online podaci roditelja čija su djeca cijepljena kako bi se točnije usporedilo s necijepljenom djecom.

Prema Bachmairu i njegovim pristašama, roditelji necijepljene djece su očito zabrinuti zdravstvenim rizicima cjepiva, te je više vjerojatno da će napraviti drugi, zdraviji izbor poput hranjenja svoje djece puno boljom prehranom i korištenjem prirodnih lijekova. To može uvesti neke pristranosti u rezultatima, no brojke su ipak zapanjujuće.

Kako prenosi Natural News preliminarni rezultati studije su objavljeni u rujnu 2011., kada je anketa sadržavala podatke od oko 8.000 necijepljene djece, a taj broj i dalje raste. Uspoređivaju se ukupne stope oboljenja u odnosu na stope oboljenja u općoj populaciji, od kojih je velika većina cijepljena. I u svakoj pojedinoj kategoriji bolesti, necijepljena djeca su prošla daleko bolje od cijepljene djece u smislu učestalosti i ozbiljnosti bolesti. Drugim riječima, dokazi pokazuju da su cjepiva nisu ni učinkovita ni sigurna.

Prikaz prikupljenih rezultata oboljevanja kod cijepljene i necijepljene djece. Crvena boja prikazuje stopu oboljevanja necijepljene djece, a plava boja cijepljene.

Prikaz prikupljenih rezultata oboljevanja kod cijepljene i necijepljene djece. Crvena boja prikazuje stopu oboljevanja necijepljene djece, a plava boja cijepljene.

“Niti jedna studija, koja proučava zdravstvene ishode uzrokovane ubrzanim rasporedom cijepljenja, te komparira rezultate cijepljenih osoba u odnosu na necijepljene, nikada nije provedena u SAD-u od strane CDC ili bilo koje druge agencije u prošlih 50 godina ili više.”, napisao je o istraživanju Louis Rain 2011. za Health Freedom Alliance.

Prema prikupljenim podacima, između ostalog cijepljena djeca imaju dva puta više šanse da razviju neurodermatitis, kao i migrene u odnosu na necijepljenu djecu. Osim toga još je uočljivija razlika kod ove dvije skupine kad su u pitanju astma i kronični bronhitis. Tako cijepljena djeca imaju 8 puta više šanse da obole od ovih bolesti za razliku od necijepljenih. Cijepljena djece će također imati tri puta veću vjerovatnost od razvoja hiperaktivnosti, a imaju čak 17 puta veću vjerovatnost za razvoj oboljenja štitne žlijezde. Istraživanje je do sada obuhvatilo podatke 11789 učesnika, a sve podatke kao i grafikone iz ove studije možete pogledati ovdje.

Najjači dokaz o vezi između cjepiva i razvoja autizma se može naći upravo u rezultatima iz ove studije. Prema prikupljenim podacima iz 2011., samo je 4 od 8000 necijepljene djece imalo autizam, što je samo pola posto ukupnog stanovništva. Stopa autizma u općoj populaciji, prema tablicama njemačke KiGGS studije koja se koristi za usporedbu, iznosi oko 1,1 %.

To znači da cijepljena djeca imaju oko 2,5 puta veću vjerojatnost za razvoj autizma u odnosu na necijepljenu djecu. Ovo je šokantno otkriće s obzirom na medicinsko poricanje bilo kakve povezanosti između cjepiva i autizma.

Iako ova korelacija ne uključuje nužno uzročnost, ukupna razlika u stopama obolijevanja između cijepljene i necijepljene djece u najmanju ruku ukazuje na vrlo čvrstu vezu koja se ne može odbiti ili odbaciti. Jednostavno, podaci i dalje pokazuju puno veće stope bolesti među cijepljenom djecom u odnosu na necijepljenu djecu.

Na Matrix Worldu smo u više navrata pisali o vezi između cjepiva i razvoja raznih bolesti, o njihovoj kontaminiranosti živom i aluminijom, te o njihovoj nepotrebnosti. Podržavamo provođenje ovakve studije koja je zapravo trebala biti provedena od strane vladinih regulatornih tijela, no sumnjamo da će ikada biti provedena. Nakon alarmantnog povećanja oboljenja kod djece koja su usko povezana sa sastojcima u cjepivima te sa sve većim brojem cjepiva koja djeca primaju, bilo bi krajnje vrijeme da se sumiraju svi učinci cijepljenja te da se revidira uloga cjepiva kao faktora imunizacije, i da se dozvoli roditeljima da sami imaju pravo odabrati da li će njihova djeca biti cijepljena ili ne.

Ovdje možete pročitati naše članke koji se tiču ove teme:

Cjepiva su temeljena na medicinskoj prijevari

Cjepiva su temeljena na medicinskoj prijevari

Sva su cjepiva kontaminirana!

Bebe majmuna razvile autistične simptome nakon uobičajenog koktela cjepiva koji se daje djeci

„Znanstveni stručnjaci“ predlažu odgodu dojenja da bi se poboljšao učinak cjepiva

Kako se osjeća majka kad njeno dijete umre od cjepiva, a sve što čuje od doktora, vlade i medija je da su cjepiva: SIGURNA I UČINKOVITA ?

ISTRAŽIVANJE GENETIKE KAO UZROK AUTIZMA: Skup pokušaj marginaliziranja cjepiva kao uzročnika poremećaja!

Beba umrla nakon devet primljenih cjepiva u istom danu!!

Cjepiva protiv gripe su opasna i neučinkovita!

Opasnosti cjepiva protiv gripe: studije dokazuju da pridonose spontanim pobačajima i rađanju mrtvorođenčadi

Tajni službeni spisi stari 30 godina dokazuju da je cijepljenje temeljeno na vladinim lažima!

Razotkrivanje mita: cijepljenje nije imunizacija!

Šestogodišnjak obolio od narkolepsije nakon cijepljenja protiv gripe

Cjepivo MMR izaziva autizam, potvrđeno na talijanskom sudu

Lječnički priručnik za postupanje s roditeljima koji se protive cjepljenju svoje djece

Netestirano cjepivo diljem Indije izaziva simptome nalik dječjoj paralizi

Cjepivo protiv svinjske gripe uzrokuje povećanje slučajeva narkolepsije za 17 puta!

Amiši nemaju autizam i ne cijepe se, je li to povezano?

Američki Centar za Kontrolu Bolesti (CDC) namjerno prikriva znanstvena otkrića koja povezuju autizam i živu!