U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Strava i horor cjepiva

Autor: Barbara Arbanas-Kovačević

Matrix World

Prošlo je samo 70 godina od Drugog svjetskog rata, a ludi znanstvenici iz tvrtki kao što su I. G. Farben, BASF, Hoechst i Dow i Bayer, koji su stvorili plinske komore i vršili testiranja raznih cjepiva, nisu nestali. U stvari, ti su ljudi otišli raditi za nove korporacije i farmaceutske tvrtke koje proizvode današnja cjepiva. Barem je desetak tih hladnokrvnih ubojica zaposleno nedugo nakon izlaska iz zatvora, samo 4 do 7 godina nakon suđenja u Nürnbergu gdje je utvrđena njihova krivnja i odgovornost za masovna ubojstva i porobljavanja.

Uz to, na kraju je Drugog svjetskog rata zgrada I.G. Farbena u Frankfurtu zaštićena od savezničkih bombardiranja. Zašto? I.G. Farben je bila FDA/CDC vrsta „farmaceutskog kraka“ Hitlerovog Četvrtog reicha, a obitelj Rockefeller je imala financijski interes za održavanje i kontrolu ovog carstva. Istraživanja su pokazala da je Hitler također mnogo ulagao u Merck i ostale farmaceutske tvrtke.

Fritz ter Meer, koji je proglašen krivim za porobljavanja i masovna ubojstva u Auschwitzu i koji je odslužio sedmogodišnju zatvorsku kaznu, postao je 1956.g predsjednik Uprave Bayera. Carl Krauch, izvršni član I. G. Farbena i šef Hitlerove vojne ekonomije je proglašen krivim za ista djela, a u zatvoru je boravio šest godina. Nakon izlaska je 1952.g postao predsjednik odbora BASF-a. Želite li još uvijek primiti cjepivo protiv gripe? Što kažete na jedno cijepljenje vašeg djeteta protiv HPV-a?

injection_1823394c

Cjepiva su danas dio ekonomskih i političkih planova. Želite li znati više o cjepivima prije nego što pristanete na ubrizgavanje nove bolesti protiv koje ne postoji lijek? Intrigira li vas zbog čega moderna medicina promovira cjepiva kao da je riječ o nekom obliku vjerskog fanatizma (lišenog svih znanstvenih misli)? Današnja cjepiva ne sadrže samo žive inačice bolesti koje NE ŽELIMO, nego također sadrže GMO, hormone zaraženih krava, svinja, kokoši i majmuna, neprovjerene virusne kombinacije (poput H1N1), aluminij, živu, emulgatore i križane bakterije dobivene od životinja. Koja su najotrovnija cjepiva današnjice?

Cjepivo protiv ospica (živo) koje je stvorio Merck. Daju se dvije injekcije: jedna u dobi od godine dana i druga u 4. godini života. Sadrži želatinu, sorbitol, natrij klorid, goveđi serum, protein jaja i ljudski albumin.

Cjepivo protiv zaušnjaka i ospica (živo) koje proizvodi Merck. Ubrizgava se u jednogodišnje dijete. Sadrži želatinu, sorbitol, natrij klorid, goveđi serum i ljudski albumin.

Cjepivo protiv polia, difterije i tetanusa: Između 2. i 6. godine života dobiva se pet injekcija uz preporučeno „pojačanje“ svakih 10 godina. Sadrži formaldehid, fenoksietanol i aluminijev fosfat.

DTaP, IPV, HBV i Hib (difterija, tetanus, polio, hepatitis B i H. influenca tipa B) daje se dojenčadi od 2. do 12. mjeseca života uz pojačanje manje od godine dana kasnije. Sadrži aluminijev hidroksid, formaldehid i goveđi serum.

Gardasil HPV, cjepivo protiv humanog papiloma virusa kojeg proizvodi Merck. Daje se djeci već u 9. godini kao zaštita protiv spolno prenosivih bolesti. Sadrži polisorbat 80, natrijev klorid, aluminij i „denaturiran# (fragmentiran i oslabljen) oblik virusa.

A student receives a measles vaccine injection

Navedeni su (neki) sastojci najčešćih cjepiva. No, što oni u stvari znače i što ih čini štetnima?

Goveđi serum: Izlučuje se iz kravlje kože. Kada se ubrizga, on uzrokuje poremećaje vezivnog tkiva, artritis i lupus uz otežano disanje, nizak krvni tlak, bol u prsima i kožne reakcije.

Sorbitol: To je sintetički zaslađivač koji se vrlo sporo metabolizira i pogoršava sindrom osjetljivih crijeva te uzrokuje gastrointestinalne probleme.

Želatina: Dobiva se od kolagena unutarnje strane životinjske kože i kostiju. Ubrizgavanje želatine donosi rizik od infekcije sintetičkim hormonom rasta kao i „kravljeg ludila“.

Natrijev klorid: Povećava krvni tlak te sprječava rast i kontrakcije mišića.

Protein jaja: Cjepiva se spravljaju u jajima (svakako ne organskog porijekla). Mogu sadržavati proteine rasta, antibiotike i salmonelu.

Thimerosal: To je neurotoksična živa koja uzrokuje autizam. U prosječnom se cjepivu protiv gripe nalazi oko 25 mikrograma, a sigurnosna EPA razina iznosi 5 mikrograma. Dakle, djeca koja se istodobno ccijepe s nekoliko cjepiva zaprimaju 10 puta veću dozu od sigurnosne u jednom danu.

Ljudski albumin: To je proteinski dio krvi iz nakupljene ljudske venske plazme. Kada se ubrizga, uzrokuje groznicu, zimicu, osip, glavobolju, mučninu, poteškoće s disanjem i ubrzani rad srca. Ubrizgavanje može dovesti do gubitka stanične mase tijela te može uzrokovati zarazu virusom imunodefincijecije ili može sadržavati SV40, AIDS, rak ili hepatitis B ukoliko je riječ bila o oboljeloj osobi.

Formaldehid: Vrlo kancerogen fluid koji se koristi pri balzamiranju leševa. Rangiran je kao jedan od najopasnijih spojeva za ljudsko zdravlje. Može uzrokovati oštećenje jetre, gastrointestinalne probleme, reproduktivne deformacije, respiratorne probleme i rak. Uz to, poznato je da formaldehid ne uspijeva deaktivirati virus čime živom virusu omogućava da uđe u krv i inficira naš sustav.

Fenoksietanol: To je kemijski glikol eter. Vrlo je otrovan za živčani sustav, bubrege i jetru. FDA upozorava da može „uzrokovati gašenje centralnog živčanog sustava, povraćanje i kontaktni dermatitis“ u kozmetici. Zamislite što se dešava kada se ubrizga izravno u krvni sustav.

Aluminij fosfat: Snažno pojačava toksičnost žive tako da je oprez o minimalnoj toleranciji na živu ovdje podcijenjen. Znanstvenici i svi liječnici su svjesni toga.

MSG (monosodij glutamat): Kada se ubrizga, postaje neurotoksin. Uzrokuje smetnje u radu centralnog živčanog sustava i oštećenje mozga kod djece.

vaccine

Sada smo još bolje upoznati sa sastojcima cjepiva i još malo više znamo o tome kako mogu utjecati na naš organizam. Ali, naša sve veća svjesnost i informiranost stvaraju probleme onima koji ih proizvode. Zbog toga je britanska vlada, primjerice, dozvolila prepakiranje i novo imenovanje prethodno zabranjenih i opasnih cjepiva kako bi zavarali savjesne roditelje.

Prvi put kada je britanska vlada iskušala ovu taktiku, i uspjela u tome, je bilo 1988.g kada je Zajednički odbor za cijepljenje i imunizaciju (JCVI) zabranio korištenje Pluserix cjepiva protiv MMR-a (ospice, zaušnjaci i rubeola). Pluserix je prethodno bio zabranjen u Kanadi gdje uzrokovao mnoge nepovratne nuspojave kod djece. To se dogodilo i u Velikoj Britaniji.

Britanska vlada nije učila na svojim greškama po tom pitanju te je kasnije ponovo dovela u opasnost na tisuće života ponovnim uvođenjem zabranjenog i nelicenciranog cjepiva. U lipnju 2012.g je cjepivo protiv zaušnjaka, Medi-Mumps, uzgojeno na psećim bubrežnim stanicama, reklamirano kao alternativa uobičajenom cjepivu protiv zaušnjaka. Otkriveno je da je Medi-Mumps u stvari prepakiran Pluserix.

Ovo su samo dva slučaja, ali koliko je drugih, zabranjenih cjepiva na našem tržištu, a da mi ne znamo za to? Koliko se drugih farmaceutskih proizvoda preporučuje za korištenje, a u stvari je riječ o zabranjenim i otrovnim lijekovima? Matrix World je u mnogo navrata pisao o opasnostima cjepiva i njihovim nuspojavama. O njihovoj povijesti možete pročitati ovdje, a o njihovom sadržaju i učincima ovdje, ovdje i ovdje. Pisali smo i o njihovim nuspojavama i životima obitelji koji su uništeni zahvaljujući povjerenju ukazanom vladama i liječnicima.

mercury-vaccine

Slijedi nekoliko citata preuzetih s naturalnews.com o ovoj temi:

„Dok većina zdravstvenih autoriteta podcjenjuje opasnosti cijepljenja, reklamirane su prednosti uvelike precijenjene. Na primjer, učestalost četiriju vodećih bolesti-ubojica djece, (difterija, pertusis, šarlah i ospice) je opala za 90-97% prije uvođenja cjepiva, a zahvaljujući boljoj sanaciji i higijeni.“

-Prirodan način ozdravljenja; Walter Last

„Znanstvena otkrića, sada dostupna iz raznih izvora, ukazuju na to da cijepljenje ometa rad i razvoj imunološkog sustava te ljude čini prijemljivijima za bolesti. Postoji sve više dokaza koji ukazuju da su dječje bolesti, od kojih su većina bezopasne, kritična faza u razvoju snažnog, potpuno funkcionalnog imunološkog sustava. Nezreo imunološki sustav se mora razvijati prirodno u borbi protiv bolesti koja se javljaju u djetinjstvu.“

-Svjesno zdravlje: potpun vodič za wellness putem prirodnih sredstava, Ron Garner

„Osim toksičnih reakcija za koje se čini da ih je uzrokovao timerosal, naknadna cijepljenja živim virusom također mogu uzrokovati probleme. Ova cjepiva, koja sadrže male količine živih virusa, su možda izravno utjecala na stvaranje infekcija putem virusne tvari u dječjim probavnim traktovima.“

-Liječenje nove epidemije u djetinjstvu: autizam, ADHD, astma i alergije, Kenneth Bock

„Vjerovanje da je cijepljenje, poput onog protiv gripe, eliminiralo smrt uzrokovanu infektivnim bolestima, je u 20. Stoljeću vrlo rasprostranjeno. U stvari, mnoga su se smanjenja stope smrti dogodila zahvaljujući javno-zdravstvenim mjerama koje uključuju poboljšanje prehrane i higijenskih uvjeta. Cjepiva nisu bezopasna. Još uvijek nam nisu poznati dugoročni učinci cjepiva.“

-Prije nego što uzmete tu pilulu: zbog čega je industrija lijekova loša za vas, J. Douglas Bremner

Mnoge druge navode, s njihovim navedenim izvorima možete, na engleskom jeziku pronaći ovdje.

Naša, i budućnost naše djece, kao i zdravlje su ovdje na kocki. Educirajte se o cjepivima i dajte svojim liječnicima i pedijatrima do znanja da znate što se dešava jer je nužno zaštititi se. Možda vaša okolina nije upoznata s opasnostima cjepiva i možda biste ih trebali informirati. Većina liječnika također ne zna mnogo o tome, no obvezali su se znati. To je njihova dužnost.

Roditelj samo jednu stvar sigurno zna, a to je da ništa nije važnije od zdravlja njegove djece. Ako to podrazumijeva cijepljenje kako bi se spriječio razvoj po život opasne bolesti, tada ćemo se cijepiti. Ali naša djeca ne bi trebala biti korištena poput zamoraca kako bi se napunili nečiji džepovi. Potrebno nam je više od vladinih uvjeravanja da su cjepiva sigurna za svako dijete. Nama su potrebne činjenice, a one pričaju jako tužnu priču.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.