PONERIZACIJA DRUŠTVA

Većina cjepiva za djecu sadrži stanice abortiranih fetusa

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Javnost već desetljećima pokušava saznati točan sadržaj cjepiva i učinak istih na ljudsko tijelo. Naročito se raspravlja o sastojcima i učincima vakcina koje se daju djeci. Nedavno otkriće je ponovo dodalo ulje na vatru jer roditelji ostaju u potpunosti zakinuti za informacije o tome što se zaista ubrizgava u tijela njihove djece.

Zar živa nije sasvim dovoljna za zabrinutost?

Većina je upoznata kako se u cjepivima nalazi živa, koja je kancerogena i toksična, a kao da to nije dovoljan razlog za brigu, cjepiva su nedavno otkrila još neke svoje prljave tajne. NVIC – The National Vaccine Information Center, neprofitna udruga koja neovisno ispituje sastojke cjepiva, je objavila podatke koji su u najmanju ruku šokantni.

Prema podacima koje proizvođači stavljaju na kutijice u koje se pakiraju cjepiva, u njima se nalaze proteini ekstrahirani iz abortiranih ljudskih fetusa, modificirana DNK, pa čak i genetički modificirani (GM) ljudski albumin.

U tekstu koji je objavio Natural News stoji kako se svi ovi sastojci nalaze u većini cjepiva koja se daju djeci i bebama.

U izvješću NVIC-a, kojeg možete vidjeti ovdje, između ostalog piše:

Cjepivo za vodene kozice i MMR ProQuada sadrži: stanice abortiranih fetusa, ljudski albumin i ljudsku DNK.

Cjepivo za vodene kozice Varivaxa sadrži: stanice abortiranih fetusa i ljudski DNK.

Cjepivo za ospice, zaušnjake i rubeolu (MMR II) drugih proizvođača sadrži: stanice abortiranih fetusa i genetički modificiran ljudski albumin.

Cjepivo za hepatitis A Vaqta, sadrži: stanice abortiranih fetusa i ljudski DNK.

Cjepiva za difteriju, tetanus, hripavac i polio Pentacela sadrže stanice abortiranih fetusa.

Cjepivo za bjesnoću IMOVAX sadrži stanice abortiranih fetusa.

Cjepivo za bjesnoću RabAverta sadrži ljudski albumin.

Roditelji imaju pravo znati što se nalazi u cjepivima koja promaju njihova djeca!

Roditelji imaju pravo znati što se nalazi u cjepivima koja promaju njihova djeca!

Da podsjetimo čitatelje, albumin je najzastupljeniji protein krvne plazme, u stvari, ljudska krvna plazma je sačinjena od 40-60% albumina. Albumin se stvara u jetrima, a njegova uloga je uglavnom transport različitih materijala u krvnoj plazmi. Najčešće „prenosi“  bilirubine, razne hormone (tiroksin, tironin i spolne hormone), masne kiseline, jone kalcija i različite lijekove. Zbog činjenice da lako prenosi brojne lijekove, farmacija ga koristi u brojnim cjepivima.

Borba za informiranje javnosti

NVIC je zbog ovakvih saznanja pokrenuo kampanju kojom bi se trebali revidirati svi sastojci cjepiva. Ova udruga također smatra kako je povećanje broja slučajeva autizma i drugih neuroloških poremećaja dječjeg mozga u proteklih nekoliko godina toliko eskalirao da mi moramo shvatiti kako istraživanja koja povezuju cijepljenje s nastankom autizma imaju puno veću težinu nego li su to spremne priznati farmacija i zvanična medicina.

Naknadnim ispitivanjem ustanovljeno je kako na području SAD-a postoji 23 uobičajenih vakcina koje sadrže barem jedan od gore spomenutih sastojaka.

Natural News je napisao kako su znanstvenici davne 1966. ekstrahirali plućno tkivo iz abortiranog fetusa starog 14 tjedana. Od toga su stvorili vrstu stanica koje su u farmaciji poznate pod imenom MRC-5. I dan danas se takve stanice koriste u brojnim cjepivima (za: vodene kozice, difteriju, tetanus, hripavac i polio, bjesnoća, hepatitis A, itd.).

Od abortiranih fetusa se uzgajaju stanice pod nazivom RA 27/3. Ovaj proces je patentiran 1963. godine i najčešće se koriti u cjepivima za MMR II ili ospice, zaušnjake i rubeolu.

Kontroverzna cjepiva za MMR II, također sadrže genetski modificiran  ljudski protein koji se zove recombumin ili rekombinirani ljudski albumin. MMR II je za sada jedino masovno primijenjeno cjepivo koje koristi genetski modificirane ljudske proteine.

Jesu li skriveni sastojci u cjepivima zaslužni za nastanak raznih oboljenja?

Ljudski proteini u cjepivima dolaze iz tri izvora: prvi su abortirani fetusi i njihove stanice, drugi su albumini ekstrahirani iz ljudske krvi, točnije – krvne plazme, a treći su genetski modificirani proizvodi stvoreni iz gljivica kvasca.

Iako većina razmišlja kako je od svega nabrojanoga najetičnije ekstrahirati proteine iz krvne plazme, ni jedan proizvođač ne navodi odakle je nabavljena krv, točnije, njeno podrijetlo.

O korištenju abortiranih ljudskih fetusa smo pisali puno puta, kako kroz prizmu korištenja istih u ispitivanju i dizajniranju novih okusa u industriji hrane i pića, poglavito od strane Pepsija, no dotakli smo se i načina na koji sadašnja administracija SAD-a podržava trgovinu abortiranim fetusima. Ova tema pronalazi jako malo medijskog prostora i o njoj se nedovoljno izvještava. Nama ne preostaje ništa drugo već da se upitamo, postoji li etičniji put za povećanje dobiti od preprodaje i korištenja raskomadanih ljudskih fetusa?

O genetski modificiranim sastojcima u cjepivima se najmanje zna jer je potencijalna opasnost najveća. Za sada znamo da FDA – krovna američka agencija za hranu i lijekove pokušava naturiti što više GM lijekova; od cjepiva s genetskim modificiranog HIV-a do Mosquirixa kojeg Bill Gates pokušava uvaliti nerazvijenim zemljama u Africi i Gardasilovog HVP genetski modificiranog cjepiva, ali to su samo slučajevi koji su dospjeli u javnost.

NVIC je odlučio saznati što se zapravo krije iza šarenih imena proizvoda multibilijunskih kompanija kojima je jedino u interesu povećanje zarade, a ne osiguravanje našeg zdravlja ili zdravlja naše djece.